Doom Δεκέμβριος 7, 2008 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 kaspersky 2009 και εδώ.Μακράν το καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Δεκέμβριος 7, 2008 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 kaspersky anti-virus 2009 me too Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfistaFotis Ιανουάριος 2, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Avast free->Avira free->Panda(το έβλαλα γιατί δεν μου άρεσε το skin)->Avg 8 free και με τις συστάσεις του Απατεώνα, Kaspersky 09 απλά τέλειο και ελαφρύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 2, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Βαλτε το KAV να κανει scan και τα λεμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 2, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 Βαλτε το KAV να κανει scan και τα λεμε.. εσυ κατσε με το NOD 32 αλλα οταν κολλησεις ιο (θα σε φερω κατι καλους απο το ΙΕΚ σε φλασακι-δωρο ) μην αρχισεις τα κλαματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 2, 2009 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2009 εσυ κατσε με το NOD 32 αλλα οταν κολλησεις ιο (θα σε φερω κατι καλους απο το ΙΕΚ σε φλασακι-δωρο ) μην αρχισεις τα κλαματα Εχει μπει παντού ΚΑV Φίλτατε...και στα 3 pc ιό δεν είχα με το NOD..(μετά από Scan του Ρώσου Βιαστή)..εκτός αν θεωρείς ιό τα της Java. Πάντως την τελευταία φορά που έκανα Scan σταμάτησε να παίζει το Keyboard..από ότι θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfistaFotis Ιανουάριος 3, 2009 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Ο Ρώσος βιαστής μπορεί να σου καταστρέψει όλο το σύστημα μαζί με τους ιούς αλλά μετά νιώθεις τέτοια ψυχολογική ευχαρίστηση-ηδονή που λες χαλάλι το format... Aν και, εδώ που τα λέμε δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα so far... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 3, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2009 Kaspersky 2009 κι εδω. Απλα κορυφη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 7, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 μια μικρή αλαγη στην προτίμηση μου.αφου βαρέθηκα τα blacklisted keys μου και καθε 2 βδομάδες να τα αλλάζω αποφάσισα να παω στο AVG 8.0.200 internet security ( λήγει το 2018 ), αν και το εχω κανα 2 μερες, μπορω να πω οτι ειναι αφάνταστα ελαφρύ, παρα πολυ γρήγορο, καθολου δύσκολο στις ρυθμίσεις του και το ιδιο αποτελεσματικό με το kaspersky 09 που ειχα πριν.μου άρεσε αρκετά το εύκολο μενου του και το plugin στον firefox που τσεκάρει την σελίδα ακομα και σε αναζήτηση απο τον γουγλη.+1 AVG 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 7, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 symantec end point Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 7, 2009 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι προτεινετε software που το 90% δεν ειναι αγορασμενο...Ειναι ντροπη..συγνωμη δηλαδη αλλα εφοσον υπαρχουν δωρεαν καποια προγραμματα που κανουν την δουλεια τους γιατι να πας σε πειρατικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 7, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 εκτός απο ιδεολογικούς λόγους δεν νομίζω να υπάρχει κανένας άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 7, 2009 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Απο ποτε η κλεψια ειναι θεμα ιδεολογιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 8, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 για πείτε ένα ελαfree για ένα laptopaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 8, 2009 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 για πείτε ένα ελαfree για ένα laptopakiAvira Antivir...στο λάπτοπ το έχω κι εγώ. Αξιοπρεπές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 8, 2009 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 8, 2009 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Καλά λόγια έχουν ειπωθεί και για το Avast!, αν και προσωπικά πάντα μου την έσπαγε το interface του. Δοκίμασε και αυτό αν θες. Υ.Γ. Γειά σου ρε Πεπίτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 8, 2009 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Απο ποτε η κλεψια ειναι θεμα ιδεολογιας?δεν θέλεις να στο αναλύσω για να το καταλάβεις γιατι υποθέτω οτι έχεις πληρωμένα windows και οτι πρόγραμμα εχεις στον δίσκο σου είναι όλα πληρωμένα.συγνώμη για το off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Ιανουάριος 8, 2009 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 δεν θέλεις να στο αναλύσω για να το καταλάβεις γιατι υποθέτω οτι έχεις πληρωμένα windows και οτι πρόγραμμα εχεις στον δίσκο σου είναι όλα πληρωμένα.συγνώμη για το off topic.ειτε πληρωμενα, ειναι open source, ειτε freeware.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 22, 2009 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Nod32 επειδή μου αρέσει το πως τσιμπάει την κάθε μπούρδα που κυκλοφορεί στα στικάκια καθώς και το avira το οποίο είναι πολύ ελαφρύ αλλα αισθητικά δεν με συγκινεί!(Ναι, πήγα για GTA και βγήκα με Prince of persia.Μετά κατάλαβα το λάθος.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.