GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 Θα μπορουσε καποιος που ξερει php να μου στειλει ενα πμ να μου πει καποια πραγματακια που θελω κτλ??? Ευχαριστω προκαταβολικα...
.38-.45 Σεπτέμβριος 24, 2005 #2 Σεπτέμβριος 24, 2005 http://www.php.net/downloads.phpολα τα fora απο δω ξεκινανε
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 24, 2005 Στα complete source codes που εδωσες στο λινκ εχει ετοιμο ολο τον κωδικα και απλα κανεις μετατροπες??? Εχεις καποιο καλο βιβλιο στο νου σου περι php με παραδειγματα κτλ...??? Ευχαριστω για το λινκ...πολυ καλο.....! :T:
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 24, 2005 Σορρυ για την γελοια ερωτηση αλλα θα ακολουθησουν και αλλες... κατεβασα τον κωδικα......τωρα τον ανοιγω με text editor η κατι αλλο???
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 24, 2005 Αμα μου λεει καπου να κανω Upload σε web server δικο μου αλλα δεν εχω...μπορω να το κανω καπως upload στον σκληρο μου?
Rasta Σεπτέμβριος 24, 2005 #7 Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Αμα μου λεει καπου να κανω Upload σε web server δικο μου αλλα δεν εχω...μπορω να το κανω καπως upload στον σκληρο μου? Upload εννοεις τον compiler?Για να τρεξουν php scripts απαιτουν server. Υπαρχουν προγραματα που μετατρεπουν τον υπολογιστη σου σε server και ετσι μπορεις να τρεξεις php. Εγω χρησιμοποιω τον Abyss Web Server(θα τον βρεις στο download.com).Την κανει τη δουλεια του μια χαρα εχει μεγεθος μονο 147Kb και ειναι δωρεαν.Αν δεν τον βρεις πες μου να στον στειλω με email. Αφου εγκαταστησεις τον abyss τρεξε την εγκατασταση του php compiler και κανε τις ρυθμισεις στο control panel του server. Ειναι πολυ ευκολο καθολου πολυπλοκο. Παρολαυτα αν εχεις κανενα προβλημα πες.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Rasta Upload εννοεις τον compiler?Για να τρεξουν php scripts απαιτουν server. Υπαρχουν προγραματα που μετατρεπουν τον υπολογιστη σου σε server και ετσι μπορεις να τρεξεις php. Εγω χρησιμοποιω τον Abyss Web Server(θα τον βρεις στο download.com).Την κανει τη δουλεια του μια χαρα εχει μεγεθος μονο 147Kb και ειναι δωρεαν.Αν δεν τον βρεις πες μου να στον στειλω με email. Αφου εγκαταστησεις τον abyss τρεξε την εγκατασταση του php compiler και κανε τις ρυθμισεις στο control panel του server. Ειναι πολυ ευκολο καθολου πολυπλοκο. Παρολαυτα αν εχεις κανενα προβλημα πες. η πιο καινουρια εκδοση ειναι η Χ1???
Rasta Σεπτέμβριος 27, 2005 #9 Σεπτέμβριος 27, 2005 Δεν ξερω.Εχω αρκετο καιρο που το κατεβασα και δεν θυμαμαι
Kanonieris Σεπτέμβριος 27, 2005 #10 Σεπτέμβριος 27, 2005 http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=315717&prid=4142&deid=0 ’ρχισε με αυτό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.