Tsunami Νοέμβριος 5, 2005 #81 Νοέμβριος 5, 2005 AverMedia Tv Go 700 FM PLus Παιδιά τσίμπησα αυτήν προ ημερών από Πλαίσιο και έχω μείνει μέχρι στιγμής ευχαριστημένος.Πολύ καλή ποιότητα εικόνας,στο ράδιο μερικές φορές σαν να γίνεται λίγο αδύναμο το σήμα αλλά κατα τα άλλα οκ.Και το τηλεχειρηστήριο μια χαρά.Κάτι άσχετο.Υπάρχουν άλλα προγραμματάκια που να είναι συμβατά με την καρτούλα αντί για το μαμα πρόγραμμα??
vgiozo Δεκέμβριος 13, 2005 #82 Δεκέμβριος 13, 2005 Λοιπόν, για το πρόβλημα που είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό με το πρόγραμμα KAstorTV αλλά και με το Dscaler..."ERROR: No overlay detectedPlease check your videocard drivers or display properties""Your tuner does not support overlays which Dscaler requires"...ευθύνονταν τελικά οι οδηγοί γραφικών...με τους 81.95 τα προγράμματα αυτά εγκαθίστανται κανονικά...το ΚΤν λειτουργεί και άψογα κι είναι αρκετά ελαφρύ, με το Dscaler ωστοσο δεν είχα τόσο καλή τύχη......η επιλογή που ανέφερε ο Αλεξίσφερος"dscaler/settings/advanced settings/cx2388x Advanced/stop conexxant driver while dscaler is running και θα βγαλεις το ν που εχει...δεν εμφανίζεται ουτε και σε μένα παρόλο που έχω το σχετικό τσιπάκι...για να μην μου απενεργοποιεί τους οδηγούς της κάρτας, επέλεξα να μην γίνεται χρήση των φίλτρων του Dscaler αλλά να χρησιμοποιείται το Dshow...και πάλι όμως μου κάνει νερά κι αφού κλείσω το Dscaler έχω ακόμη πρόβλημα με τους οδηγούς, κι αν πάω ν' ανοίξω το ΚΤν πχ κρασάρει ο υπολογιστής ή κολλάει το πρόγραμμα......επίσης με τους νέους οδηγούς δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί το κρασάρισμα του PowerVCR...τρέχει πολύ καλυτερα...αλλά το ΚΤν είναι κάπως πιο ελαφρύ, παρόλο που δεν έχω την τόσο καλή εικόνα που μου δίνει το πρώτο...η διαφορά φαίνεται στα κανάλια που δεν έπιαναν τόσο καλά και μ' εκείνο...εκεί η εικόνα είναι ελαφρώς κατώτερη, στα υπόλοιπα η ίδια...
sakisf1gr Δεκέμβριος 18, 2005 #83 Δεκέμβριος 18, 2005 γεια σας παιδιά είμαι νέος εδώ, αλλά όχι σε ηλικία έχω την DV2000 εδώ κι έναν χρόνο αλλά δεν είχα ποτέ σταθερότητα, από τους οδηγούς της και από το λογισμικό της το πρόβλημα είναι ότι παγώνει το πισι μου για 5-10 δεύτερα και ξεκινάει πάλι χωρίς να μπορώ να καταλάβω τη ακριβός συμβαίνει πρόσφατα έκανα αναβάθμιση και συμβαίνουν τα ίδια βοηθήστε και κερνάω μπύρα:daisy: !!!!! έχω κάνει πολλές παραλλαγές στους οδηγούς της κατεβάζοντας τους πιο νέους αλλά... :help: παρεμπιπτόντως (διάβασα όλο το θέμα από την αρχή αλλά δεν συμφωνώ για κάποια πράγματα όπως για το σήμα της κάρτας που έχω κι εγώ με τους καινούριους οδηγούς που περιλαμβάνουν και την Ελλάδα στο πλαίσιο συχνοτήτων και φορμά η λήψη είναι τέλεια και στο capture είναι κορυφή, που δεν το περίμενα ,και σε capture από δορυφορικό δέκτη) System Summary Mainboard : ASUSTeK Computer INC. (P5LD2) Chipset : Intel i945G Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (1 x 512 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X300 Series Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : MAXTOR (40 GB) DVD-Rom Drive : PLEXTOR DVD-ROM PX-116A3 DVD-Rom Drive : ASUS DRW-1604P Monitor Type : AOC International AOC Spectrum - 18 inchs Network Card : Marvell Semiconductor (Was: Galileo Technology Ltd) Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (Copper) Operating System : Microsoft Windows XP Professionnal 5.01.2600 Service Pack 2 DirectX : Version 9.0c_______
sotiris Δεκέμβριος 18, 2005 #84 Δεκέμβριος 18, 2005 Καλημέρα και καλώς ήλθες όταν λες παγώνει και ξεκινάει, εννοείς ότι σταματάει να ανταποκρίνεται και συνεχίζει, ή ότι κάνει restart (δηλαδή ξαναφορτώνει το λειτουργικό)? στο κάνει μόνο με την κάρτα τηλεόρασης? αν δεν είναι θέμα τροφοδοτικού, υποψιάζομαι μήπως φταίνει οι οδηγοί της κάρτας γραφικών, δοκίμασε κάποια αναβάθμιση των catalyst από το site της ati.
sakisf1gr Δεκέμβριος 18, 2005 #85 Δεκέμβριος 18, 2005 παγωνει και συνεχιζει χωρις restart με κλειστη την τηλεόραση και αλλα που θα απασχολουσαν το συστημα εχει δοκιμαστει αυτη ηκατασταση με πολους και διαφορους τροπους και σε διαφορετικα συστηματα με την ιδια καρτα αλλα δεν γινεται τιποτα και δεν καταλαβαινω τι παιζεται εχοντας ανοιχτο τον τασκ μανατζερ και βλεποντας τις διεργασιες την στιγμη που εκανε φριζ ηταν η στιγμη που ο επεξεργαστης εδινε 2% στον μεσετζερ χωρις να τον δουλευω εκεινη τη στιγμη
sotiris Δεκέμβριος 18, 2005 #86 Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από sakisf1gr παγωνει και συνεχιζει χωρις restart με κλειστη την τηλεόραση και αλλα που θα απασχολουσαν το συστημα εχει δοκιμαστει αυτη ηκατασταση με πολους και διαφορους τροπους και σε διαφορετικα συστηματα με την ιδια καρτα αλλα δεν γινεται τιποτα και δεν καταλαβαινω τι παιζεται εχοντας ανοιχτο τον τασκ μανατζερ και βλεποντας τις διεργασιες την στιγμη που εκανε φριζ ηταν η στιγμη που ο επεξεργαστης εδινε 2% στον μεσετζερ χωρις να τον δουλευω εκεινη τη στιγμη μήπως έχει κάποιο hardware πρόβλημα η κάρτα τότε? αν την έχεις δοκιμάσει σε πολλά συστήματα, τότε φταίει η κάρτα! εγγύηση έχει, άλλαξέ την
sakisf1gr Δεκέμβριος 18, 2005 #87 Δεκέμβριος 18, 2005 σορυ που δεν σου εδωσα να καταλαβεις αλλατο προβλημα παρατηρειται και σε αλλα μηχανηματα με την παρομοια καρτακαι οχι την ιδιαοι υπολοιποι που εχουν την ιδια καρτα δεν το παρατηρησαν αυτο;
sotiris Δεκέμβριος 18, 2005 #88 Δεκέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από sakisf1gr σορυ που δεν σου εδωσα να καταλαβεις αλλατο προβλημα παρατηρειται και σε αλλα μηχανηματα με την παρομοια καρτακαι οχι την ιδιαοι υπολοιποι που εχουν την ιδια καρτα δεν το παρατηρησαν αυτο; εγώ που την είχα δεν το χα παρατηρήσει πάντως.
YDinopoulos Δεκέμβριος 18, 2005 #89 Δεκέμβριος 18, 2005 :OT: Οποιος εχει την Winfast pvr2000, ας μου πει πως κανουμε fine tuning σε ενα καναλι ! (Σε ΡΜ, να μην σπαμαρουμε εδω...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.