Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 ποιος πηρε????? εννοω πηρε κανενας βραβειο????? γιατι εκει εδιναν φιλακι τα κοριτσια :inlove: παιδες οτι υλικο εχουμε απο το show γινεται καπος να το μαζεψουμε????? :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Τι εννοεις να το μαζεψουμε το υλικο?? Μια χαρα ειναι σε αυτο το thread πιστευω. Βασιλη τυχεροι δεν ηταν αυτοι που πηραν μπρελοκ απο στομα κοπελας. Τυχεροι ηταν αυτοι που κερδισαν μπλουζακια και καπελα τα οποια τα ειχαν τριψει τα Top Fuel Girlς σε διαφορα σημεια :whistling ...αυτοι ηταν οι πραγματικοι τυχεροι. Δυστυχως δεν μπορεσα να πιασω τπτ απο αυτα. Μονο ο φιλος μου επιασε ενα DVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Παρτε μερικες φωτος που τραβηξα με το πανακριβο κινητο μου... Τρελο civic βγαλμενο απο το underground. Αλλη μια με το civic. Porsche απο Ελλαδα Αλλη μια Το τεραστιο διατρυτο σιδκοφρενο της Porsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 εγω παιδες πηρα DVD που το ειχε τριψει πανω της το ξανθο fuel girl σε επιμαχα σημεια! :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads εγω παιδες πηρα DVD που το ειχε τριψει πανω της το ξανθο fuel girl σε επιμαχα σημεια! :inlove: Σε βλέπω να το βγαζεις στο σφυρι μια μερα στο ebay και να πνιγεσαι στο 500αρικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Σιγά και γώ πήρα μουνοτριμένο μπρελόκ ΤΟΥΟ αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος! Καθός και 2 dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Σιγά και γώ πήρα μουνοτριμένο μπρελόκ ΤΟΥΟ αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος! Καθός και 2 dvd Καλα, εσένα σε βλέπω να πίνεις καφέ με την πυρομανή των Βορείων Προαστείων!! :wall: :wall: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads εγω παιδες πηρα DVD που το ειχε τριψει πανω της το ξανθο fuel girl σε επιμαχα σημεια! :inlove: Καλα το ξανθο ηταν κορυφαιο...Επισης ακομα ποιο κορυφαια ηταν αυτη που βγηκε με τα γυαλακια...Ηταν σαν να σου ελεγε "Ειμαι παρθενα αλλα δεν θα με χαλαγε να με παιρναγατε ολοι μαζι ταυτοχρονα" Σε λιγο θα ανεβασω φωτος απο την καμερα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 αντρε βρε αγορι μου............ανεβασε φωτο να γουσταρουμε :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads αντρε βρε αγορι μου............ανεβασε φωτο να γουσταρουμε :worship: Δώστε στον Λαό ότι χρειάζεται .... αντεεεεεεε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 ακομη κορυφαια ηταν μια μελαχρινη η οποια ηταν πολυ αγριο μωρο! και φυσικα η κοπελια η οποια δεν μπορουσε με το σουτιεν.........και το εβγαζε συνεχεια! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 26, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Τι εννοεις να το μαζεψουμε το υλικο?? Μια χαρα ειναι σε αυτο το thread πιστευω. Βασιλη τυχεροι δεν ηταν αυτοι που πηραν μπρελοκ απο στομα κοπελας. Τυχεροι ηταν αυτοι που κερδισαν μπλουζακια και καπελα τα οποια τα ειχαν τριψει τα Top Fuel Girlς σε διαφορα σημεια :whistling ...αυτοι ηταν οι πραγματικοι τυχεροι. Δυστυχως δεν μπορεσα να πιασω τπτ απο αυτα. Μονο ο φιλος μου επιασε ενα DVD. Εγω δλδ είμαι τυχερος που πήρα ένα κόκκινο μπλουζάκι max power που κάποιο fuel girl είχε τρίψει στα βυζιά της και ανάμεσα στα πόδια της???? ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΡΕ (μία απο τις μαυρομάλλες που ήταν θεικές!!!) Δυστυχως εκείνη την ώρα ο φίλος μου δεν τράβαγε με την κάμερα να δω που ακριβως το είχε τρίψει :P:P ΕΔΙΤ Επί της ευκαιρείας έχει κανένας βίντεο με το σοου των κοριτσιών της παρασκευής 21:30?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 26, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 έτσι.....γιατι αμα δε σε κλάσει η γκόμενα δε σου πάει καλά.....ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26, 2005 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Eγω ειμαι περιεργος να δω τι θα κανετε τα dvd/μπλουζακια που ετριβαν οι γκομενιτσες? Θα τα τριβετε κ εσεις σε επιμαχα σημεια ? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 26, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 οχι θα τα κάνουμε αφησες, δεν είμαστε ούτε ανώμαλοι ούτε φετιχιστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Λοιπον, αρχιζει το show. Θα ξεκινησω σιγα σιγα τις φωτογραφιες μην μου μεινεται και στον τοπο. (Σορρυ που μερικες δεν ειναι πολυ καλης ποιοτητας γιατι τις φωτος τις εχω τραβηξει απο το βιντεο της καμερας) Lets start... Golf GTI Xsara τουμπανο στο σπο'ι'λερ και στο φαρδεμα! Ωραιες εξατμισεις ε? ΕVO 6 μολις 960PS!!! Cayenne 750PS...H ποιο δυνατη Cayenne σε ολο τον κοσμο. Συνεχιζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 26, 2005 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Καλα, εσένα σε βλέπω να πίνεις καφέ με την πυρομανή των Βορείων Προαστείων!! :wall: :wall: :wall: :blink: :blink: :confused: :confused: :confused: Tι ενωάς!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 ...Συνεχεια Audi TT Toyota SUPRA(Veilside)_750PS ...να τα 750αλογα! RX7 με ωραιο Carbon Hood...470PS Ετσι και ακουσω αρνητικα σχολια γι'αυτη την γκομενα σταματαω εδω τα ποστς.- Αυτη την γκομενα και αυτο το αυτοκινητο να ειχα και δεν ηθελα τπτ αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 "Ακους τον Ηλια στα τρελαμενα σου ηχεια δεν παιζει μπαλα κανεις μπροστα σε τοση φασαρια..." Τρελο ICE μεσα σε SMARTακι. ...και το εσωτερικο απο το SMART Ωραια μασκα το 106 ε? Lotus behind Lotus front Ωραιες μπουκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 26, 2005 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 κατι ξεχασες man.........!!!!!τα fuel!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.