def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 κανοντας μια τελευταια βολτα στα μαγαζια αφου αυριο πρωι ερχομαι Ελλαδα το ματι μου επεσε σε μια καρτουλα ηχου της GAINWARD 7.1 σε παρα πολυ καλη τιμη μια και επεσα και σε μερα προσφορας.τιμη 19 ευρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 φοτο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Σε τί επίπεδα είναι αυτή η καρτούλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 δεν την περασα ακομα,αλλα απο τι εχω διαβασει μεχρι τωρα ειναι πολυ καλη καρτουλα με πολλες δυνατοτητες,οχι βεβαια σε συκριση με x-fi αλλα στα παιχνιδια εχει πολυ καλο ηχο.μολις περαστει θα σας πω εντυπωσεις.η καρτα αρχικη τιμη ειχε 750κορονες δλδ 80ευρο,και την ειχαν για προσφορα μονο σημερα 199κορονες,πιστευω χαλαλι τα 20 ευρο που εδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Έχει οπτική έξοδο; Αν ναι, κράτα μου κι εμένα μία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 εχει,δυστηχως ειχε ενα κομματι μονο,αν ειχε πολυ ευχαριστως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.