Jump to content

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

def

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

οεοεοεεοε! Λευτερη στην πλατεια ειρηνης γινεται χαμος! εγω τωρα ηρθα! τους πατησαμε χαμο ορε! ολα τα πηραμε... μονο κανα πολο η πινκ πονγκ δεν πηραμε!!:D:p:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

οεοεοεεοε! Λευτερη στην πλατεια ειρηνης γινεται χαμος! εγω τωρα ηρθα! τους πατησαμε χαμο ορε! ολα τα πηραμε... μονο κανα πολο η πινκ πονγκ δεν πηραμε!!:D:p:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

μαμοτο χανω

:( :(

Παίδες γράψαμε πάλι...διπλη χαρά για τον Γιαννάκη και τριπλή για την Ελλάδα(Euro-Ολυμπιακοί-EuroBasket)

Τους Γ_Α_Η_Σ_Μ_ για πλάκα...δεν ήταν τελικός αυτός...ο χθεσινός ήταν αγώνας,με έκανε και έσπασα μισό σερβίτσιο...:(

Αλλά όπως είπαν και λένε μας ήθελε και ο Θεος...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Φοβερή νίκη,πανάξιοι πρωταθλητές ευρώπης.

Οι Γάλλοι πάντως απέδειξαν ότι άξιζαν να ήταν 2οι,πολύ πιό δυνατή ομάδα,φιλοδώρησε με 30άρα τους Ισπανούς.

Μήπως έχει ανεβάσει κανείς πουθενά τα τελευταία 11sec με τη Γαλλία με τη συγκινητική περιγραφή του Σκουντή?

Δεν μπορώ άλλο να γιορτάζω, μου έχουν τελειώσει τα λεφτά και δεν έχω να ρίξω άλλα πυροτεχνήματα.

Πορτογαλία 2004 πρωταθλητές Ευρώπης ποδόσφαιρο

Καλοκαίρι 2004 Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αθήνα.

Euroviosion 2005 Παπαρίζου τραγούδι

Βελιγράδι 2005 πρωταθλητές Ευρώπης καλαθοσφαίριση

Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να κουβαλήσω άλλους θριάμβους.

Ρε τα πήραμε όλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.