xrist Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 Πέστε τι anti-virus χρησιμοποιείτε και αν το θεωρείτε αποτελεσματικο.Αρχίζοντας... χρησιμοποιώ το AVG 7 free edition.. τελευταία όμως σταμάτησε να κάνει updates. Ήθελα να περάσω στο AVG 8 αλλά με φόβισε ο Άγγελος o orion για κάτι προβλήματα που είχε μ'αυτό.Περιμένω τις απόψεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 27, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Kaspersky Anitvirus 8(kav). Οπως λεει και ο μουσατος news poster δεν περναει τιποτα edit σε pc φιλου που το nod δεν εβρισκε τιποτα μολις βαλαμε το kaspersky αρχισε να σκουζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Νοέμβριος 27, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Avira Antivir personal.(δεν εχω σχηματισει ακομη αποψη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 27, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Kaspersky Anitvirus 8(kav).Οπως λεει και ο μουσατος news poster δεν περναει τιποτα το αυτο ^ φυσικα στην αρχη ως ασχετος με το θεμα δοκιμασα διαφορα, αλλα τα απεκλεισα γιατι δεν εκαναν σωστη δουλεια με αποκορυφωμα το antivir που μου κατεστρεψε μια εγκατασταση windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 27, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 NOD32 για Every Day..Αλλα θεωρώ οτι το KAV> all Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Νοέμβριος 27, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 AVG 8.0 μια χαρα ειναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 27, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 AntiVir εδω και 3-4 χρονια χωρις κανενα προβλημα σε οποιον και το εβαλα...εκτος του ειναι το πιο ελαφρυ(στα Vista κατω απο 10ΜΒ τρωει) ειναι και το πιο γρηγορο στο σκαναρισμα με διαφορα. Παλιοτερα ειχε καποια προβληματα με false positive detections αλλα τωρα εχει στρωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Νοέμβριος 27, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Avg 8.0 και απο'δω.Ενα πραμα που μου εχει σπασει τα νευρα μ΄αυτη την εκδοση ειναι οτι οποτε θελω να δω καποια serials σε συγκεκριμενο site δε με αφηνει,ουτε με ρισκο δικο μου,οτι και καλα εχει ιους κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Νοέμβριος 27, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Το Kaspersky καλό αλλά είναι ελαφρύ στις νέες εκδόσεις; Πιο παλιά που το χρησιμοποιούσα ήταν αρκετά βαρύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 27, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 AVG free 8.0.Αντιμετωπιζω κατι κουλα ομως τωρα τελευταια και θα το ξηλωσω το πιο πιθανο. Ψηνομαι να παω να παρω 2 αδειες KASPERSKY με 35€ και να τα χωσω πανω στο πισι και το λαπτοπ. Ειδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 27, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Τιποτα...με ενα Spybot Search and Destroy εισαι μια χαρα..Σοβαρα τωρα ειχα το pc μου χωρις antivirus σχεδον για 6 μηνες χωρις προβλημα...Αν δε χωνεις ξενα CD και USB δυσκολο να "πιασεις" κατι η εννοια του virus οπως την ξεραμε πεθανε..Trojans, javascripts και γενικα οτι πεζει μεσω web ή email εκει ειναι το προβλημα..Αν δεν εχεις pop/imap based email αλλα μονο gmail/hotmail τοτε ενας πονοκεφαλος λιγοτερος..Αν επιμενεις για antivirus τοτε ειται το Avira ή το ClamWin που ειναι πραγματικα free, open και παναλαφρο...To Kaspersky καλο αλλα βαρυ..Το Nod32 ειναι καλυτερο πιστευω.Ριξε μια ματια εδω..http://www.av-comparatives.org/και εδωhttp://www.virusbtn.comΓια συγκριτικα..και μακρυα απο AVG 8...ειδικα αν εχεις thunderbird...μεγαλη αλητεια αυτο που ειχαν κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 27, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Πες μας και τι ειχαν κανει.Το πισι στο σπιτι δουλευει με Mozilla και το Laptop ΙΕ7, λογω του οτι το χρησιμοποιει η γυναικα και δεν της αρεσει η αλεπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Νοέμβριος 27, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Για το panda το εχει δοκιμασει κανεις?Ακουω καλα λογια και σκεφτομαι να το doκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 27, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 nod 32 εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 27, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Jax search ρα βαριεμεεε να γραφω.. εν ταχη σβηνανε ολο το mailbox του thunderbird αν βρησκανε trojan/virus/whatever ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 27, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 AVG free 8.0.Αντιμετωπιζω κατι κουλα ομως τωρα τελευταια και θα το ξηλωσω το πιο πιθανο. Ειδωμεν.Το ίδιο και εδω .Μεχρι στιγμής καλό φαινότανε αλλα εδώ και μια βδομαδα άρχισε τα παράξεναΨάχνομαι για κάτι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 27, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 http://www.clamwin.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 27, 2008 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 παιδια το nod 32 δηλαδη μπορει να μην ανιχνευσει καποιο ιο?γιατι εχω ακουσει και αο αλλους κατι παραξενα αλλα ποτε κανεις δεν μου ειπε για πιο λογο το λεει αυτο.επισησ ποσταρω κατι που διαβασα πριν λιγο καιρο και μου φανηκε ενδιαφερονΛοιπόν αυτός είναι ένας ψεύτικος ιός που θα φτιάξετε μονοι σας με σκοπό να δείτε αν δουλεύει σωστά το antivirus σας.Τονίζω είναι fake και δεν διατρέχεται κανένα κίνδυνο!!! Ανοίξτε το σημειωματάριο (notepad) και γράψτε το έξης:X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*Πατήστε αποθήκευση ως και ονομάστε το eicar.com Αυτής της μορφής θα ήταν ένας κακόβουλος ιός.Αν το antivirus σας τον εντοπίσει σαν ιο τότε είστε προστατευμένοι. Αν πάλι όχι,καλύτερα να αλλάξετε antivirus άμεσα !!! Ξανά λέω ότι δεν είναι πραγματικός ιός και δεν διατρέχεται κανένα κίνδυνο, είναι απλως ενα test για το AntiVirus σας!http://oktabit.foracamp.gr/content/%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-antivirus-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 27, 2008 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 παιδια το nod 32 δηλαδη μπορει να μην ανιχνευσει καποιο ιο?γιατι εχω ακουσει και αο αλλους κατι παραξενα αλλα ποτε κανεις δεν μου ειπε για πιο λογο το λεει αυτοΧαλαρα..και οχι μονο το NOD..Tα χοντρα τα ποιανουν ολα...τα ψιλα δεν δημιουργουν και ιδιαίτερο προβλημα..οποτε..Αλλα οπως ειπε και ο Αγγελος αν ξερεις που κλικαρεις,απο που κατεβαζεις δεν εχεις ιδιετερο προβλημα...λιγη προσοχη στα φλασακια θελει.Το εκανα αυτο με το eicar..το εντοπισε αμεσως σαν eicar test file Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 27, 2008 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 Χαλαρα..Αλλα οπως ειπε και ο Αγγελος αν ξερεις που κλικαρεις,απο που κατεβαζεις δεν εχεις ιδιετερο προβλημα...λιγη προσοχη στα φλασακια θελει.και εγω τοσο καιρο που το εχω αρχισα να παραξενευομαι γιατι ποτε δεν χτυπησε για τυχον ιο και μπηκα σε σκεψεις μηπως αυτο που ακουγεται οτι δεν ανιχνευει καποιους ιους δε ισχυει.και εκανα αυτο που ποσταρα πιο πανω και λειτουργησε ητανε η 1η φορα που ειδα να χτυπαει συναγερμος ιου.εικαζω πως ειναι καλο antivirus καθως σε κατι φιλους που εχουν αλλα antivirus δεν χτυπησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.