Jump to content

Νέο λάπτοπ!!!

dimpar

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 19:54]

Ελπιζω να ξερεις τι εστι centrino και να μη το λες τελειως υποτιμιτικα οτι ειναι 1,73Ghz???

Οσο για μνημη βαζεις οποτε θες.

* Τι εννοείς λέγοντας ελπιζω να ξερεις τι εστι centrino;;; Μιλάς όσων αφορά τις επιδόσεις;;;

Απορία:"Ένας centrino στα 2.0 είναι ταχύτερος απο τον Pentium 4 στα 2.4 που έχω;;;

* Όσο για τη μνήμη που λες, φαντάζομαι ότι το μηχάνημα με τη 512 θα περιέχει 2 ντιμμακια

των 256 και όχι 1 των 512 για να βάλω αλλο ένα μετά. Οπότε πεταμένα λεφτά!!! ’σε που

πιστεύω ότι δεν αξίζει να αναβαθμίσεις ένα laptop. Καλύτερα να το πάρεις όπως θες από την

αρχή.

Όπως το έχω σκεφτεί λοιπόν μάλλον για Siemens το κόβω να πηγαίνω. Οπότε αν έχετε υπόψην σας καποιο μαγαζί που να μπορέσει να μου κόψει κάτι σεβαστό, που ξέρεις μπορεί να τσιμπήσω το 3438!!! Χεχε!!!

Στο πρωτο αστερακι -ναι για επιδοσεις μιλουσα-ετσι οπως το κοβω ενας centrino στα 2 γιγα ειναι περιπου σαν ενας Ρ4 στα 3,4 -3,6 !Και αν ο δικος σου ειναι με διαυλο στα 133 ενδεχεται να ειναι πιο γρηγορος ακομα και οταν δουλευει με την μπαταρια (600Μηζ) λεμε τωρα!!

Στο δευτερο αστερακι εχεις δικιο για τα dimms αλλα διαφωνω!Τα παντα αναβαθμιζονται!Καλη θεληση και λεφτα να υπαρχουν!Μεχρι και οθονη αλλαζω με καλυτερη αναλυση αλλα αυτο δεν προκειται να γινει...!!Αυτο με τα 1600€ ειναι καλη φαση!Ρωτα αμα θες αν θα το παιρναν οι υπολοιποι εδω και θα καταλαβεις αν δεν το εχει ηδη καταλαβει!Καθως επισης και ολα τα υπολοιπα!!!Διαβαζε καμμια φορα αυτα που γραφουμε!

Ειπα και ξαναλεω το μοντελο που θες βαλτο στο www.skroutz.gr

px επειδη βλεπω να ξαναρωτας...ΕΙΜΑΙ ΛΙΝΚ.ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ (απο το διαβασε με:innocent: )

Οπως θα δεις το play247 το εχει κατω απο 1500€:innocent:

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις σε πιο θέμα αναφέρομαι! Χαζός δεν είμαι. Στο διαβεβαιώ! Το έχω τσεκάρει δηλαδή επανιλημμένως και έχω αποτύχει σε όλα τα τεστ....! Χεχε! Όπως λοιπόν έχω αναφέρει κάπου παραπάνω... επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω και ένα desktop, ρωτάω μήπως κάποιος από εσάς που έχετε αγοράσει πολλαπλάσσια πράγματα από εμένα, γνωρίζει κάποιο μαγαζί, και σίγουρα όχι e-shop, που θα μπορούσα να έχω μία καλή έκπτωση!!! Αν κοιτάξεις και παραπάνω NTG αναφέρομαι στο 6ο post μου.

Δεν υπονοησα κατι τετοιο!Απλα μερικες φορες σε μενα συμβαινει να τα διαβαζω γρηγορα και να μου ξεφευγουν ορισμενα σημεια-κλειδια!

Για "εκπτωσεις" δεν ξερω!!!Μενω ουγκαντα και τα παντα εδω γινονται "ηλεκτρονικα":D

Kαποιος αλλος ισως σε βοηθησει (αν εισαι αθηναιος βεβαια μια βολτα στη στουρναρη μπορει να αποδειχθει πολυτιμη!)

Πες παντως ,στο τελος ,αν πετυχεις καμμια εκπτωση ...!!(προσωπικα δεν το βλεπω εκτος αν ειναι για πενταροδεκαρες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.