JimmyFox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 Έχω 2 παλιά πικαπ (ένα JVC και ένα Dual) αλλά δυστυχώς δεν έχουν τις βελόνες τους.Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να μπορεί να με προμηθεύσει βελόνες για παλιά πικάπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Σεπτέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 δοκιμασε στα μαγαζια στην καννιγγος (+ στοα φεξη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Έχω 2 παλιά πικαπ (ένα JVC και ένα Dual) αλλά δυστυχώς δεν έχουν τις βελόνες τους.Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να μπορεί να με προμηθεύσει βελόνες για παλιά πικάπ? Για θεσσαλονικη βελονες μπορεις να βρεις στην αριστοτελους στο στενακι που λεγεται Ηρακλεως.Εχει ελαχιστες γνησιες και αρκετες imitation.Για το Dual δοκιμασε και ενα τηλ στην ελληνικη αντιπροσωπεια ( πριν απο χρονια ξερω οτι υπηρχε ).Kανε και μια ερωτηση στο avforum.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Ευχαριστώ παιδιά, τη Δευτέρα θα βγω στη γύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 ...οπως ειπε και ο vader ...στη στοα ολο ευθεια τερμα και μολις βγεις στον πεζοδρομο ...αριστερα στη γωνια θα δεις το καταστημα "ΦΑΝΟΣ" ....λογικα εκει θα βρεις.. εχει μεγαλη ποικιλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι υπάρχουν 1-2 μαγαζία στην τοσίτσα που έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmanouil85 Φεβρουάριος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Το μόνο μαγαζί που εχω βρει οτι βελόνα θέλω ειναι το Ράδιο Κατουμά στην Πραξιτέλους.Βρήκα βελόνες για TEPPAZ ECO με 10 ευρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 26, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 μπραβο φιλος..6 χρονων thread !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 26, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Όλε!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Holy thread-digging Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.