pontium Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 Γειά χαρα, Δεν ξέρω αμα είμαι λίγο offtopic και αν η ερώτηση μου είναι βλακία,αλλά άμα βάλω ένα καλώδιο usb απο το modem της ISDN ,απο την κουζίνα μέχρι το δωμάτιο μου που είναι τα πισιά,θα υπάρχει απώλεια??Η απόσταση είναι 14m:nerd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 απωλεια θα εχεις σιγουρα το ποσο θα κοψει δεν ξερω..νομιζω οτι θα λειτουργησει ικανοποιητικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 USB = max 5mΓια μεγαλύτερη απόσταση θέλει ειδικό καλώδιο συνήθως 5μετρο με repeater/ενισχυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Σεπτέμβριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 πάρε ασύρματο modem να βρεις την υγειά σου. Υπάρχουν αρκετά με bluetooth και δεν θα σκοντάψεις πουθενά κ θα μπορείς να κάνεις κ δικτυάκι! Λεφτά να έχεις... (To fritz έχει 150ε νομίζω αλλά είναι από τα κλασσικά!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 05:08] USB = max 5mΓια μεγαλύτερη απόσταση θέλει ειδικό καλώδιο συνήθως 5μετρο με repeater/ενισχυτή. Τι καλώδιο δηλαδή??Πως λέγεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Τι καλώδιο δηλαδή??Πως λέγεται αυτό? Προέκταση USB2 με repeater/ενισχυτή για πάνω από 5 μέτρα θα ζητήσεις... συνήθως είναι 5 μέτρα αυτά.. αλλά, άν η απόσταση είναι 14 μέτρα, θέλεις 2 τέτοια και κάνουν κάνα 25άρι ευρώ έκαστο.. ίσως να αξίζει να ψάξεις για ISDN MODEM εσωτερικό ή εξωτερικό.. και δεν θα μπλέξεις με το NETMOD και θα χρειαστείς μόνο ένα ISDN καλώδιο που είναι πάμφθηνο και μπορείς να τραβήξεις χιλιόμετρα (που λέει ο λόγος)... πάντως, με τις τιμές dsl που παίζουν σήμερα, η καλύτερη λύση είναι ένα πακέτο με ογκοχρέωση και καθάρισες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Σεπτέμβριος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 σε 14m για usb θες τουλάχιστον 50Ε δεν το ξανασκέφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.