Jump to content

Πρωβλημα με joystick!

thrasher

Recommended Posts

γαι ρε παιδες.Σημερα που εψαχνα κατι στο παταρι,βρηκα ενα joystick της saitek.Το ειχα και επαιζα στον υπολογιστη του αδελφου μου οταν ημουν 8-9 χρονον.το συνδεσα στον δικο μου υπολογιστη(μεσο gameport).δεν εμφανιστηκε καποιο μυνημα που να λεει οτι βρεθηκε νεο υλικο.μπηκα στο site της εταιριας να κατεβασω τους drivers αλλα δεν ειχε για το συγεκριμενο μοντελο ελεγε οτι το αναγνωριζουν αυτοματα τα windows.Πατησα στη διαχηρηση συσκευων και δεν ειδα πουθενα να λεει gameport παρα μονο CREATIVE game port.Υπαρχει καμια περιπτωση να μην παει χαμενο το joystick????

το ειναι joystick:st110 της saitek

Έλεος "Πρωβλημα"

Δεν έχω πρόβλημα με τα ορθογραφικά, αλλά αυτό μου έβγαλε το μάτι...

(Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες)

Για το Joystick τώρα, κάτι παρόμοιο μου έχει τύχει, αλλά δεν θυμάμαι τι πατέντα έγινε για να παίξει. Σίγουρα πάντως δεν πάει χαμένo...

θα επρερε στην διαχειρηση συσκευων να ελεγε καπου gameport??Θα ηθελα να σας πω πως και ενα μοντεμ που ειχα που και εκεινο θα επρεπε να το αναγνωριζαν αυτοματα τα windows,δεν μου το αναγνωριζουν.μηπως φταινε τα windows?????

δοκιμασε απο κει που σου ειπε ο netcrawler να βαλεις καποιο generic (πχ 2axis-4buttons) ή με το κουμπι custom που ειναι διπλα.

Το "!" που σου δειχνει, μαλλον σημαινει οτι εχει δει κατι στην com, μηπως ομως το joystick ειναι πολυ αρχαιο για να το δουνε τα win?... (και γιαυτο το λογο δεν βλεπεις περαιτερω πληροφοριες, παρα μονο το !)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.