sakis_the_fraud Οκτώβριος 25, 2009 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 H πηγη ήσουν εσυ κατα 98%.. (ξεχνας ευκολα). Εγω παντως δεν θυμαμαι να αλλαζα κλειδια καθε 3 μερες(το ...ρδελο δεν κραταει και κανενα log...) . Οπως και να χει, γουσταρεις AVira γουσταρω KAV, γουστα ειναι αυτα, σαν να λεμε Αρης - Παοκ ενα πραμα. Ποτε δεν θα γινεις ΠΑΟΚ. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 25, 2009 #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Εγω παντως δεν θυμαμαι να αλλαζα κλειδια καθε 3 μερες(το ...ρδελο δεν κραταει και κανενα log...) . Οπως και να χει, γουσταρεις AVira γουσταρω KAV, γουστα ειναι αυτα, σαν να λεμε Αρης - Παοκ ενα πραμα. Ποτε δεν θα γινεις ΠΑΟΚ. - LoL.. Ναι εδινες σε μενα οτι εδινες και σε ολους τους αλλους ..και περιμενες να κρατησουν lol (xaxaxax) Προφανως και ειναι γουστα.. αλλα οχι Αρης-Παοκ.. Λιγοτερα Resources,Pekinoua vs Pidbull (hadji ©),δουλεύει το πληκτολογιο.., και το σημαντικότερο μπορω να χρησιμοποιησω το συστημα οταν το AV κανει Scan. (τα κλειδια τα βγαζω απο εξω..:D). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 25, 2009 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Ρε σας εχω βαρεθει εδω και ποσους μηνες να λετε τα ιδια με τα κωλοAV ΣΑΣ και να διαφωνειτε συνεχεια στα ιδια! Αφου δεν θα συμφωνησετε ποτε γιατι το κουραζετε?Μηπως παιζει κατι αλλο? :p Και γω χρησημοποιω Avast,αλλα δεν το κανω και θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 25, 2009 #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Και ολα αυτά περί κλειδιών κτλ χαριτωμένα υποθέτω οτι αναφέρονται φυσικά στα κλειδιά απο το KAV (KAV=kavliariko aka το παπί το Σάκη) που στο έδεινε και έκανες βόλτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 29, 2009 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 παιδια αν σας ειναι ευκολο μπορει καποιος να μου πει αν αυτο εδω ειναι καλο???http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Antivirus-Internet-Security/Panda-Antivirus-2009-3-Authorisations-B12AP09.htmακουω καλα λογια και για αυθεντικο καλο μου ακουγεται τι λετε?το δοκιμασε κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 29, 2009 #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 βαλε avast Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 29, 2009 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 ^^ το αυτο Και με τα 20 ευρα πανε φαε 8 Σαντοιτσια στον μαυρο για να σκοτωσεις ολα τα μικροβια απο το μπουκοβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 29, 2009 #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 αχα καταλαβα μενω με το αβιρα προσωρινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 26, 2010 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 avast τελικα μαλλον τον "επαιζε" τοσους μηνες , εβαλα το MSE (microsoft security essentials) και κοκκινησε το συμπαν....και ακομα ειναι στο πρωτο δισκοπαει και το avast Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 26, 2010 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 avast τελικα μαλλον τον "επαιζε" τοσους μηνες , εβαλα το MSE (microsoft security essentials) και κοκκινησε το συμπαν....και ακομα ειναι στο πρωτο δισκοπαει και το avast βαλε avast το αυτο δοκιμαστε Avira λεμεεεεεεε! (ή KAV ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 26, 2010 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Εγω με το Avast τοσα χρονια,νεμα προμπλεμα. Τωρα τι κανει το M$ antivirus αι ντουνο Avira = X and so is KA for me Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάρτιος 10, 2010 #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Απο το lapitopi φιλης που ηταν με AVG... Δεν ηξερα αν επρεπε να το βαλω εδω ή στις αστειες φωτο.. :smile044: AVG rulez λεμεεε!banana [ATTACH]7636[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 10, 2010 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Το AVG ειναι απο τα ποιο τριπια/σαπια/whatever antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάρτιος 10, 2010 #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 το AVΙΡΑ ειναι τοπ ομως στα free Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάρτιος 10, 2010 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 το AVΙΡΑ ειναι τοπ ομως στα freeμε τον macgyver όμως.....ούτε αυτό τα κατάφερε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάρτιος 10, 2010 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 ε νταξει δεν πειραζει.αλλα ειναι αξιοπιστο και το χρησιμοποιω.μαρεσει πολυ και ειμαι ευχαριστημενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 10, 2010 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 με τον macgyver όμως.....ούτε αυτό τα κατάφερε.....Γιατι ποιο τα καταφερε?:musik002:Αμα κατεβαζεις Portable..:smile007: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάρτιος 11, 2010 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 G.V. best antivirus ever.........τωρα και σε portable version........:huepfend011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinquis Αύγουστος 9, 2010 #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Αvast και παλι avast....Ειχα NOD32 και δεν εβρισκε τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Αύγουστος 10, 2010 #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 AVG Internet Security 9.0Δεν κάνει και τίποτα...δεν έτυχε να έχω πρόβλημα με ιό.Πλέον με όλα αυτά τα διαφορετικά δεν ξέρω ποιο να εμπιστευθώ και πότε έχω false alarm ή ιό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.