Jump to content

καποιος που ξερει php???

GoriLLakoS

Recommended Posts

Στα complete source codes που εδωσες στο λινκ εχει ετοιμο ολο τον κωδικα και απλα κανεις μετατροπες???

Εχεις καποιο καλο βιβλιο στο νου σου περι php με παραδειγματα κτλ...???

Ευχαριστω για το λινκ...πολυ καλο.....!:T: :T: :T:

Σορρυ για την γελοια ερωτηση αλλα θα ακολουθησουν και αλλες...:p

κατεβασα τον κωδικα......τωρα τον ανοιγω με text editor η κατι αλλο???:o

Αμα μου λεει καπου να κανω Upload σε web server δικο μου αλλα δεν εχω...μπορω να το κανω καπως upload στον σκληρο μου?

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αμα μου λεει καπου να κανω Upload σε web server δικο μου αλλα δεν εχω...μπορω να το κανω καπως upload στον σκληρο μου?

Upload εννοεις τον compiler?

Για να τρεξουν php scripts απαιτουν server. Υπαρχουν προγραματα που μετατρεπουν τον υπολογιστη σου σε server και ετσι μπορεις να τρεξεις php. Εγω χρησιμοποιω τον Abyss Web Server(θα τον βρεις στο download.com).Την κανει τη δουλεια του μια χαρα εχει μεγεθος μονο 147Kb και ειναι δωρεαν.Αν δεν τον βρεις πες μου να στον στειλω με email. Αφου εγκαταστησεις τον abyss τρεξε την εγκατασταση του php compiler και κανε τις ρυθμισεις στο control panel του server. Ειναι πολυ ευκολο καθολου πολυπλοκο. Παρολαυτα αν εχεις κανενα προβλημα πες.

Αρχική απάντηση από Rasta

Upload εννοεις τον compiler?

Για να τρεξουν php scripts απαιτουν server. Υπαρχουν προγραματα που μετατρεπουν τον υπολογιστη σου σε server και ετσι μπορεις να τρεξεις php. Εγω χρησιμοποιω τον Abyss Web Server(θα τον βρεις στο download.com).Την κανει τη δουλεια του μια χαρα εχει μεγεθος μονο 147Kb και ειναι δωρεαν.Αν δεν τον βρεις πες μου να στον στειλω με email. Αφου εγκαταστησεις τον abyss τρεξε την εγκατασταση του php compiler και κανε τις ρυθμισεις στο control panel του server. Ειναι πολυ ευκολο καθολου πολυπλοκο. Παρολαυτα αν εχεις κανενα προβλημα πες.

η πιο καινουρια εκδοση ειναι η Χ1???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.