Jump to content

TwinMos Speed Premium PC3500 review

tristeno1416003162

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

εν τροχάδην . Δεν του παιζαν 2-2-2-5 με τπτ <-σε καμια συχνοτητα ..ουτε default...με κανενα ρευμα... [one million error's babe] .

Τις εκαιγε λαθος [γνωμη μου]

Του λεω βαλε 2-3-3-6 3.2 να πιασουν συχνοτητα πρωτα ....-> [240+] και καψε ενα βράδυ.

Την αλλη μερα κανε το 6ρι 5 , την αλλη το 3πλο 2 κοκ .

;) Νew way burn@Athens way :hehe:

οχι ακριβως ετσι , παιζανε μεχρι 245 με 2,5-3-3-6 και δεν εσφιγγαν με τπτ. Αλλαξα σε πιο χαλαρα settings συμφωνα με τον αθενς2κ4 καηκανε ενα βραδυ (500loops) και το πρωι ως δια μαγειας παιζανε στα ιδια ΜΗΖ σφιχτα.

δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά εμένα μου έχουνε καεί αρκετά UTT (3 με 4 αν θυμάμαι καλά) στα χέρια μου και από τότε δεν ξανασχολήθηκα.. Εχω ακόμη 4 κομμάτια αλλά τις έχω βάλει στο κατεβαστήρι με spd και 2,8 για σιγουρα!!Προτιμώ τα Tccd ιδιαίτερα στην DFI..Και με το κάψιμο εκτός από το κάψιμο στην κυριολεξία της ίδιας την μνήμης ποτέ δεν είδα κάποια τόσο μεγάλη διαφορά..

Αρχική απάντηση από DarkSaga

εγώ απο 240 2-2-2 με 3.2 θα δώ παραπάνω?

η θα "κάψω"?

όσες φορές ξεκίνησα κάψιμο καθάρισα κανα δυο τρία MHZ και στο #5 και στο #8

έμπαινα Win και πάλι στα ίδια τράβαγε Pi 1MB

περιμενε κανα 2 μερες και θα σου πω αν θα πανε παραπανω , παντως 245 πεταξε ενα λαθος στο τεστ 39, οποτε περιμενω αν θα βγαλει και αλλο

Αν δεν τους δώσεις πάνω απο 3.2 για 24/7 no prob . Τώρα αν δίνεις 3.5 3.6 και 3.9 ....... για 24/7 ε τι να σου κανει το ζωντανο . Και ενοειτε οχι υπερβολη [μερες μεμ τεστ και τετοια]

Ενα 256αρι UTT παντως μεχρι 3.9 που του εδινα [πανω απο 3.6 δεν ακουγε αλλα ειπα μηπως ... ] ζει ακόμη και κανει ποστς στα 285-290 [2-2-2-5]

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:52]

μετα χαλκινων κουβερτων και εναν τεμπελη 12ρι να τις φυσαει

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe::rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 10:16]

Του λεω βαλε 2-3-3-6 3.2 να πιασουν συχνοτητα πρωτα ....-> [240+] και καψε ενα βράδυ.

αυτο το "να πιασουν συχνοτητα πρωτα" μηπως πρεπει να το ψαξουμε;

μετά τα rma στα speed premium και την ολη ιστορια μηνες πριν, αφεθηκαν ολα by spd και οι μνημες επαιζαν μεταξυ 240-260 αναλογα τη συχνοτητα για 4-5 μηνες τωρα με 3.0-3.1volt .

μετά τις συνδιασμενες προσπαθειες σεσουαρ για περμαναντ, πιστολακίου για τα μαλλια και λευκου (οχι μαυρου συμφωνα με τις οδηγιες) tire up, τα αυτοκολλητα αποβληθηκαν και τη θεση τους πηραν αλουμινενιες γωμαροψυκτρες.

μετα τα κλασικα "θελω 2.9 για τα 200 με 2-2-2-5, με 2.8 δεν μπαινω καν στα ΧΡ", με 3.0volt πηγαν καπου στα 205-210, και να παλευουν για τα 250 (βγαζουν 2 λαθη στο #5 ανα 3-4 λουπες στα 249) με 3.1.

οκ, δεν ειναι εντελως τσίτα (μαλλον δεν ειναι καθολου τσιτα, τα υπολοιπα ειναι στο auto της dfi) και ισως να εχουν ακομα να δωσουν μετα απο το στρωσιμο, καθως δεν καιγονται με 2-2-2-5 για παραπανω απο 2 μερες τωρα, αλλα αυτο ειναι κατι που θα φανει στο τελος.

38-.45 @ ενα 2-2-2-5 και τα αλλα χαλαρα ίσως δίνει χειρότερα αποτελεσματα απο ενα 2-3-3-6 και τα υπολοιπα σφικτά... [max sync readpr trtw κλπ/] , Μπορεί να επιβεβαιωθει και κοιτώντας το bandwith στο μεμτεστ.

οπότε κοιτάμε και πράτουμε . Και βλέπουμε και με ποιο setup εχουμε καλύτερη αναλογία mhz/ bandwith.

Εγω τουλάχιστο αυτο κατάλαβα επειτα απο μέρες παιδεματος :)

DSC3176.jpg.xs.jpg

φωτος απο ψύκτρες?

temps.png.xs.jpg

θερμοκρασίες στα τσιπάκια...
SuperPi 32M και idle με το CnQ ενεργοποιημενο.

DSC3177.jpg.xs.jpg

... καιπως τις μετράς?
ενας απο τους αισθητηρες του Crystalfontz 633

@ Athens2004

δε διαφωνω, δεν το εχω ψαξει. αλλωστε σκοπος ειναι να στρωσουν με 2-2-2-5 και να ερθουν και τα αλλα εκει που πρεπει με τον καιρο. πριν ηταν στο εντελως auto με 2.5-3-3-6 (ή οτι βαζει η dfi).

το σχολιο για το το "να πιασουν συχνοτητα πρωτα" δεν το ειχα σκεφτει, μου εκανε εντυπωση η διατυπωση, και φαινεται να ισχυει και σε αυτη την περιπτωση.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 20:22]

33 μαξ είναι σούπερ ντούπερ

διαφορά σε MHz έδωσε?

δεν ξερω, πριν ηταν εντελως γυμνες και δε ειχα δοκιμασει εντελως τιποτα. τωρα αρχισα να τις σφιγγω και να δινω ρευμα, και φαινεται να τους αρεσει.

Αρχική απάντηση από .38-.45

δεν ξερω, πριν ηταν εντελως γυμνες και δε ειχα δοκιμασει εντελως τιποτα. τωρα αρχισα να τις σφιγγω και να δινω ρευμα, και φαινεται να τους αρεσει.

τετοια λεγε του να δουμε τι θα απογινει!!!

Αν κανετε βολτες κατα ********* μερια θα δειτε αν ειστε τυχεροι ενα κουτι να πεταει!!!Περιεχει DFI ,ΒΗ5 ,venice 3500 και ολιγον απο υδροψυξη!!!

Καντε προσφορα σε πμ να σας πω σε ποια περιοχη!!(εχω αναγκη απο λεφτα):laughing: :laughing: :laughing::jump: :jump: :jump::p :p :p :p :boxed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.