Jump to content

μεταφραστης/στικ

def

Recommended Posts

θελω να μου πειτε αν γνωριζετε ποσο εχουν στην ελλαδα οι μεταφραστες-στικ ξερετε αυτα που διαβαζουν εγγραφα και τα μεταφραζουν σε οποια γλωσσα θελεις πανω στο στικ στην οθονιτσα που εχει.ειδα ενα εδω αλλα μου φανηκε ακριβο σε ευρο γυρο στα 450.στην ελλαδα ποσο εχει αν γνωριζετε.ευχαριστω,και συγνωμη αμα το εβαλα σε λαθος κατηγορια το ποστ

Αρχική απάντηση από def

θελω να μου πειτε αν γνωριζετε ποσο εχουν στην ελλαδα οι μεταφραστες-στικ ξερετε αυτα που διαβαζουν εγγραφα και τα μεταφραζουν σε οποια γλωσσα θελεις πανω στο στικ στην οθονιτσα που εχει.ειδα ενα εδω αλλα μου φανηκε ακριβο σε ευρο γυρο στα 450.στην ελλαδα ποσο εχει αν γνωριζετε.ευχαριστω,και συγνωμη αμα το εβαλα σε λαθος κατηγορια το ποστ

http://www.wiztech.gr

Αρχική απάντηση από oktech

http://www.wiztech.gr

Ένα διαθέσιμο κομμάτι τελευταίο μπορώ να στο δώσω σε τιμή πολύ κάτω από ότι θα βρείς έξω.. άν σε ενδιαφέρει...

καλό είναι να δείχνουμε μια διακριτικότητα!

επειδή σε πολλά post's σου (αν όχι σε όλα) βάζεις ένα χαρακτήρα διαφήμισης, καλό είναι να αλλάξεις αυτό το στυλ και να γράφεις σαν individual.

αλλιώς να καλέσουμε για διαφήμιση και άλλες εταιρίες να το κάνουμε fleamarket.

μπορούμε κι εμείς να χάσουμε τη διακριτικότητά μας ιδιαίτερα εύκολα;)

θα μπορούσες να του στείλεις ένα pm;)

Αρχική απάντηση από sotiris

καλό είναι να δείχνουμε μια διακριτικότητα!

επειδή σε πολλά post's σου (αν όχι σε όλα) βάζεις ένα χαρακτήρα διαφήμισης, καλό είναι να αλλάξεις αυτό το στυλ και να γράφεις σαν individual.

αλλιώς να καλέσουμε για διαφήμιση και άλλες εταιρίες να το κάνουμε fleamarket.

μπορούμε κι εμείς να χάσουμε τη διακριτικότητά μας ιδιαίτερα εύκολα;)

θα μπορούσες να του στείλεις ένα pm;)

Sorry.. έχεις δίκιο... μάλλον δεν πίνω καφέ το πρωί τελευταία και μέχρι να πάρω μπροστά ........

Αρχική απάντηση από oktech

Sorry.. έχεις δίκιο... μάλλον δεν πίνω καφέ το πρωί τελευταία και μέχρι να πάρω μπροστά ........

:flower:

τι είναι αυτά που κάνεις, χωρίς καφέ?????

η καφεϊνη πρέπει πάντα να ρέει στο αίμα άφθονη και σε μεγάλη συγκέντρωση :hehe:

Ο γιατρός μου είπε να προσπαθήσω να κόψω το τσιγάρο :smoke: :smoke::wall: , το ποτό :wall: , τα ξενύχτια :wall: , τις γυναίκες :-O :-O :-O και τον πολύ καφέ... έκοψα τον πρωινό καφέ... μην πάθουμε και καμιά ζημιά!!!! :T: :T: :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.