Seeker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 Μπορώ να περάσω τα έτοιμα πακέτα για το KDE που είναι για το KUbuntu δεδομένου πως εχω το "κλασσικό" Ubuntu (τα CD's με το Gnome που στέλνει το Ubuntu)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Μπορώ να περάσω τα έτοιμα πακέτα για το KDE που είναι για το KUbuntu δεδομένου πως εχω το "κλασσικό" Ubuntu (τα CD's με το Gnome που στέλνει το Ubuntu)? δεν έχω παίξει με ubuntu, δοκίμασέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 www.ubuntuforums.org με λιγο ψαξιμο βρισκεις οτι θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Σεπτέμβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 sudo apt-install kde απο console.Υγ:Αν καταλαβα καλα δλδ.Αφου το κατεβασει.Μετα κανεις log off ,μπενεις στο session και αλλαζεις σε kde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από stknightmare sudo apt-install kde απο console. Υγ:Αν καταλαβα καλα δλδ.Αφου το κατεβασει.Μετα κανεις log off ,μπενεις στο session και αλλαζεις σε kde. apt-get install είναι η debian εντολή. δηλ. sudo apt-get install kde υπάρχει όμως στα default repositories του ubuntu? αν όχι πρέπει να βάλεις τα repositories για kde. vi /etc/apt/resolv.conf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Ναι, με 56άρα σίγουρα θα το κατεβάσω με το apt... Απο αλλού θα κατεβάσω τα πακέτα και μετά θα κάνω install Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Γιατί όχι... Αν χρησιμοποιεί wget για να τα καταβάσει θα έχεις και resume σε περιπτωση που διακοπεί. Τέτοια πακέτα μόνο στο internet μπορείς να τα βρεις δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αν κατέβαζα αρχεία deb, μπορώ να τα περάσω μετά offline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Ναι πρέπει να μένουν στην cache.Στο swaret του slack βρίσκονται στο /var/swaretψάξε λίγο το apt-get conf να δεις που τα βάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 slackwareάδες...διάβασε αυτά: http://www.aboutdebian.com/packages.htmhttp://www.debian.org/doc/manuals/apt-howto/ch-basico.en.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Ντεν έχω debian καρντιά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Κατάλαβα... θα κατεβάσω απευθείας τα tar.gz να γλιτώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Κατάλαβα... θα κατεβάσω απευθείας τα tar.gz να γλιτώσω... μα όχι, το debian packaging system με το dselect είναι έτσι φτιαγμένο για να διευκολύνει τον τελικό χρήστη! (κατέβασε τα tar.gz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris(κατέβασε τα tar.gz ) Done... άντε τώρα να πειραματιστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.