Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 εγω εχω τρελαθει με την κοπελα την μελαχρινη στη φωτο! ειναι πραγματικα οοολα τα λεφτα :worship: :worship: και το DVD το πηρα απο την κοπελα την ξανθια στην φωτο! και αυτη πολυ ωραια και με κατι ματαρες................. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads εγω εχω τρελαθει με την κοπελα την μελαχρινη στη φωτο! ειναι πραγματικα οοολα τα λεφτα :worship: :worship: και το DVD το πηρα απο την κοπελα την ξανθια στην φωτο! και αυτη πολυ ωραια και με κατι ματαρες................. :banging: Κάτι μου λέει ότι αυτήν την μελαχροινή θα την έπερνες και χωρίς τα κυλοτάκι της..... ερωτύλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads πολυ καλες!!! αλλα παρ'ολο που ειναι μεγαλου μεγεθους σε kb.......γιατι χανουν σε ποιοτητα????? Δεν ξερω τι παιζει. Στην καμερα φαινονται κορυφαια τα αμαξια,ας πουμε, αλλα οταν τα δειχνει ο υπολογιστης ψιλοχανει σε ποιοτητα. Ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει.Myralis καλα λεει ο Bobi. Τετοια πραγματα δεν ξεχνιουνται. Ετσι και το μπλουζακι το πεταξε αυτη με τα γυαλακια το αγοραζω τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Κάτι μου λέει ότι αυτήν την μελαχροινή θα την έπερνες και χωρίς τα κυλοτάκι της..... ερωτύλε! καλα λες μεγαλε........μεσα στο μυαλο μοθ εισαι????? :worship: :worship: :inlove: ακριβως ετσι:clap: δεν εχω αδικο ομως!?ειναι τρελο μωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 20:59] Κάτι μου λέει ότι αυτήν την μελαχροινή θα την έπερνες και χωρίς τα κυλοτάκι της..... ερωτύλε! Αυτη η μελαχρινη εχει ενα κ0_ο πολυβολο Ο κ0λ_ςτης ειναι για χοντρα γ@μησ1@ . Ισως ο καλυτερος κ0λ_ς απο τις Top Fuel. Αλλα εγω ξαναλεω εχω φαει χοντρο σοκολλημα με αυτη με τα γυαλάκια(ή αλλιως "δασκαλα" οπως την λεω εγω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads καλα λες μεγαλε :worship: :worship: :inlove: ακριβως ετσι:clap: δεν εχω αδικο ομως!?ειναι τρελο μωρο Να το συζητήσουμε λίγο? να βάλουμε poll??? μήπως δεν σου αρέσει βρε μεγάλε να σοθ βρούμε μια καλύτερη??? (αντε ένας μνηστήρας λιγότερος ξου ξου)///// αχχααχαχχααχαχχα χαχααχαχαχχαχαχ χαχααχχαχαχαχαχααχχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 τι λες αγορι μου?????...............αυτη τη στιγμη εδινα τα παντα για να ειμουν μαζι της! χοντρο κολλημα μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2005 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Το 80% των κοριτσιων 8α τις βρειτε κ σε γνωστα "μαγαζια" που χορευουν διπλα/πανω σε σιδερενιους δοκους. Ο νοων νοειτω πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Το 80% των κοριτσιων 8α τις βρειτε κ σε γνωστα "μαγαζια" που χορευουν διπλα/πανω σε σιδερενιους δοκους. Ο νοων νοειτω πιστευω... Ε ΟΧΙ!!!!! ΑΔΥΝΑΤΟΝ... καλα.. δεν.... δηλαδή....... και γω που νόμιζα οτι ειναι του κατηχητικου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Να 'μαι ξανα λοιπον με νεες φωτος. Nissan Silvia(Orange D1 Replica)_300PS Skyline 1000PS!!! (0-100Km/h σε 2,5sec) Κοιταξτε τι κανει η ξανθια στο μπλουζακι...Τυχερος οποιος το πηρε μετα! http://img225.imageshack.us/img225/835/1010ky.jpg ΧΧΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Τα κοριτσια στο τελος του show εκαναν και υποκλιση. Μονο που την εκαναν απο την αντιθετη πλευρα. Παρ΄τε ματι τι εννοω... Η "δασκαλα'' ΑΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑΧ (Bobi σε καταλαβαινω, οτι νοιωθεις εσυ νοιωθω και εγω για την "δασκαλα") ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Ε ΟΧΙ!!!!! ΑΔΥΝΑΤΟΝ... καλα.. δεν.... δηλαδή....... και γω που νόμιζα οτι ειναι του κατηχητικου!!!!!! χαχαχαχχα δινεις ρεστα αποψε oktech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 αλλη μια φωτο το μωρακι μου:inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Λοιπόν.. κόφτε ρε μην μας μαγκώσει το Ε ΣΟΥ ΡΟΥ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 loooooooooooooolδεν εχω αδικο παιδες!!!!!Hitman..........σε καταλαβαινω και εγω......believe me!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 21:38] looooooooooooool δεν εχω αδικο παιδες!!!!! Hitman..........σε καταλαβαινω και εγω......believe me!!!! Αφιερωμενη στον Bobi αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Τελικά, τώρα που είδαμε και μια καθαρή εικόνα... ρε παιδία.. κακασχημες είναι! ποιος κακομοίρης θα της παρηγορεί τα βράδυα να τον κάνουμε εθνικό ήρωα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Hitman.......τι να πω???........εισαι τελειος!!! Αρχική απάντηση από oktech Τελικά, τώρα που είδαμε και μια καθαρή εικόνα... ρε παιδία.. κακασχημες είναι! ποιος κακομοίρης θα της παρηγορεί τα βράδυα να τον κάνουμε εθνικό ήρωα?? καλα.........ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 21:54] Τελικά, τώρα που είδαμε και μια καθαρή εικόνα... ρε παιδία.. κακασχημες είναι! ποιος κακομοίρης θα της παρηγορεί τα βράδυα να τον κάνουμε εθνικό ήρωα?? ΡΕΕΕΕΕΕ Βγαλτε τον εγω ΡΕΕΕΕΕΕ. Τι λεει αυτος ΡΕΕΕΕΕΕ?? Αμα σου ερθει η "δασκαλα" ή η κ0λ@ρ0υ που αρεσει στον Bobi και σου πει σκισε με εσυ πες της " Δεν μπορω, εχω ραντεβου με την Λουκα"(αυτη που λεει εξω ο Ρουβας, εξω ο ψινακης αυτη εννοω...)!! Φιλε μαλλον υπνοβατεις. Οταν ξυπνησεις σε παρακαλω διορθωσε το προηγουμενο ποστ σου...PLZ δηλαδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n ΡΕΕΕΕΕΕ Βγαλτε τον εγω ΡΕΕΕΕΕΕ. Τι λεει αυτος ΡΕΕΕΕΕΕ?? Αμα σου ερθει η "δασκαλα" ή η κ0λ@ρ0υ που αρεσει στον Bobi και σου πει σκισε με εσυ πες της " Δεν μπορω, εχω ραντεβου με την Λουκα"(αυτη που λεει εξω ο Ρουβας, εξω ο ψινακης αυτη εννοω...)!! Φιλε μαλλον υπνοβατεις. Οταν ξυπνησεις σε παρακαλω διορθωσε το προηγουμενο ποστ σου...PLZ δηλαδη Οχι ρε παλουκάρι, να το συζητήσουμε δηλαδής.. μα, είναι τώρα κορμιά αυτά ρε φίλε? είναι φάτσες αυτές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.