Jump to content

Τι anti-virus χρησιμοποιειτε?

xrist

Recommended Posts

H πηγη ήσουν εσυ κατα 98%..:D (ξεχνας ευκολα).

Εγω παντως δεν θυμαμαι να αλλαζα κλειδια καθε 3 μερες(το ...ρδελο δεν κραταει και κανενα log...) . Οπως και να χει, γουσταρεις AVira γουσταρω KAV, γουστα ειναι αυτα, σαν να λεμε Αρης - Παοκ ενα πραμα.

Ποτε δεν θα γινεις ΠΑΟΚ. -

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply
Εγω παντως δεν θυμαμαι να αλλαζα κλειδια καθε 3 μερες(το ...ρδελο δεν κραταει και κανενα log...) . Οπως και να χει, γουσταρεις AVira γουσταρω KAV, γουστα ειναι αυτα, σαν να λεμε Αρης - Παοκ ενα πραμα.

Ποτε δεν θα γινεις ΠΑΟΚ. -

LoL..

Ναι εδινες σε μενα οτι εδινες και σε ολους τους αλλους ..και περιμενες να κρατησουν lol (xaxaxax):D

Προφανως και ειναι γουστα.. αλλα οχι Αρης-Παοκ..:p

Λιγοτερα Resources,Pekinoua vs Pidbull (hadji ©),δουλεύει το πληκτολογιο..:D, και το σημαντικότερο μπορω να χρησιμοποιησω το συστημα οταν το AV κανει Scan.:p (τα κλειδια τα βγαζω απο εξω..:D:D).

Ρε σας εχω βαρεθει εδω και ποσους μηνες να λετε τα ιδια με τα κωλοAV ΣΑΣ και να διαφωνειτε συνεχεια στα ιδια!

Αφου δεν θα συμφωνησετε ποτε γιατι το κουραζετε?Μηπως παιζει κατι αλλο? :p:p

Και γω χρησημοποιω Avast,αλλα δεν το κανω και θεμα :D

παιδια αν σας ειναι ευκολο μπορει καποιος να μου πει αν αυτο εδω ειναι καλο???

http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Antivirus-Internet-Security/Panda-Antivirus-2009-3-Authorisations-B12AP09.htm

ακουω καλα λογια και για αυθεντικο καλο μου ακουγεται τι λετε?το δοκιμασε κανεις?

• 2 months later...
avast τελικα μαλλον τον "επαιζε" τοσους μηνες , εβαλα το MSE (microsoft security essentials) και κοκκινησε το συμπαν....και ακομα ειναι στο πρωτο δισκο

παει και το avast

βαλε avast
το αυτο :D

δοκιμαστε Avira λεμεεεεεεε!

(ή KAV :rolleyes: )

• 1 month later...
  • 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.