Jump to content



Eρώτηση για usb καλώδιο


pontium

Recommended Posts

Γειά χαρα,

Δεν ξέρω αμα είμαι λίγο offtopic και αν η ερώτηση μου είναι βλακία,αλλά άμα βάλω ένα καλώδιο usb απο το modem της ISDN ,απο την κουζίνα μέχρι το δωμάτιο μου που είναι τα πισιά,θα υπάρχει απώλεια??Η απόσταση είναι 14m:nerd: :tomato:

Link to comment
Share on other sites

πάρε ασύρματο modem να βρεις την υγειά σου. Υπάρχουν αρκετά με bluetooth και δεν θα σκοντάψεις πουθενά κ θα μπορείς να κάνεις κ δικτυάκι! Λεφτά να έχεις... (To fritz έχει 150ε νομίζω αλλά είναι από τα κλασσικά!) :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 05:08]

USB = max 5m

Για μεγαλύτερη απόσταση θέλει ειδικό καλώδιο συνήθως 5μετρο με repeater/ενισχυτή.

Τι καλώδιο δηλαδή??Πως λέγεται αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από pontium

Τι καλώδιο δηλαδή??Πως λέγεται αυτό?

Προέκταση USB2 με repeater/ενισχυτή για πάνω από 5 μέτρα θα ζητήσεις... συνήθως είναι 5 μέτρα αυτά.. αλλά, άν η απόσταση είναι 14 μέτρα, θέλεις 2 τέτοια και κάνουν κάνα 25άρι ευρώ έκαστο.. ίσως να αξίζει να ψάξεις για ISDN MODEM εσωτερικό ή εξωτερικό.. και δεν θα μπλέξεις με το NETMOD και θα χρειαστείς μόνο ένα ISDN καλώδιο που είναι πάμφθηνο και μπορείς να τραβήξεις χιλιόμετρα (που λέει ο λόγος)... πάντως, με τις τιμές dsl που παίζουν σήμερα, η καλύτερη λύση είναι ένα πακέτο με ογκοχρέωση και καθάρισες...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.