sakis_the_fraud Νοέμβριος 28, 2008 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Ανοίξτε το σημειωματάριο (notepad) και γράψτε το έξης:X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H* Πατήστε αποθήκευση ως και ονομάστε το eicar.com ουτε μετονομασια προλαβα να κανω [ATTACH]4295[/ATTACH] ΥΓ bench για Antivirus. Αυτα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 28, 2008 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 NOD-32 ,NORTON CORPORATE 10 το τσακώσανε αμέσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 28, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 χαχα με το που έσωσα το αρχείο έκλεισε το AVG 7.....και μαμω την προστασία.:nare Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 28, 2008 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Kaspersky FTW από την έκδοση 3.5 μέχρι σήμερα. Βαρύ - ξεβαρύ, κάνει δουλειά. Κατα καιρούς δοκίμασα NOD32, AVG Free, Avast, PC-Cillin κλπ αλλά δεν άλλαξα γνώμη. Αν και κατ'εμέ το καλύτερο "antivirus" είναι η προσεκτική χρήση. Ορίστε και το AVG Free 8.0 στο laptop που το κακοχαρακτηρίζετε Πάντως, πιθανολογώ οτι το τέστ αυτό θα το πιάνει και η κουτσή μάρία (π.χ. McAffee) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 28, 2008 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Αν και δεν τον χρησιμοποιω στο σπιτι, να αναφερω απλα οτι αρκετες φορες ο McAfee που εχω στην δουλεια (Enterprise Edition) εχει χτυπησει σε αρχεια που το AVG Free απλα τα προσπερασε, τουλαχιστον τωρα τελευταια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 28, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Τελευταία φορά που δοκίμασα το συγκεκριμένο ήταν 3-4 χρόνια πρίν. Πάντως αυτό και τα Norton, Panda δεν τα θεωρώ αξιόπιστες λύσεις. Ρίξτε και μια ματιά στο www.virus.gr στα συγκριτικά τέστ, έχει και κάποια καινούρια προγράμματα. Πχ δοκίμασε κανείς αυτό το G-Data? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 28, 2008 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Σοβαρα τωρα ειχα το pc μου χωρις antivirus σχεδον για 6 μηνες χωρις προβλημα... . 2 χρονια τωρα χωρις προβλημα... με προσοχη βεβαια τι και απο που κατεβαζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 28, 2008 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Μολις ξηλωσα το AVG Free 8.0 και εχωσα επανω το Antivir Personal Edition free.Για να δουμε.Υ.Γ. Οταν ξηλωσα το AVG μετα το restart τα Windows ανεφεραν οτι ανενηψαν απο ενα σοβαρο προβλημα.... κουλο ολιγον τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 28, 2008 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Εγώ έχω το avast και μπορώ να πω ότι δεν βλέπω λόγο να το αλλάξω.Είχα norton(σαν noobας πριν χρόνια...), panda, nod (το οποίο δεν με ικανοποίησε, ίσως επειδή ήταν "δανικό") και τώρα το avast, το οποίο έπιασε με την μια ότι δεν έβλεπε το nod.Επίσης που και που τρέχω και ένα spybot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourman Νοέμβριος 28, 2008 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 KASPERSKY ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! This is SpartaΕίχα δοκιμάσει τα πάντα. Κάποια στιγμή με ρωτά ένας φίλος: Με Kaspersky λούστικες; Λούσου με kaspersky και θα δείς.Πράγματι, απο τότε που άρχισα να λούζομαι με kaspersky τέλος η πιτυρίδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Νοέμβριος 28, 2008 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 απο οσα εχω δοκιμασει το καλυτερο με διαφορα ειναι το avast pro.το nod ειναι πατατα,το kaspersky κανει δουλεια και απο το avast pro δεν ξεφευγει τιποτα.ειναι σπασαρχιδικο το οτι δεν το πουλανε σε καταστημα και πρεπει να το παρεις μεσω νετ αλλα αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 30, 2008 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Κασπερσκυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 1, 2008 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Μετα απο μολις 3 μερες με το Avira Antivir PE free edition μπορω να πω οτι το AVG δεν προκειται να το ξαναστησω σε μηχανημα τουλαχιστον δικο μου.Απο την πρωτη κιολας μερα χτυπησε 12 φορες για ιους-trojans που ειχα στο backup Raid μου. Οχι δικα μου data αλλα αλλωνων. Δυστυχως τα συγκεκριμενα data τα επανεφερα στον υπολογιστη που επισκευαστηκε με Antivirus το AVG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 1, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Σε μένα σταμάτησε να λειτουργεί... ενώ κάνει κανονικά update Τι κουφό είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Δεκέμβριος 1, 2008 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Αυτα τα services τρεχουν χρηστο? [ATTACH]4333[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 1, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Αυτα τα services τρεχουν χρηστο?Κανένα από τα δυο Ανδρέα γιατί το πέταξαθα το ξαναβάλω πάλι να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 1, 2008 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 +1 για τοAvira Antivir PE free editionΕβγαλα το AVG 8.0 και περασα αυτό .Στο πρωτο scan βρήκε αυτά που έπρεπε (στα οποια το AVG 8.0 αλλά και το windows defender αγρό ηγόρασαν)και απομακρύνθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 1, 2008 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 καντα ενα restart για δοκιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 1, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Το ξαναεβαλα και δουλεύει οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Δεκέμβριος 7, 2008 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 +1 στο kaspersky anti-virus 2009. νομίζω ειναι αρκετά ελαφρύ και πάνω απ'ολα κάνει την δουλειά του τέλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.