nickthegreek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 Μπορει η ερώτησή μου να φαίνεται χαζή σε κάποιους αλλα ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος. Έχω το Wireless IntelliMouse Explorer 2 της Microsoft. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τοποθετήσω επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NI- MH. Κάθε μήνα αγοράζω απλές αλκαλικές και έχω βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση και λέω να χρησιμοποιήσω τις επαναφορτιζόμενες που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Λογικά μπορείς. Αλλά εγώ έχω το ίδιο mouse και του αλλάζω απλώς όποτε το θυμηθώ. Μήπως δεν είναι οι μπαταρίες το πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Σεπτέμβριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 και εγω επαναφορτιζομενες μπαταριες εχω βαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 ρε παδια καθε ποτε το αλλάζεται μπαταρίες??... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 4-5 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Σεπτέμβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Εμένα στο Logitech μου κρατάνε γύρω στον 1,5 μήνα. Αλκαλικές καρφούρ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Κάθε μήνα αγοράζω απλές αλκαλικές και έχω βαρεθεί με αυτήν την κατάσταση και λέω να χρησιμοποιήσω τις επαναφορτιζόμενες που έχω. Αρχική απάντηση από YDinopoulos 4-5 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Ακριβώς γι'αυτό το λέω. Μήπως αλλάζεις μπαταρίες επειδή έχεις πρόβλημα με το σήμα; Δλδ πάει σπαστά το mouse; Αν ναι δοκίμασε να αλλάξεις και τη θέση του δέκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Eγώ με logitec EX100 αλλάζω του πόντικα κάθε 1,5 μήνα και του πληκτρολογίου κάθε 5-6 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.