theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #121 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Τωρα μου θυμισες το ανεκδοτο που λεει : τι είναι μωβ, είναι 11χ21cm και ξετρελενει τις γυναίκες... Τι ειναι? Δεν το ξερω...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #122 Σεπτέμβριος 27, 2005 ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΩΡΕ !!!!!!!!!!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!! ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!!! ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕ!!!!!
theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #123 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από oktech ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΩΡΕ !!!!!!!!!!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!! ΑΜΟΡΦΩΤΕ!!!! ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕ!!!!! Μηπως εχω δει ποτε 500αρικο απο κοντα? Ιδεα δεν εχω τι χρωμα εχει...Δεν κανω πλακα
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #124 Σεπτέμβριος 27, 2005 ε να κανουμε εναν ερανο τοτε...... σε καθε αλλη περιπτωση, πηγαινε στο υποουργειο οικονομικων, η την τραπεζα της ελλαδος και πες να σου δειξουν ενα.... θα χαρουν πολυ!
esdee Σεπτέμβριος 27, 2005 #125 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Drift Show Μ3 CSL(Την οδηγαει ενας Ελληνας) Τον π0υστη ο αφησε "γραμμενο" το λαστιχο...Ωραιος Οχι ρε γ@μωτο, με καταλαβες oktech! Λυπαμαι αλλα η γκομενα δεν ειναι για την τσεπη σου. Με ψιλικα πας να την βγαλεις καθαρη? thats no drift!!! Αρχική απάντηση από oktech Τωρα μου θυμισες το ανεκδοτο που λεει : τι είναι μωβ, είναι 11χ21cm και ξετρελενει τις γυναίκες... το 500ευρω?
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 27, 2005 #126 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 00:18] Ευχαριστως να το συζητησουμε. Τι δεν σου αρεσει απο αυτες σχετικα με το σωμα? Ειναι μοντελα οι κοπελες. Επειδη δεν εχουν κοιλιακους? Σιγα,ουτε κοιλια δεν εχουν ομως. Titts? Μια χαρα φυσιολογικα ειναι. Ιχνος συλικονης δεν εχουν. Οπισθια? Ολες κανονικο εχουν εκτος απο αυτην που αρεσει στον Bobi. Εχει λιιιιγο μεγαλυτερο απο τις αλλες αλλα σιγα το μεγεθος ρε αδερφε. Αυτη εχει μεσογειακο σωμα, ας πουμε(αν και αυτες που εχουν μεσογειακο εχουν μεγαλυτερο κ0_0. Σχετικα με τις φατσες αυτο ειναι θεμα γουστων. Εγω γουσταρω την δασκαλα. Ο Bobi την κ0λ@ρ0υ. Ο giorgos_cupra αυτην που πεταει το σουτιεν. Γουστα ειναι αυτα. Μη με διασυρεις δημοσια ρε :o .Α και κατι αλλο...Ρε παλιο πορωμενε hitman, στο athens TUNING show πας να δεις tuned αμαξακια οχι strip ρε συ!Αμα θες strip θα κανονισω να παμε μαζι με τον γιαννη που μας εχει πρηξει :devil: :devil: :devil:
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 27, 2005 #127 Σεπτέμβριος 27, 2005 συμφωνω αλλα...........τετοια strip showμε τοσα κοριτσια δεν βλεπεις σε strip!
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #128 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Μη με διασυρεις δημοσια ρε :o .Α και κατι αλλο...Ρε παλιο πορωμενε hitman, στο athens TUNING show πας να δεις tuned αμαξακια οχι strip ρε συ!Αμα θες strip θα κανονισω να παμε μαζι με τον γιαννη που μας εχει πρηξει :devil: :devil: :devil: KAI ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ!
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2005 #129 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupraΑμα θες strip θα κανονισω να παμε μαζι με τον γιαννη που μας εχει πρηξει :devil: :devil: :devil: α) Ποιος ειναι αυτος ο Γιαννης? β) Γιατι δεν με καλεσε ??? Παλιοπαιδα !:D
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 27, 2005 #130 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από oktech KAI ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ! Αρχική απάντηση από YDinopoulos α) Ποιος ειναι αυτος ο Γιαννης? β) Γιατι δεν με καλεσε ??? Παλιοπαιδα !:D α)Ειναι ο ανθρωπος κλειδι στην ολη υποθεση if you know what i mean... Αμα κατεβειτε λαμια ειστε ολοι καλεσμενοι και ο oktech και εσυ Ydinopoulos και οποιος αλλος ειναι μεσα :devil: :devil:
theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #131 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads συμφωνω αλλα...........τετοια strip showμε τοσα κοριτσια δεν βλεπεις σε strip! Συμφωνω με τον Bobi. Show υπαρχουν πολλα, show με τετοιες θεες δυσκολα να βρεις!! Ασε και το αλλο, αφου και καλα ηταν εκθεση κωλοφτιαγμενων αυτοκινητων τι δουλεια ειχαν αυτες εκει?! oktech & Ydinopoulos αν θελεται ελατε Λαμια να παμε ολοι μαζι μπας και μας κανουν και καλυτερη τιμη... :hehe: Ρε συ esdee τι ειναι τοτε αν δεν ειναι drift? Δεν ειναι με τα 4 η μπεμπα στην πρωτη φωτο? Απ'οτι ξερω αυτο λεγεται drift.
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 28, 2005 #132 Σεπτέμβριος 28, 2005 Ρε ασχετε thehitman,αυτο και βεβαια δεν ειναι drift!! Αυτο ειναι drift show:hehe:
theHitma@n Σεπτέμβριος 28, 2005 #133 Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 12:04] Ρε ασχετε thehitman,αυτο και βεβαια δεν ειναι drift!! Αυτο ειναι drift show:hehe: :tomato: Γιωργο δεν μου ειπες, σου αρεσε η κασετα?
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 28, 2005 #134 Σεπτέμβριος 28, 2005 θα βρω και εγω παιδες λινκ απο σελιδα που εχουν ανεβασει φοτο κατι φιλαρακια! να μεγαλωσει κι αλλο η συλλογη μας ΟFF TOPIC-----Hitman δες τα μηνυματα σου!
theHitma@n Σεπτέμβριος 28, 2005 #135 Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 12:43] θα βρω και εγω παιδες λινκ απο σελιδα που εχουν ανεβασει φοτο κατι φιλαρακια! να μεγαλωσει κι αλλο η συλλογη μας ΟFF TOPIC-----Hitman δες τα μηνυματα σου! εεεεετσι, δωσε στον λαο και αλλο υλικο(κανει και ομοιοκαταληξια)!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.