Jump to content

TwinMos Speed Premium PC3500 review

tristeno1416003162

Recommended Posts

11χ245.5 (2700) , έχω 3404 , και 11χ250.χχ (2754) 3473

και σε σχεση με αυτο που σχολιασε πιο πανω ο tristeno οτι ειναι αλλη μητρικη, τα timings ειναι timings , αν τα βαλεις ιδια εχεις ιδιο bandwidth σε οποια μητρηκη μιας και το ρολο τον εχει μονο ο IMC , οπως επαληθευτηκε και απο καποιο screenshot του athens2004 που ειδα σε ιδια settings ειχε ολοιδιο unbuffered (προφανως ηταν και αυτος τσιτα) με την DFI NF4

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 16:58]

11χ245.5 (2700) , έχω 3404 , και 11χ250.χχ (2754) 3473

και σε σχεση με αυτο που σχολιασε πιο πανω ο tristeno οτι ειναι αλλη μητρικη, τα timings ειναι timings , αν τα βαλεις ιδια εχεις ιδιο bandwidth σε οποια μητρηκη μιας και το ρολο τον εχει μονο ο IMC , οπως επαληθευτηκε και απο καποιο screenshot του athens2004 που ειδα σε ιδια settings ειχε ολοιδιο unbuffered (προφανως ηταν και αυτος τσιτα) με την DFI NF4

Συμφωνώ αν μπορείς να βάλεις τα ΙΔΙΑ ακριβώς timings στις μνήμες σε μητρικές που έχουν εντελώς διαφορετικές ρυθμίσεις στο BIOS. Αποκλείεται να έχει ίδιο unbuffered η MSI και η DFI αν μπούνε οι ΚΟΙΝΕΣ ρυθμίσεις ίδιες και οι υπόλοιπες επιλέον του DFI στο Auto.

δε ξερω τι γινεται με τις επιπλεον ρυθμισεις του dfi , και κατα ΠΟΣΟ επηρεαζουν το bandwidth στο μεμτεστ συγκεκριμενα, αλλα απο τη στιγμη που -θεωρω- οτι ο athens2004 ειχε ολες τις ρυθμισεις τσιτα, και εγώ τσιτα -τις οποιες εχει- στο msi, αρα οι επιπλεον σταθεροτητα μπορει να επηρεαζουν οχι ομως bandwidth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.