Jump to content

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΥΠΟΥΛΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.............

SirGeorge

Recommended Posts

Παιδιά βοηθάτε με................έχω ένα PC εδώ στο εργαστήρι από χθες το βράδυ στις 10:30 μέχρι αυτή τη στιγμή με 2,5 ώρες διάλλειμα για ύπνο (ναι, ναι είμαι ένα όρθιο φάντασμα από την αυπνία) το οποίο και μου έχει βγάλει την πίστη............κάνε έκκληση σε όλα τα μέλη του thelab να με βοηθήσουν, είμαι στα πρόθυρα της παράνοιας.

Λοιπόν έχουμε και λέμε Hardware ολοκαίνουριο, MSI K8-NeoV (VGA on board), Sempron 2600+, 256MB DDR 400 TwinMos, HD 40GBJB, Modem 56K, Plextor 52X32X52 CD-RW, Τροφοδοτικό ΝοName 400άρι.

Κάνω εγκατάσταση XP όλα κανονικά σφαίρα μπαίνει στα XP κανονικά με το που πάνω να κάνω 1ο reboot, τίποτα όλα μαύρα, postάρει κανονικά αλλά δεν ξεκινάει ποτέ να φορτώνει τα XP.

Βγάζει μετά από λίγο αν περιμένω το γνωστό: "Τα Windows απέτυχαν να ξεκινήσουν λόγω κάποιας αλλαγής του υλικού ή του λογισμικού κτλ. και έχει μετά επιλογές Safe Mode κτλ. καμιά από αυτές δεν πιάνει"

Αν ξαναβάλω το CD των XP για εγκατάσταση ξεκινάει κανονικά και επαναλαμβάνεται το ίδιο πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα έκανα περίπου 12 εγκαταστάσεις σερί ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!!:upside: :upside: :upside:

για δοκιμασε να αλαξεις κανα cdrom γιατι μπορει να ειναι κλασμενο.....

το εχω παθει αρκετες φορες στην δουλια

επισεις

τρεξε κανα τεστ σε μνημες μπας και εχουν σφαλματα

Ειχα το ιδιο προβλημα με ενα gigabyte.Για καποιο λογο παθενουν coruption τα win.

Δοκιμασε αλλο καλωδιο.

Δοκιμασε αλλο IDE καναλι.

Δοκιμασε αλλο δισκο.

Δοκιμασε αλλο mobo.

Υποθετω εχεις κανει τα απαραιτητα για τις μνημες ε;

1. Κάνε ένα pass τις μνήμες με το memtest

2. Τσέκαρε το δίσκο

3. Όπως είπαν και οι άλλοι πιθανότατα τα χει παίξει η κόπια. Κι εγώ γι'αυτό δεν μπορούσα να βάλω τώρα xp.

Λοιπον. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Ακου να δείς τι θα κάνεις. Όταν περνάς drivers της MSI, για κάποιο λόγο σου εγκαθιστά ένα exe αρχείο με το όνομα slowdowncpu.exe

Για να μπορέσεις να το βρείς και να το εξολοθρεύσεις, πρέπει να μπουτάρεις σε Safe Mode, να τρέξεις από Έναρξη-> Εκτέλεση το εργαλείο msconfig να πάς στα προγράμματα που ξεκινούν κατά την έναρξη του Η/Υ, να βρείς την καταχώρηση αυτή και να την απεπιλέξεις. Στην επόμενη επανεκκίνηση, θα δείς ότι όλα είναι οκ. ;)

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και για τη βοήθεια, δοκίμασα τα περισσότερα από αυτά. Τελικά λειτούργησε από μόνο του χωρίς τελικά καμιά αλλαγή σε σχέση με την αρχή που προσπαθούσα:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.