Jump to content

Athens Tuning Show 2005

jpavly

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

κακομοιρα κοριτσοπουλα.. δεν εχουν λεφτα ουτε ενα φορεματακι της προκοπης να παρουν.. με ρεταλια ντυνονται.. αχ... με πιανει η καρδια μου

με πιανει η καρδια μου λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΚΟΦΤΕ ΤΙς ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΚΟΦΗΜΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΤΕΙΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΓΜΤ

Αρχική απάντηση από oktech

Οχι ρε παλουκάρι, να το συζητήσουμε δηλαδής.. μα, είναι τώρα κορμιά αυτά ρε φίλε? είναι φάτσες αυτές?

ελπιζω να το λες για πλακα.............αλλα πραγματικα το ελπιζω!!!!!

κακομοιρα κοριτσοπουλα.. δεν εχουν λεφτα ουτε ενα φορεματακι της προκοπης να παρουν.. με ρεταλια ντυνονται.. αχ... με πιανει η καρδια μου

με πιανει η καρδια μου λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΚΟΦΤΕ ΤΙς ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΚΟΦΗΜΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΤΕΙΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ΓΜΤ

απο οτι βλεπω εχεις αναστατοθει και εσυ τελικα.........:inlove::worship:

Οχι ρε παλουκάρι, να το συζητήσουμε δηλαδής.. μα, είναι τώρα κορμιά αυτά ρε φίλε? είναι φάτσες αυτές?

Ευχαριστως να το συζητησουμε. Τι δεν σου αρεσει απο αυτες σχετικα με το σωμα? Ειναι μοντελα οι κοπελες. Επειδη δεν εχουν κοιλιακους? Σιγα,ουτε κοιλια δεν εχουν ομως. Titts? Μια χαρα φυσιολογικα ειναι. Ιχνος συλικονης δεν εχουν. Οπισθια? Ολες κανονικο εχουν εκτος απο αυτην που αρεσει στον Bobi. Εχει λιιιιγο μεγαλυτερο απο τις αλλες αλλα σιγα το μεγεθος ρε αδερφε. Αυτη εχει μεσογειακο σωμα, ας πουμε(αν και αυτες που εχουν μεσογειακο εχουν μεγαλυτερο κ0_0. Σχετικα με τις φατσες αυτο ειναι θεμα γουστων. Εγω γουσταρω την δασκαλα. Ο Bobi την κ0λ@ρ0υ. Ο giorgos_cupra αυτην που πεταει το σουτιεν. Γουστα ειναι αυτα.

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Ευχαριστως να το συζητησουμε. Τι δεν σου αρεσει απο αυτες σχετικα με το σωμα? Ειναι μοντελα οι κοπελες. Επειδη δεν εχουν κοιλιακους? Σιγα,ουτε κοιλια δεν εχουν ομως. Titts? Μια χαρα φυσιολογικα ειναι. Ιχνος συλικονης δεν εχουν. Οπισθια? Ολες κανονικο εχουν εκτος απο αυτην που αρεσει στον Bobi. Εχει λιιιιγο μεγαλυτερο απο τις αλλες αλλα σιγα το μεγεθος ρε αδερφε. Αυτη εχει μεσογειακο σωμα, ας πουμε(αν και αυτες που εχουν μεσογειακο εχουν μεγαλυτερο κ0_0. Σχετικα με τις φατσες αυτο ειναι θεμα γουστων. Εγω γουσταρω την δασκαλα. Ο Bobi την κ0λ@ρ0υ. Ο giorgos_cupra αυτην που πεταει το σουτιεν. Γουστα ειναι αυτα.

Εισαι λιγο αλλου.. σε δικαιολογω ρε μαν... με τετοια κορμια ... Ε ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ.. ΑΚΟΥΤΕ? ΟΛΕΣ

Εισαι λιγο αλλου.. σε δικαιολογω ρε μαν... με τετοια κορμια ... Ε ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ.. ΑΚΟΥΤΕ? ΟΛΕΣ

απο την αρχη σε ειχα καταλαβει:D:rolleyes:

εεε που να ξερω ρε oktech οτι κανεις πλακα. Ομολογω οτι με δουλεψες χαλαρα. Φιλε Bobi δυσκολα να τις βρουμε. Παντως αν βρω κατι θα σας ενημερωσω(δυσκολο το βλεπω ομως)

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Αφιερωμενη στον Bobi αυτη

img59324jc.th.jpg

Εμένα αυτή η αριστερή μου αρέσει πάντως, αυριο βγαίνουν και οι δικες μου φοτο να δολυμε τι πιάσαμε, πάντως δεν είναι πολλα....

Αρχική απάντηση από Myralis

Εμένα αυτή η αριστερή μου αρέσει πάντως, αυριο βγαίνουν και οι δικες μου φοτο να δολυμε τι πιάσαμε, πάντως δεν είναι πολλα....

Μαλλον αυτη που σου αρεσει ειναι αυτη που λεω εγω "δασκαλα". Δηλαδη αυτη που στο show φοραγε τα γυαλακια. Μαλλον, δεν ειμαι100% σιγουρος. Αντε να δουμε αυριο και τις δικιες φωτος.

Δεν ξερω αν ειναι δασκαλα η καθηγητρια.. εγω ενα ιδιαιτερο παντως το εκανα Α-ΝΕ-ΤΑ!

Μην με κολαζεις ρε συ βραδιατικα. Σε παρακαλω δηλαδη. Προσπαθω να την ξεχασω μπας και κοιμηθω αποψε.

Να, αυτές οι 3 είναι για εμένα οι καλυτερες (εχει ξαναδημοσιευθεί),

http://img171.imageshack.us/my.php?image=img58961qk.jpg

φαίνοντε με σειρά 1 η μεσαία, 2 η δεξια, 3 η αριστερη! Αυτές είναι οι ψήφοι μου αν κάνουμε poll!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.