theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 RX7 EVO 8 (HKS Demo car) Μολις 500PS το EVO... "Μιλανε τα τερταπεταλουδα κι ολα σου φαινονται παραλογα..." φορεμενα πανω σε 106 που τρεχει σε αναβασεις. Golf4 (Μου φαινεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Σεπτέμβριος 26, 2005 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Ωραία τα γκομενακια δεν λέω αλλά μικρή η έκθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Και τωρα αυτο που σας υποσχεθηκα. TOP FUEL GIRLS ...λαρα μουυυυ! εεεεετσι στα 4 ...και η πισω οψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 give me fuel:banging: :banging: :banging: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 ...συνεχεια Με αυτα τα γυαλακια ειναι τρελα η γκομενα :inlove: αααααααχχ Φαινεται λιγο χαζη εδω αλλα ετσι οπως εχει ανοιχτο το στομα της σκεφτεσαι διαφορα πραγματα μ0υΝ@ρ3ς μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΠΑΡΕΕΕ Οι 2 καλυτερες απο τις TOP FUEL. και η πισω οψη απο την "δασκαλα":inlove: Να και το ξανθο ...ζαρες μου!! "Σκυψε κι αλλο θα τ'αντεξω..." μμμμμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Ωραιος κ0λ_ς εε?? "Βαλε το μαυρο σου το στρινγκ για να γουσταρω οπως πριν..." Τυχερο σφυρι:devil: Τυχερο σφυρι ΛΕΕΕΩΩΩΩ:devil: :devil: http://img286.imageshack.us/img286/9761/967jv.jpg Ακαταλληλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 http://img24.imageshack.us/img24/6494/944iy.jpg ΧΧΧ http://img24.imageshack.us/img24/1265/951yt.jpg ΧΧΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Τελος προς στιγμην τα ποστς...Κουραστηκα με το 56αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 26, 2005 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Τελικα δεν μου είπατε, έχει κανείς βίντεο η φωτος από το fuel girls show της παρασκευής 21:00????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από flameboy [Σήμερα, στις 15:47] Ωραία τα γκομενακια δεν λέω αλλά μικρή η έκθεση. Γιατι το λες αυτο? Εκτος απο τα αμαξια της εκθεση ειχε και αλλα ποστα εξω απο αυτην. Υπηρχαν πολλα ελληνικα club εξω απο την εκθεση. Πιστευω οτι ηταν ικανοποιητικοτατος ο αριθμος τον αυτοκινητων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis Τελικα δεν μου είπατε, έχει κανείς βίντεο η φωτος από το fuel girls show της παρασκευής 21:00????????????????????????? Τις φωτος που εβαλα εγω ειναι της Πεμπτης. την Παρασκευη δεν ημουνα. Γιατι εχεις φαει κολλημα για την Παρασκευη? Μηπως εδειχνε κατι καλο και το χασαμε????ΥΓ. Δεν μου ειπατε. Σας αρεσαν οι φωτος? Αν δεν σας εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση να ξερω να μην κουραζομαι και χρεωνομαι τζαμπα με το 56αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 26, 2005 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Παρα πολυ καλες!!!Συνεχισε!!Ακους εκει να σταματησεις!!:whistling :whistling :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 πολυ καλες!!! αλλα παρ'ολο που ειναι μεγαλου μεγεθους σε kb.......γιατι χανουν σε ποιοτητα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads πολυ καλες!!! αλλα παρ'ολο που ειναι μεγαλου μεγεθους σε kb.......γιατι χανουν σε ποιοτητα????? Βρε, μήπως θόλωσε το μάτι σου από τα ξώβυζα???? χαχαχχααχαχχαχααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 26, 2005 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Τις φωτος που εβαλα εγω ειναι της Πεμπτης. την Παρασκευη δεν ημουνα. Γιατι εχεις φαει κολλημα για την Παρασκευη? Μηπως εδειχνε κατι καλο και το χασαμε???? ΥΓ. Δεν μου ειπατε. Σας αρεσαν οι φωτος? Αν δεν σας εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση να ξερω να μην κουραζομαι και χρεωνομαι τζαμπα με το 56αρι. Όχι δεν μπορω να θυμηθω ποια πέταξε το μπλουζακι που πήρα καλες οι φωτο.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Βρε, μήπως θόλωσε το μάτι σου από τα ξώβυζα???? χαχαχχααχαχχαχααχαχ καλο!!! :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis Όχι δεν μπορω να θυμηθω ποια πέταξε το μπλουζακι που πήρα καλες οι φωτο.!!!!! καλα εισαι σοβαρος!!!!!????? ξεχνιουνται τετοια πραγματα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 26, 2005 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis Όχι δεν μπορω να θυμηθω ποια πέταξε το μπλουζακι που πήρα καλες οι φωτο.!!!!! Γιατι?????Σκοπευεις να το γυρισεις πισω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 26, 2005 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads καλα εισαι σοβαρος!!!!!????? ξεχνιουνται τετοια πραγματα????? Βασικά δεν είμαι σίγουρος, μία από τις μαυρομάλες αλλα δεν θυμάμαι ποια... Αρχική απάντηση από ΝTG Γιατι?????Σκοπευεις να το γυρισεις πισω????? Τρελός είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.