Jump to content

Athens Tuning Show 2005

jpavly

Recommended Posts

untitled9vu.jpg

εγω εχω τρελαθει με την κοπελα την μελαχρινη στη φωτο!

ειναι πραγματικα οοολα τα λεφτα:inlove: :worship: :inlove: :worship: :inlove:

και το DVD το πηρα απο την κοπελα την ξανθια στην φωτο!

και αυτη πολυ ωραια και με κατι ματαρες.................:inlove: :banging:

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

untitled9vu.jpg

εγω εχω τρελαθει με την κοπελα την μελαχρινη στη φωτο!

ειναι πραγματικα οοολα τα λεφτα:inlove: :worship: :inlove: :worship: :inlove:

και το DVD το πηρα απο την κοπελα την ξανθια στην φωτο!

και αυτη πολυ ωραια και με κατι ματαρες.................:inlove: :banging:

Κάτι μου λέει ότι αυτήν την μελαχροινή θα την έπερνες και χωρίς τα κυλοτάκι της..... ερωτύλε!

πολυ καλες!!! αλλα παρ'ολο που ειναι μεγαλου μεγεθους σε kb.......γιατι χανουν σε ποιοτητα?????

Δεν ξερω τι παιζει. Στην καμερα φαινονται κορυφαια τα αμαξια,ας πουμε, αλλα οταν τα δειχνει ο υπολογιστης ψιλοχανει σε ποιοτητα. Ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει.

Myralis καλα λεει ο Bobi. Τετοια πραγματα δεν ξεχνιουνται. Ετσι και το μπλουζακι το πεταξε αυτη με τα γυαλακια το αγοραζω τωρα...

Αρχική απάντηση από oktech

Κάτι μου λέει ότι αυτήν την μελαχροινή θα την έπερνες και χωρίς τα κυλοτάκι της..... ερωτύλε!

καλα λες μεγαλε........μεσα στο μυαλο μοθ εισαι?????:inlove: :worship: :worship: :inlove: :inlove:

ακριβως ετσι:clap:

δεν εχω αδικο ομως!?ειναι τρελο μωρο:inlove:

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 20:59]

Αυτη η μελαχρινη εχει ενα κ0_ο πολυβολο:p Ο κ0λ_ςτης ειναι για χοντρα γ@μησ1@:inlove: .

Ισως ο καλυτερος κ0λ_ς απο τις Top Fuel. Αλλα εγω ξαναλεω εχω φαει χοντρο σοκολλημα με αυτη με τα γυαλάκια(ή αλλιως "δασκαλα" οπως την λεω εγω).

καλα λες μεγαλε:inlove: :worship: :worship: :inlove: :inlove:

ακριβως ετσι:clap:

δεν εχω αδικο ομως!?ειναι τρελο μωρο:inlove:

Να το συζητήσουμε λίγο? να βάλουμε poll??? μήπως δεν σου αρέσει βρε μεγάλε να σοθ βρούμε μια καλύτερη??? (αντε ένας μνηστήρας λιγότερος ξου ξου)///// αχχααχαχχααχαχχα

χαχααχαχαχχαχαχ

χαχααχχαχαχαχαχααχχα

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Το 80% των κοριτσιων 8α τις βρειτε κ σε γνωστα "μαγαζια" που χορευουν διπλα/πανω σε σιδερενιους δοκους. Ο νοων νοειτω πιστευω...

Ε ΟΧΙ!!!!! ΑΔΥΝΑΤΟΝ... καλα.. δεν.... δηλαδή....... και γω που νόμιζα οτι ειναι του κατηχητικου!!!!!!

Να 'μαι ξανα λοιπον με νεες φωτος.

315ql.th.jpg

Nissan Silvia(Orange D1 Replica)_300PS

328zq.th.jpg

Skyline 1000PS!!! (0-100Km/h σε 2,5sec)

980hu.th.jpg

Κοιταξτε τι κανει η ξανθια στο μπλουζακι...Τυχερος οποιος το πηρε μετα!

994pz.th.jpg

1000iq.th.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/835/1010ky.jpg

ΧΧΧ

Τα κοριτσια στο τελος του show εκαναν και υποκλιση. Μονο που την εκαναν απο την αντιθετη πλευρα. Παρ΄τε ματι τι εννοω...

1027oc.th.jpg

1033sc.th.jpg

Η "δασκαλα'' ΑΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΧ (Bobi σε καταλαβαινω, οτι νοιωθεις εσυ νοιωθω και εγω για την "δασκαλα") ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ :drool: :drool:

1040vk.th.jpg

Hitman.......τι να πω???........εισαι τελειος!!!

Αρχική απάντηση από oktech

Τελικά, τώρα που είδαμε και μια καθαρή εικόνα... ρε παιδία.. κακασχημες είναι! ποιος κακομοίρης θα της παρηγορεί τα βράδυα να τον κάνουμε εθνικό ήρωα??

καλα.........ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει:worship: :jump: :worship:

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 21:54]

Τελικά, τώρα που είδαμε και μια καθαρή εικόνα... ρε παιδία.. κακασχημες είναι! ποιος κακομοίρης θα της παρηγορεί τα βράδυα να τον κάνουμε εθνικό ήρωα??

ΡΕΕΕΕΕΕ Βγαλτε τον εγω ΡΕΕΕΕΕΕ. Τι λεει αυτος ΡΕΕΕΕΕΕ?? Αμα σου ερθει η "δασκαλα" ή η κ0λ@ρ0υ που αρεσει στον Bobi και σου πει σκισε με εσυ πες της " Δεν μπορω, εχω ραντεβου με την Λουκα"(αυτη που λεει εξω ο Ρουβας, εξω ο ψινακης αυτη εννοω...)!! Φιλε μαλλον υπνοβατεις. Οταν ξυπνησεις σε παρακαλω διορθωσε το προηγουμενο ποστ σου...PLZ δηλαδη

Αρχική απάντηση από theHitma@n

ΡΕΕΕΕΕΕ Βγαλτε τον εγω ΡΕΕΕΕΕΕ. Τι λεει αυτος ΡΕΕΕΕΕΕ?? Αμα σου ερθει η "δασκαλα" ή η κ0λ@ρ0υ που αρεσει στον Bobi και σου πει σκισε με εσυ πες της " Δεν μπορω, εχω ραντεβου με την Λουκα"(αυτη που λεει εξω ο Ρουβας, εξω ο ψινακης αυτη εννοω...)!! Φιλε μαλλον υπνοβατεις. Οταν ξυπνησεις σε παρακαλω διορθωσε το προηγουμενο ποστ σου...PLZ δηλαδη

Οχι ρε παλουκάρι, να το συζητήσουμε δηλαδής.. μα, είναι τώρα κορμιά αυτά ρε φίλε? είναι φάτσες αυτές?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.