Jump to content

TwinMos Speed Premium PC3500 review

tristeno1416003162

Recommended Posts

http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1

Από τα πολλά άρθρα για τις συγκεκριμένες μνήμες.

Προσέξτε τις διαφορές μετά το "κάψιμο" (4 μέρες Sandra!) και επιπλέον το 2560 στα timings.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Μιας και είπες για speed Premium να αναφέρω και γώ την προσφατη εμπειρια μου .

Αγοράζω 2Χ512 speed premium 3200 [ddr400] . με κατάληξη ΑΑ4Τ.

Ωραία UTT λεω .

2.8 -> 2-2-2-5 πρώτο boot @@ρια. [ουτε καν win δεν εμπαινε]

2.9 by spd μπαινω win παω να ρίξω 2πλο [οπουδήποτε απο τα κλασσικα 3] freeze.

3.0 τπτ agressive

3.1 τπτ agressive

Βαζω spd 3.2dimm και πανε 250 error free !!!!!!! memtest .

Τις αφηνω ολο το βραδυ στα 240[για σιγουρια] 5ο τεστ

Ξυπνάω [πριν λίγο :D] τις βρίσκω error free φυσικα στα 240 με τοσα loop [φωτο]

dsc037779xo.jpg

παμε παλι λεω . 2-2-2-6 και σημερα κανουν 230@3.1vdimm [i win i win :D]

για να ριξω και το TRFC = 12 λεω που τα UTT δεν το δέχονται

το ορίζω 12 και παιζει :toomuchne

μνημες με λήγοντα ΑΑ4Τ που ειναι ο ορισμός των utt παιζουν 12 TRFC τι γινεται εδω boys ?

ΕΙναι UTT ? ΔΕΝ ειναι ?

UTT ειναι τελικα . Συγνωμη και για την αναστάτωση-απανωτα ποστς , αλλα 12ρι δεν δέχονται . [δεν ξερω αν ηταν bug του a64 tweaker το 12ρι [trfc] που εριξα αλλα επειτα απο κανα 10 απανωτες προσπάθειες μεσω bios αυτην τη φορα 12ρι δεν ξαναείδα , μονο crlcmos .

Οι μνημες φαίνονται πολυ καλές πάντως τραβώντας μεχρι τα 245++ με 3.2vdimm για spi ολα σφικτα εκτος trfc... Που θελει 15.

Oποτε ξεκινα κάψιμο - στρωσιμο αναλυτικοτερο setup. [και βγαλσιμο των τεραστιων speed premium αυτοκολλητων που παγιδευουν την θερμοτητα ;)]

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 17:52]

[και βγαλσιμο των τεραστιων speed premium αυτοκολλητων που παγιδευουν την θερμοτητα ;)]

και πως τα βγαζουμε, χωρις να χαλασουν;

Αρχική απάντηση από .38-.45

και πως τα βγαζουμε, χωρις να χαλασουν;

αν τα ζεστάνεις (πχ με ένα σεσουάρ κατά προτίμηση αυτό που χρησιμοποιείς και για περμανάντ - προσεκτικά) βγαίζουν σχετικά εύκολα (όπως άλλωστε και σχεδόν κάθε αυτοκόλλητο)

αυτα τα σημερινα παιδιά δεν έχουν λίγο φαντασία , θελουν να παιδευουν τον εαυτο τους .... :p:P

dsc037929em.jpg

dsc037937bx.jpg

εδιτ . ναι καλά ειδατε με ένα tire up για μοχλο στην εσοχη απο chip σε chip βγαινουν πανευκολα ;)

τσουκ λεμε, ειτε πιστολακι ειτε σεσουαρ το πει κανεις (αναλογως τη φυση του).

το δοκιμασα για να βγαλω ψυκτρες κολλημενες με το θερμοαγωγιμο αυτοκολλητο της ΤΤ. εκαψα τα χερια μου, οι ψυκτρες βγηκαν, τα αυτοκολλητα οχι.

παλικαρια τα moultirama έχουν ακόμα εκείνες τις speed premium 3500 (bh5) που φέρνανε?

ή να απευθηνθώ στον tristeno? αλλα παίζει και να με κλσει επειδη κάποτε του είχα ακυρώσει παραγγελία, και μου φάνηκε να στράβωσε...

Βρε συ tristeno συγνωμη κιολας,αλλα αρχισα να διαβαζω το review και σταματησα εδω

There is no need for a heat-spreader from our testing... even at 3.9v the memory is only warm and having some good airflow over the rams is sufficient to keep it cool-running.
.Μετα απ'αυτο μπορεις να πιστεψεις οτιδηποτε αποτελεσμα εχουν βγαλει?Ελεος...φρικαρα!:confused:

edit:Αυτο το review το ειχα αναφερει κι εγω παλιοτερα εδω που εψαχνα τι να παρω,αλλα τωρα που τις πηρα δεν μου φαινεται και πολυ εμπιστοσυνης!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.