ΝTG Οκτώβριος 25, 2005 #61 Οκτώβριος 25, 2005 Στην τηλεοραση δεν πληρωνεις μονο το δεκτη μερικες 100αδες η χιλιαδες ευρω!Πληρωνεις και την απεικονιση........ (καπου ειτε crt ειτε lcd ειτε plasma) με το αναλογο κοστος!Αν δεν σε ενοχλει η τεραστια αναλυση που εχεις (ηξερα μονο για την οθονη του σταθερου σου αλλα ....και στο λαπτοπ??) τοτε η ληψη νομιζω θα ειναι ενταξει!!(αν καταλαβα καλα θα συνδεθει με κεραια ετσι??)
loki Οκτώβριος 25, 2005 #62 Οκτώβριος 25, 2005 Σορυ παιδες αν ειναι το χιονι να πηγαινει συννεφο αστο καλυτερα και κατι αλλο ολοκληρη τηλεοραση κανει 150 ευρω και δειχνει κουφετο που περιλαμβανει εκτος απο δεκτη ενα ολοκληρο μπαουλο. Αν ενα tv tuner που κανει τα ιδια λεφτα δεν μπορει να αποδωσει το ιδιο αν οχι πιο καθαρα τοτε που βαδιζουμε...
vgiozo Οκτώβριος 31, 2005 #63 Οκτώβριος 31, 2005 Μόλις σήμερα παρέλαβα κι εγκατέστησα την αναλογική κάρτα τηλεόρασης της TwinHan, Tv-Plus...Η διαφορά στην εικόνα ανάμεσα στην Leadtek Winfast Pvr2000 και τη συγκεκριμένη είναι απλώς τεράστια...Με την TwinHan βλέπω πολύ καθαρά τα περισσότερα μεγάλα και μικρά κανάλια, όταν με την Leadtek απλώς ήταν αδύνατο να παρακολουθήσεις οποιοδήποτε κανάλι...χιόνια, παραμόρφωση χρωμάτων και κακή ποιότητα ήχου να συνοδεύει την λήψη της εικόνας...ένα ακομη πλεονέκτημα είναι ότι μετά την εγκατάσταση των οδηγών και του προγράμματος δεν ζητησε ούτε χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση...Επίσης η πλακέτα είναι μικρη, κι αυτό μπορεί να είναι σημαντικό σ' ένα στριμωγμένο κουτί...η Leadtek είναι γομαράκι μπροστά της και μου έκοβε ροή αέρα προς τη κάρτα γραφικών, η οποία είχε ανεβάσει 4-5 βαθμούς, όσο την είχα εγκατεστημένη...η twinhan λόγω μεγέθους δεν έχει τέτοιες επιπτώσεις...Δηλώνω υπερευχαριστημένος...μακάρι να είχα κρατήσει screenshot απο Leadtek να σας δείξω τη διαφορά...Αρνητικά:...το εικονίδιο στην μπάρα εργασιών για το τηλεχειριστήριο, αν και διακριτικό έχει μικρά γραφικά και τραβάει μερικές φορές το μάτι...θα μ'άρεσε να μπορούσα να τα απενεργοποιήσω......ενω΄το τηλεχειριστήριο δουλεύει όταν το PowerVCRΙΙ είναι ανοικτό, δεν μπορώ να ξεκινήσω το πρόγραμμα μ' αυτό...Μια φορά επίσης μου κράσαρε το πρόγραμμα, αλλά γι αυτό μάλλον φταίει το λειτουργικό που δεν είναι σε καθολου καλή κατάσταση τελευταία και θα έκανα φορμάτ αν δεν είχα πίεση δουλειάς...αν και δεν είναι αρνητικο΄σ' όλες τις περιπτώσεις, το καλώδιο για τον δέκτη του τηλεχειριστηρίου είναι κοντό συγκριτικά μ' εκείνο της Leadtek...δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, αλλά θα μπορουσε να έχει λίγο περισσότερο αέρα...Έχω άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής...με τον ίδιο ενισχυτή και το κάκιστο σήμα της πολυκατοικίας, η Twinhan μου δίνει εικόνα ελάχιστα υποδεέστερη από εκείνη της τηλεόρασης...μάλιστα μερικά κανάλια δεν τα συμπαθεί η Lg, αλλά τα πιάνει πιο καθαρά η TwinHan...Για 35 είναι άριστη αγορά και πρώτη επιλογή για βέλτιστη ποιότητα εικόνας......με γλίτωσε από χρήματα για εγκατάσταση κεραίας στον όροφό μου...
voudas Οκτώβριος 31, 2005 #64 Οκτώβριος 31, 2005 το εικονιδιο μπορεις να το αποκρυψεις αν θες στα xp...για usb tuner εχει κανεις καποιο καλο μοντελο δοκιμασμενο? ψηνομαι για terratec
sotiris Οκτώβριος 31, 2005 #65 Οκτώβριος 31, 2005 vgiozo, μπορείς να μας πεις τι chipset και τι δέκτη έχει η twinhan?(να δούμε αν θα παίζει δηλαδή...)
vgiozo Οκτώβριος 31, 2005 #66 Οκτώβριος 31, 2005 Decoder Conexant 2388*-19 έλεγε το chipset...ο δέκτης είναι τυπωμένος στην πλακέτα, δεν θυμάμαι να είδα κάποια αναφορά...Την έχω τώρα στη τελευταία pci θύρα και δεν μπορώ να δώ για να σου πώ...Αναφέρεται και το 5080b, αλλά δεν ξέρω σε τί αναφέρεται...
aGka8lz Οκτώβριος 31, 2005 #67 Οκτώβριος 31, 2005 παιδια να ρωτησω κατι , ξερει κανεις καποια καρτα τηλεορασης καινουρια της οποιας το τσιπακι να μπορει να πως να το πω οχι σπαει ;p αλλα να μπορω να βλέπω φιλμνετ ευχαριστώ
Dr Mendel Νοέμβριος 1, 2005 #68 Νοέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Χθες, στις 11:38] Μόλις σήμερα παρέλαβα κι εγκατέστησα την αναλογική κάρτα τηλεόρασης της TwinHan, Tv-Plus...... από που την πήρες?μόνο Technikdirekt υπάρχει?σε περιπτωση που έχει πρόβλημα τι κάνουμε?θέλει πιστωτική κάρτα?στην ελλάδα σίγουρα δεν υπάρχει?
vgiozo Νοέμβριος 1, 2005 #70 Νοέμβριος 1, 2005 Γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο chipset Conexant 2388*-19 από το Dscaler;;
vgiozo Νοέμβριος 1, 2005 #72 Νοέμβριος 1, 2005 Το δοκίμασα τo Dscaler, κάποια ψιλοασυμβατότητα παίζει, όταν έκλεινε μου απενεργοποιούσε και τους κανονικούς οδηγούς οπότε το ξεφορτώθηκα...ήθελα να το δοκιμάσω επειδή μου είχε τύχει στο παρελθόν με άλλη κάρτα να έχω καλύτερη εικόνα μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, μηπως βελτιωνόταν ακόμη περισσότερο μέσω αυτού η εικόνα στα κανάλια Star-Alpha που είναι μέτρια προς το παρόν..βέβαια με τη Leadtek δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου...γι αυτό φταίει η λήψη......Ακομη, επειδή σκεφτόμουν να το γυρίσω στα χ64, δοκίμασα ένα πρόγραμμα Open Source το οποίο λειτουργεί και στα χ64, για να δώ τί εικόνα μου δίνει και όταν ξεκινάει βγάζει το εξής μήνυμα..."ERROR: No overlay detectedPlease check your videocard drivers or display properties"Ποιά επιλογή πρέπει να ενεργοποιήσω για να τρέξει κανονικά;;Πρόκειται για το Kastor!TVhttp://www.kastortv.org/Winx64http://fatbsd.free.fr/K!tv/
Alexisferos Νοέμβριος 1, 2005 #73 Νοέμβριος 1, 2005 φιλε δεν φταιει το Dscaler ολα μπορεις να τα κανεις και εχει υποστηρηξη για το τσιπακι και ιδως την καρτα σου δεν θυμαμε.λοιπον θα πας και θα ξανακατεβασεις το dscaler θα κανεις τις κλασικες ρυρμισεις που θελεις και για να μην σου σταματαει τους drivers απλα θα πας dscaler/settings/advanced settings/cx2388x Advanced/stop conexxant driver while dscaler is running και θα βγαλεις το ν που εχει. και εισαι ετοιμος να δεις τελεια ποιοτητα εικονας
Alexisferos Νοέμβριος 1, 2005 #74 Νοέμβριος 1, 2005 οριστε και ενα skin για το dscaler που το κανει να μοιαζει με το κλασικο του winampmodern.rar
deadlock7 Νοέμβριος 1, 2005 #75 Νοέμβριος 1, 2005 Συγνωμη για το off topic,αλλα σε ποια εκδοση του Dscaler ειναι αυτη η ρυθμιση?Εμενα δεν το εχει στην 4.1.8(αυτη δουλευει καλυτερα με την καρτα μου).Τωρα κατεβαζω και την καινουρια..
deadlock7 Νοέμβριος 1, 2005 #77 Νοέμβριος 1, 2005 Παντως και η τελευταια 4.1.14 δεν βλεπω να το εχει!Παρεπιπτοντως εχει βελτιωσει οπως υποσχεθηκε το timeshifting που ειχε προβλημα(τουλαχιστον σε 'μενα),οποτε την κραταω σαν καλυτερη εκδοση!
Alexisferos Νοέμβριος 1, 2005 #78 Νοέμβριος 1, 2005 το εχει το εχει μολις το ξανακοιταξα, αφου εγω τα γενισα αυτα τα πραγματα δεν γινετε να κανω λαθος φυσικα για να στο βγαλει πρεπει να εχεις καρτα με τσιπακι cx2388x αν εχεις οτιδοιποτε αλλο φυσικο ειναι κ δεν στο διχνει γιατι δεν χρησημοποιει αυτο το τσιπ ουτε αυτες τις ρυμθισεις. το ποστ μου που ειπα τι να κανετε αναφερομουν στον vgiozo που εχει καρτα με Conexant 2388χ τσιπακι
vgiozo Νοέμβριος 1, 2005 #79 Νοέμβριος 1, 2005 Κατά τη ρύθμιση μου βγάζει ένα παρόμοιο μήνυμα με το Kastor Tv..."Your tuner does not support overlays which Dscaler requires" και στη συνέχεια κλεινει...Αυτό αφορά τη καρτα τηλεόρασης ή τους οδηγούς γραφικών-κάποια ρύθμισή τους;;
deadlock7 Νοέμβριος 1, 2005 #80 Νοέμβριος 1, 2005 Aααα οκ!Εγω απλα ηθελα να δοκιμασω πως τρεχει με τους drivers της καρτας κι οχι του dscaler(οχι οτι εχω προβλημα μ'αυτους)!Τοτε σωστα δεν το δειχνει αφου εχω το Bt848..Thanks!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.