ergotelis Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Με ένα μαχαιράκι σιγά σιγά από γύρω γύρω.Αφού ήταν κολλημένες, από γύρω όπου έιχε "πράσινο" κομμάτι/πλακέτα το γύρναγα σιγά σιγά για να ξεκολλήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 24, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Νομίζω οτι πήρε το μάτι μου στο κέντο του dimm προς τις επαφές 2 γραντζουνές....για ρίξε μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Nαι φίλε όντως έχει εκεί 2 γρατζουνιές,έτσι πως τις κοιτώ είναι το μόνο ορατό σημείο επέμβασης.Όμως,ούτε από μπρός ούτε από πίσω περνά κάτι από κει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 24, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Έχουν μερικά layers οι μνήμες ανάλογα το pcb, οπότε άμα είναι βαθιές και κόψανε κάποιο rail....the end:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Εξαρτάται πόσο μέσα είναι το rail.Πάντως φαίνονται επιφανιακές,γιατί έτσι κι αλλιώς,μόνο αν με είχε πιάσει μανιοκαταστροφική διάθεση θα καρφωνόταν μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Eντομεταξύ έστειλα μάιλ στην εταιρία να δω αν γίνεται να μου τις αλλάξουν, τους έστειλα(όπως μου ζήτησαν) το PN πάνω στο bar code, και μου λένε να δοκιμάσω διαφορετικά votage(2.85) γιατί είναι BH-5/UTT! Για να δούμε,αλλά γιατί να μην παίζει πριν και να παίζει τώρα με άλλο voltage? Πάντως ο πυκνωτής που μου λέγατε είναι οκ.Απλά έχουν ξεφτίσει λίγο το γράμματα από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.