Proteus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2005 Καλημερα σε ολους. Μου έχει κάτσει "ασχημα" στο ματι το Kandalf και σκέφτομαι να το πάρω. Σκέφτομαι όμως αν θα χωρέσει στο όρθιο στις μπροστα 5,25' θέσεις το διπλό ψυγείο μου (Black Ice Extreme 2).Αυτός ειναι και ο μονος ενδιασμός μου. Ας απαντήσουν οι γνώστες....Ευχαριστώ
Maximus Σεπτέμβριος 25, 2005 #2 Σεπτέμβριος 25, 2005 Ίσως γίνω κουραστικός και λίγο off topic αλλά θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά μία λέξη:Stacker
Qlim4X Σεπτέμβριος 25, 2005 #3 Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Proteus Καλημερα σε ολους. Μου έχει κάτσει "ασχημα" στο ματι το Kandalf και σκέφτομαι να το πάρω. Σκέφτομαι όμως αν θα χωρέσει στο όρθιο στις μπροστα 5,25' θέσεις το διπλό ψυγείο μου (Black Ice Extreme 2).Αυτός ειναι και ο μονος ενδιασμός μου. Ας απαντήσουν οι γνώστες....Ευχαριστώ προσφατα εστισα ενα τετιο κουτακι στην δουλια............εντιποσεις μετριεςαπο χορο αστα να πανε μονο ενα 12αρι ψυγειο μπορεις να βαλεις και τιποτα αλλα εκτος αν κανεις πατεντες με 2πλο πατο η τιποτα αλλοκαι αλλη μια απο εμενα STACKER το κουτι απλα γραφει
taramas Σεπτέμβριος 26, 2005 #4 Σεπτέμβριος 26, 2005 Θα έλεγα και άλλη μια απο μένα......stacker αυτό έχω, ομως αφού σου έκατσε το kandalf, και δεν είναι και άσχημο, η πρώτη μου παρατήρηση είναι γιατί δεν παίρνεις armor, το kandalf έχει την ενοχλητική πόρτα μπροστά. Η δεύτερη παρατήρηση είναι, διπλό ψυγείο μπροστά δεν χωράει, θα σου πρότεινα να κάνεις την δική μου πατέντα με τον ψεύτικο πάτο, βολεύει και δεν χαλάει το κουτί, αντιθέτως αν γίνει καλό την φτιάχνει.
FrOsT Σεπτέμβριος 26, 2005 #5 Σεπτέμβριος 26, 2005 Και εγώ μια φορά που ήθελα να βάλω "μεγάλο" ψυγείο στο Kandalf δεν βρήκα τρόπο... Αυτό που έκανα ήταν να βάλω ένα 12αρι πίσω και ένα 8αρι επάνω, δεν είναι το ίδιο με το 2πλό αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβω στο κουτί (κάτι το οποίο δεν ήθελα). Stacker λέμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.