ngt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 Να η Νικολουλη που πάει και βρίσκει τις καλύτερες πληροφορίες για τους χαμένους. Ολοι κολλημένοι στο eshop !!!! Ερευνα Αλφα Αλφα ! Ιδρωτα που ριχνουν ! Επι μιση ωρα γυρναγε ολες τις σελιδες του eshop ! " Ναι εεε πουλαμε εναν AMD Venice 3000+ 80 ευρω..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 θα μπορούσε να είναι χειροτερα (prun) H πολύ χειρότερα (Λάμπης ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 σε μια εκπομπη στην ΕΤ3 , αδρεναλινη νομιζω εχει ενα τεραστιο ποστερ απο πισω Α64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 στην tv100 δεν ειναι αυτο? που δειχνει διαφορα exreme...την αλλη φορα θα δουμε κανα thelab.gr στην αναζητηση να ψαχνει κανεναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Σεπτέμβριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Ο τύπος βαρέθηκε το ψάξιμο, και είπε να τσεκάρει κανένα ηχείο για το σπίτι... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 "ναι λοιπον βρεθηκε η μοναδικη R520 που χαθηκε κατα τη μεταφορα της απο το ελευθεριος βενιζελος στο καναδα , βρισκεται στο υπογειο του εσοπ , διαψευδονται οι φημες για paper launch " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Πώς και δεν είχε κανα emule απο πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 -Ναι γεια σας κυρία Νικολούλη, ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τον άντρα μου. -Για πείτε μαθ περιθότερεθ λεπτομέρειεθ. -Ασχολείται φανατικά με υπολογιστές και εξαφανίστηκε όταν είδε μια μητρική Asus P5WD2 να πωλείται στο thelab 160 ευρώ... -Τι μου λέτε, είθτε θίγουρη για την πληροφορία? (στο panel: όχι ρε πoύστη και την έψαχνα, πόσο την δίνει το e-shop?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Σεπτέμβριος 25, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Βασικα ο τυπας που σερφαρει στο eshop ειναι στην δευτερη φωτογραφια με το laptop. Βλεπετε με τι ζηλο εχει κολλησει τη μυτη του στην οθονη ? :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Σεπτέμβριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 04:11] Πώς και δεν είχε κανα emule απο πίσω. :worship: κορυφαίος. Την άλλη παρασκευή θα του στείλω μαιλ, οτι έχω μπανίσει κάτι καινούργια στο hacshop.gr . Θέλω να δώ αν θα ανοίξει τη σελίδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Σεπτέμβριος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 το ειδα και εγω και μου εκανε εντυπωση. στην αρχη ειδα που ειχε αρκετες σελιδες ανοιχτες και ξαφνικα σκαει και το e-shop και εμεινα #$!@3$...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από suboy το ειδα και εγω και μου εκανε εντυπωση. στην αρχη ειδα που ειχε αρκετες σελιδες ανοιχτες και ξαφνικα σκαει και το e-shop και εμεινα #$!@3$...... Γκρίζα διαφήμιση ρεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.