Jump to content

Μήπως πάει η μιά μνήμη?

ergotelis

Recommended Posts

Με ένα μαχαιράκι σιγά σιγά από γύρω γύρω.Αφού ήταν κολλημένες, από γύρω όπου έιχε "πράσινο" κομμάτι/πλακέτα το γύρναγα σιγά σιγά για να ξεκολλήσει.

Νομίζω οτι πήρε το μάτι μου στο κέντο του dimm προς τις επαφές 2 γραντζουνές....για ρίξε μια ματιά

Nαι φίλε όντως έχει εκεί 2 γρατζουνιές,έτσι πως τις κοιτώ είναι το μόνο ορατό σημείο επέμβασης.Όμως,ούτε από μπρός ούτε από πίσω περνά κάτι από κει... :(

Έχουν μερικά layers οι μνήμες ανάλογα το pcb, οπότε άμα είναι βαθιές και κόψανε κάποιο rail....the end:(

Εξαρτάται πόσο μέσα είναι το rail.Πάντως φαίνονται επιφανιακές,γιατί έτσι κι αλλιώς,μόνο αν με είχε πιάσει μανιοκαταστροφική διάθεση θα καρφωνόταν μέσα!:whip:

Eντομεταξύ έστειλα μάιλ στην εταιρία να δω αν γίνεται να μου τις αλλάξουν, τους έστειλα(όπως μου ζήτησαν) το PN πάνω στο bar code, και μου λένε να δοκιμάσω διαφορετικά votage(2.85) γιατί είναι BH-5/UTT! :D Για να δούμε,αλλά γιατί να μην παίζει πριν και να παίζει τώρα με άλλο voltage?

Πάντως ο πυκνωτής που μου λέγατε είναι οκ.Απλά έχουν ξεφτίσει λίγο το γράμματα από πάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.