jpavly Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 Πάρτε να'χετε ωρέέέεεεεεεε: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/jpavlides/39725o :D Αργότερα θα ανεβάσω και videos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Σωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Πάρτε να'χετε ωρέέέεεεεεεε: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/jpavlides/39725o :D Αργότερα θα ανεβάσω και videos! Δεν εχεις Top Fuel Girls ρε συ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ωραιος !Αν και απο οτι βλεπω απο τα hits *εστηκανε για τα αυτοκινητα!!!Tα κοριτσακια στο τελος εχουν την μεγαλυτερη προτιμηση!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Τα TopFuelGirls μόνο σε video παιδιά!!!!Δεν ειναι ακόμα έτοιμα! Υπομονήήήήή Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Τα TopFuelGirls μόνο σε video παιδιά!!!!Δεν ειναι ακόμα έτοιμα! Υπομονήήήήή Οχι ενταξει. Εγω δεν καιγομαι να τα ανεβασεις απλα σκεφτηκα μηπως δεν τις πετυχες. Τοτε θα ελεγα οτι θα ησουν μεγαλος μ@λ_ _@ς! Απλα ηθελα να ξερω αν τις πετυχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Δύο φορές έκατσα να τις δώ.... σου λέει τίποτα αυτό....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Θελουμε αποδειξεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Δύο φορές έκατσα να τις δώ.... σου λέει τίποτα αυτό....? Και εγω ετσι και μπορουσα να τις ξαναδω θα καθομουνα...Με 1000 κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ανεβάστε τις φωτος παιδιά! Αναβάστε να δούμε κι εμείς που δεν πήγαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ρε συ jpavly και τις 2 φορες που ειδες τις Top Fuel Girlς εκαναν το ιδιο show και ηταν οι ιδιες γκομενες ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 καλα παιδες..............το show ηταν ολα τα λεφτα......!!!! πηγα σημερα τελεταια μερα και εμεινα υπερευχαρυστημενος! καλα ρε παιδια..........αυτα τα fuel girls...τι show κανουν!???? Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ε-Σ!!! ο,τι φοτο εχεται ποσταρετε plzzzzzzzzzzzzzzz! θα κατεβασω και εγω μερικες......................... :D :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 ωραια, αντε και τωρα σε καμμια πλατεια να σας ακουσουμε "καλα" , ROFL:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads καλα παιδες..............το show ηταν ολα τα λεφτα......!!!! πηγα σημερα τελεταια μερα και εμεινα υπερευχαρυστημενος! καλα ρε παιδια..........αυτα τα fuel girls...τι show κανουν!???? Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ε-Σ!!! ο,τι φοτο εχεται ποσταρετε plzzzzzzzzzzzzzzz! θα κατεβασω και εγω μερικες......................... :D :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Εγω μονο βεντεο θα ανεβασω γιατι τα τραβηξα με την καμερα αλλα θα αργησω μερικες μερες γιατι δεν εχω καλωδια δεν εχω τπτ. Τα κοριτσια πραγματι ηταν ΟΟΟΟΛΑ τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Και γώ είμουν και τις 4 μέρες εκεί! Οσο για fuel girls.... Οι φωτός με τα girls είναι απο φωτογράφο της έκθεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Εγω μονο βεντεο θα ανεβασω γιατι τα τραβηξα με την καμερα αλλα θα αργησω μερικες μερες γιατι δεν εχω καλωδια δεν εχω τπτ.Τα κοριτσια πραγματι ηταν ΟΟΟΟΛΑ τα λεφτα. ετσι μπραβο!!!! βαλτε βιντεο απο τα fuel girls γιατι ειμαι πολυ αναστατομενος!!!Αριστο.........thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 25, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Video δεν έχω....Βοbi..... γιου αρ γουελκαμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 25, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Η αριστερη ειναι κορυφαια :inlove: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 25, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Συγνωμη αλλα δεν βρηκα φωτο απο ζωντανο...καβουρι...... Kερδισε κανενας σας εξατμιση επειδη εκανε 35 push-ups? Μπρελοκ απο στομα κοπελας πηρε? Κανενα καζανακι απειδη χορεψε στην μπαρα χωρις μπλουζα πηρε? Αν οχι...να σας στειλω κατι videaκια που εχω.......μπου χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 φιλακι απο τα fuel girls πηρε κανεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.