YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 ’ψογος Μακη ! Πολυ ωραια δουλεια !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Οκτώβριος 6, 2005 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Πολύ λεπτομερής δουλειά και συγχαρητήρια για τον κόπο σου και για την μεθοδικότητά σου.Το μόνο σημείο στο οποίο θα ήθελα να συμπληρώσω είναι το παρακάτω: Το floppy ίσως να μας σπάσει λίγο τα νεύρα καθώς πολλές φορές καλώδια ή/και floppy δεν έχουν οδηγό για το πώς πρέπει να μπει το καλώδιο και ίσως δεν το αναγνωρίζει η mobo. Δοκιμάζουμε διάφορους συνδυασμούς σε αυτή την περίπτωση. Το σίγουρο είναι ότι το σημείο που το καλώδιο κάνει την αναστροφή πάει στο fdd. Το καλώδιο του floppy και οδηγό να μην έχει, θα έχει από τη μία πλευρά της καλωδιοταινίας μια κόκκινη ρίγα. Εξετάζοντας προσεκτικά και από κοντά την υποδοχή του floppy πάνω στη μητρική αλλά και πάνω στη συσκευή του floppy, θα δούμε με πολύ μικρά γράμματα τον αριθμό "1" στην μια πλευρά της υποδοχής. Από την πλευρά εκείνη μπαίνει η κόκκινη ρίγα καταδεικνύοντας και την φορά του καλωδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 6, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Μπραβο Μακη!!! Πολυ καλη δουλεια... δεν το εχω διαβασει και εγω ολοκληρο, λογω μαθηματων. εγω λεω να γινει sticky! :D :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Οκτώβριος 6, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Ούτε εγώ το διάβασα ολόκληρο αλλά είναι πολύ καλό και πολύ λεπτομερέστατο(μέχρι εκεί που διάβασα) ΜΠΡΑΒΟ σου! προτείνω και εγώ να γίνει STICKY:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 7, 2005 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 και εγενετω στικυ...μπραβο και απο μενα μακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Συγχαρητήρια Μάκη, εξαιρετική δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Μάκη, προφανώς δεν το έχω διαβάσει ακόμα, όταν βρω λίγο χρόνο θα το διαβάσω όμως ΜΠΡΑΒΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 7, 2005 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Οκτώβριος 7, 2005 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 7, 2005 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 7, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ πάρα πολύ παιδιά! Αρχική απάντηση από SirGeorgeΤο καλώδιο του floppy και οδηγό να μην έχει, θα έχει από τη μία πλευρά της καλωδιοταινίας μια κόκκινη ρίγα. Εξετάζοντας προσεκτικά και από κοντά την υποδοχή του floppy πάνω στη μητρική αλλά και πάνω στη συσκευή του floppy, θα δούμε με πολύ μικρά γράμματα τον αριθμό "1" στην μια πλευρά της υποδοχής. Από την πλευρά εκείνη μπαίνει η κόκκινη ρίγα καταδεικνύοντας και την φορά του καλωδίου. Αυτό ομολογώ οτι δεν το ήξερα... Αρχική απάντηση από sotiris Μάκη, προφανώς δεν το έχω διαβάσει ακόμα, όταν βρω λίγο χρόνο θα το διαβάσω όμως ΜΠΡΑΒΟ Καλά θα κάνεις να το διαβάσεις για να μάθεις πώς εγαθιστούνται τα Windows. ’ντε μπας και βάλεις κανένα λειτουργικό "της προκοπής"... :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 7, 2005 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 συνχαρητηρια και απο μενα.Αξιζε ο κοπος:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 7, 2005 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Μπράβο Μάκη, πολύς καλός Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Οκτώβριος 11, 2005 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 11, 2005 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Πολύ καλός οδηγός, ένα "ευχαριστώ" στον Μάκη για τον χρόνο που διέθεσε και για το πολύ καλό αποτέλεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 11, 2005 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Ωραιος ο Μακης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 11, 2005 Author #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 Καλά ρε παιδιά, δεν έκανα και τίποτα το φοβερό... Εγώ ευχαριστώ για τα "ευχαριστώ" και τα "μπράβο" σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 11, 2005 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2005 μονο για τον κοπο σου και παλι αξιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kounavi Ιανουάριος 12, 2006 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Καλησπερα ειμαι νεο μελος στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση. To part3 για την εγκατασταση των windows το κανοθμε και μετα απο φορματ. Δηλαδη αν κανουμε φορματ , ακολουθουμε το Part3 για να βαλουμε ξανα τα windows, το λεω αυτο γιατι δεν ξερω πως να κανω φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Ιανουάριος 12, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Nαι το ιδιο ειναι κοιτα και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.