oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Μην με κολαζεις ρε συ βραδιατικα. Σε παρακαλω δηλαδη. Προσπαθω να την ξεχασω μπας και κοιμηθω αποψε. ΕΕΕΕ Οχι και σε κολαζω.. ακου να δεις ρε... πηγε ειδε και απηλθε!!.. .και θα την πληρωσουμε εμεις την νυφη που μας εχει κανει να σκεφτομαστε ρομαντικα ΧΧΧ ΣΚ με τοσες ξε-κολες, ξω-βυζες και μισοτσιτσιδες κακασχημες που μας εδειξε????ΕΝΙΣΤΑΜΕ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Επειδη βλεπω οτι οι περισσοτεροι γουσταρεται την "δασκαλα" παρτε μερικες ακομα με αυτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 26, 2005 #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Για τους πολύ πορωμένους (το ξεφτυλίσαμε το θέμα) http://www.fuelgarage.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 26, 2005 #104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis Για τους πολύ πορωμένους (το ξεφτυλίσαμε το θέμα) http://www.fuelgarage.co.uk/ Ωραιος μπραβο...Τελικα την δασκαλα την λενε Shavonne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 27, 2005 #105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Χθες, στις 13:58] ποιος πηρε????? εννοω πηρε κανενας βραβειο????? γιατι εκει εδιναν φιλακι τα κοριτσια :inlove: ειδες την απονομη του dbdrag? ο πρωτος που ανεβηκε...... μαζι με την τεταρτη θεση πηρα και 4 φιλουδια........ χαχχαχαχαχχα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 27, 2005 #106 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis Για τους πολύ πορωμένους (το ξεφτυλίσαμε το θέμα) http://www.fuelgarage.co.uk/ αυτο ακριβως περιμενα.....:worship: :worship: :clap: να 'σαι καλα! Αρχική απάντηση από theHitma@n Επειδη βλεπω οτι οι περισσοτεροι γουσταρεται την "δασκαλα" παρτε μερικες ακομα με αυτην. με ξεχασες εντελος............ ποια ειναι η αγαπη μου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #107 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoadsμε ξεχασες εντελος............ ποια ειναι η αγαπη μου????? Οχι ρε συ, δεν σε ξεχασα. Απλα ειχα μερικες ακομα απο την ''δασκαλα" και μιας και δηλωσαν και αλλοι οτι την γουσταρουν ειπα να τις δημοσιευσω. Οτι βρω με αυτη που σου αρεσει θα την βαλω. Don't worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 27, 2005 #108 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 εψαξα και εμαθα...........Ann το λενε το μωρακι μου:inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #109 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Ann θες? Παρε ANN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 27, 2005 #110 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Man με πορωνεις :worship: :worship: :worship: :worship: ετσι μπραβο.............!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 27, 2005 #111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Πήρα και εγώ τις φωτό μου, γμτ στις λιγοστές φωτό με fuel girls κάποιος π@π@ρ@ς θα έμπαινε μπροστά!!!! Τα αυτοκίνητα λένε πάρα πολλά!!!! Δηλώνω ερωτευμένος με το RΧ-8 της Greddy:tomato: :devil: , με το RX-8 της Veilside:tomato: :devil: , και βέβαια με το fuel girl της 11ης φωτο . :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: ΧΧΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #112 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Myralis βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα. Πραγματι το ασημι το RX-8 ειναι πανευμορφο. Να 'χα αυτην την αμαξαρα μαζι με την "δασκαλα" μεσα και δεν ηθελα τπτ αλλο...ααααααααχχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 27, 2005 #113 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 ωραιες οι φωτο!!!πολυ καλες!εαν εχεις και αλλες βαλτες και αυτες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #114 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads ωραιες οι φωτο!!!πολυ καλες!εαν εχεις και αλλες βαλτες και αυτες!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΑ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 27, 2005 #115 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 για αυτοκινιτα μιλουσα βεβαια αν εχει και απο τις αλλες ας βαλει δεν αντεχεις ρε συ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 27, 2005 #116 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 cars έχω, θα βάλω το βραδυ fuel δεν έχω (εκτός από μία που είναι με έναν φίλο μοθ και θέλω πρώτα να του ζητήσς άδεια....) Ρε γμτ, δεν μπορούμε να βρούμε στην Κρήτη, καποιον που να έχει αναλογικη camera 8mm για να βάλουμε την κασέτα που τραβήξαμε. (Η κάμερα ήταν του φίλου μου και η μητέρα του δεν του την εμπιστευεται εδώ) Έχει και ένα πρόβλημα η κασσέτα (είναι διπλωμένη σε ένα σημειο που μας είχε σπάσει τα νευρα) και δεν μπορούμε να την πάμε κάπου... Αρχική απάντηση από theHitma@n Myralis βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα. Πραγματι το ασημι το RX-8 ειναι πανευμορφο. Να 'χα αυτην την αμαξαρα μαζι με την "δασκαλα" μεσα και δεν ηθελα τπτ αλλο...ααααααααχχχ Αυτή που μου αρέσει είναι η δασκάλα? Χάθηκα λίγο!!! Το ασημί RX-8 με τις μηχανικές βελτιώσεις του κόκκινου RX-8, nitro και ότι άλλο χρειάζεται απο Καταραμένο, με ένα καλό ICE (tv, mp3 player, DVD, subwoofer, twister και ότι άλλο ξέχασα). Αλλά και πάλι το γκομενάκι δεν βλέπω να μας κάθεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #117 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Myralis Αυτή που μου αρέσει είναι η δασκάλα? Χάθηκα λίγο!!! Το ασημί RX-8 με τις μηχανικές βελτιώσεις του κόκκινου RX-8, nitro και ότι άλλο χρειάζεται απο Καταραμένο, με ένα καλό ICE (tv, mp3 player, DVD, subwoofer, twister και ότι άλλο ξέχασα). Αλλά και πάλι το γκομενάκι δεν βλέπω να μας κάθεται.... Ναι η "δασκαλα" ειναι. Το γκομενακι θελει λεφτα για να σου κατσει. ΧΟΝΤΡΑ λεφτα. Εγω υποθετικα μιλαγα πριν. Αν θελεται αυτοκινητα μπορω να βαλω φωτος απο το drift show. Φωτος απο την καμερα μου βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #118 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Ναι η "δασκαλα" ειναι. Το γκομενακι θελει λεφτα για να σου κατσει. ΧΟΝΤΡΑ λεφτα. Εγω υποθετικα μιλαγα πριν.Αν θελεται αυτοκινητα μπορω να βαλω φωτος απο το drift show. Φωτος απο την καμερα μου βεβαια. Ναταααα νατα ναταααααα....Με αυτά και αυτά.. τον χιτμαν για προαγωγό τον κόβω.. τα πήρε μόλις του θύξαμε τις γκόμενες, για λεφτά μιλάει...........Πόσο πάει τελοσπάντων...?????????????Να δω αν εχω ψιλα γιατί κυκλοφορώ με 500αρικα, καταλαβενεται τώρα, ακρίβεια κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 27, 2005 #119 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Drift Show Μ3 CSL(Την οδηγαει ενας Ελληνας) Τον π0υστη ο αφησε "γραμμενο" το λαστιχο...Ωραιος Οχι ρε γ@μωτο, με καταλαβες oktech! Λυπαμαι αλλα η γκομενα δεν ειναι για την τσεπη σου. Με ψιλικα πας να την βγαλεις καθαρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #120 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Οχι ρε γ@μωτο, με καταλαβες oktech! Λυπαμαι αλλα η γκομενα δεν ειναι για την τσεπη σου. Με ψιλικα πας να την βγαλεις καθαρη? Τωρα μου θυμισες το ανεκδοτο που λεει : τι είναι μωβ, είναι 11χ21cm και ξετρελενει τις γυναίκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.