Jump to content

Αξιζει το παρακατω για HTPC ?

YDinopoulos

Recommended Posts

Αξιζει το παρακατω για HTPC ?

Εχω ενα φιλαρακι που εκανε αναθμιση κ του εμειναν...

- CPU Intel 2.4 Ghz 533 fsb (non-ht) - Mαμα cooler

- GPU NVIDIA GFORCE FX 5200

- Mνημη 512 pc3200 (2X256)

- Εναν 40αρη WD - ATA 100

- Mια μητρικη ΑSUS (δεν θυμαμαι μοντελο, αλλα σιγουρα δεν εχει 5.1)

Επειδη δεν εχει ιδεα απο πισι, μου τα αφηνει ολα 120 ευρω. Σκεφτομαι να παρω κανα Silverstone, μια ακομα μνημουλα 512 και εναν 200 αρη σκληρο sata και να το εχω στο σαλονι και να το κουβαλαω μαζι μου κ στο εξοχικο που δεν εχω dvd.

Αξιζει να το προχωρησω? Τι λετε? Οπως ειπα θα ειναι κυριως για mp3 playing και dvd ταινιες (χωρις suround)

Πρόβλημα δεν θα έχεις, αλλά μην νομίζεις ότι μεταφέρεται εύκολα... Βασικά θα του έδινα 80 για επεξεργαστή, μνήμες και κάρτα και θα έψαχνα για κανένα μεταχειρισμένο shuttle.

Αρχική απάντηση από RootX

Πρόβλημα δεν θα έχεις, αλλά μην νομίζεις ότι μεταφέρεται εύκολα... Βασικά θα του έδινα 80 για επεξεργαστή, μνήμες και κάρτα και θα έψαχνα για κανένα μεταχειρισμένο shuttle.

Πoσο βαρυ πια? Η μητρικη ειναι mATX και απόσο βλεπω το κουτι δεν ειναι κ τοσο βαρυ. Οσο για την μεταφορα...Στο αμαξι θα ειναι. Οχι στους ωμους μου :)

Αρχική απάντηση από spc

για εξοχικό (όπου οι απαιτήσεις λογικά δεν θα είναι μεγάλες) δεν νομίζω ότι αξίζει το HTPC

χτύπα ένα desktop με 40 € από το Carrefour και γράφε κανα rw πριν πας στο εξοχικό

;)

Θα ηθελα μωρε να εχω μεγαλη συλλογη απο ταινιες-Μp3 μαζι....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Οσο για την μεταφορα...Στο αμαξι θα ειναι. Οχι στους ωμους μου :)

Μα έτσι κι αλλιώς έχω την εντύπωση ότι στους ώμους σου θα είναι πιο άνετα

Αν δε, πάρεις παρέα και τον Φανούρη, όχι μόνο το HTPC αλλά και 60αρα plasma παίρνετε άνετα

:devil:

( :daisy: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.