ergotelis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 Καλησπέρα,πως μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι καταστράφηκε η μια μνήμη geil? Χθές άνοιξα την μια για να δώ τι τσίπ φοράνε,πίστευα ότι τις άνοιξα προσεκτικά αλλά μετά την επανατοποθέτηση δε λειτουργούσε. Τι να κάνω?Τις αγόρασα από Αμερίκη μέσω ebay.Mήπως να αρχίσω να κλαίω ήδη τα λεφτά μου?Και που θα βρω τώρα άλλη μια ίδια,αν έστω τις θέλει κανείς να μου το πει.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 οταν λες τις ανοιξα εννοεις τις εβγαλες απο το συστημα ετσι? εισαι σιγουρος οτι μπηκε σωστα μετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Έβγαλα τις ψύκτρες της GEil να δω τα chip.Στην επανατοποθέτηση της μνήμης στην υποδοχή(με τις ψύκτρες πάλι απάνω) δοκίμασα στο ίδιο slot και την μια και την άλλη.Η ανοιγμένη(αναγνωρισμένη με τα chip) δεν έπαιζε ενώ η άλλη οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Πακετο φιλε.Κατι δεν παει καλα..ηταν αυτες με το θερμομετρακι?Γιατι νομιζω πως ειναι κολλημενο με τις ψυκτρες.Παντως αφου στην ιδια υποδοχη σου βρισκει το ενα dimm κι οχι το αλλο..:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 δωσε μια φωτογραφια οσο το δυνατον πιο καθαρη γινεται με την μνημη και απο τις 2 πλευρες οπως επισης και την μεσα μερια απο την κουβερτα-ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 ok θα τις ανεβάσω πιο μετά.Για να καταλάβω,τι φωτό θές ακριβώς?Από τις 2 μεριές πως είναι καθώς και πως κάνουν επαφή μέσα οι κουβέρτες?Η μια φωτό χωρίς τις κουβέρτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Σεπτέμβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Δεν παιζουμε με αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 2 φωτο απο τη μνημη που ξεκαλυψες.μια απο καθε πλευρα.οσο το δυνατον πιο μεγαλη σε μεγεθος.ανεβασε τες στο www.imageshack.us και βαλε το λινκ για forum thumbnail στο ποστ σου. και αλλη μια φωτο απο την κουβερτα απο την μεσα μερια σαν ανοιγμενο σαντουιτς.(τι ειπα παλι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 http://img261.imageshack.us/img261/4239/p92302241sx.jpgφαίνεται?*** αμα φαινεται λεει; μην το ξεχειλωνεις το φορουμ, βαλε μια μικρη φωτο που να οδηγει στη μεγαλη *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 την άλλη μερία δεν την άνοιξα οπότε δεν χρειάζεται να την ανοίξω τώρα για φωτό...ωρίστε και κάποιες άλλες με τις κουβέρτες:http://img320.imageshack.us/img320/8079/p92300021ok.jpgκαι από πίσωhttp://img268.imageshack.us/img268/1340/p92300049of.jpg*** δες και πιο πανω *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αυτο και αν ειναι ξεχειλωμα οθονης ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 αφού έχουμε καλό ψφ ας το αξιοποιήσουμε,συγνώμη πάντως αν σας ταλαιπωρώ,ήθελα να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 φιλε μου διορθωσε τα προηγουμενα ποστ.σου ειπα πριν να χρησιμοποιησεις το 2ο!!!!!! λινκ που σου δινει το ιματζσακ.......ΟΧΙ το 1ο!!!!!!ξεχειλωσες τελειως την σελιδα.κανε την διορθωση.....θα φτιαξει μια μικρη εικονιτσα δειγμα και πατωντας εκει θα ανοιξουμε την μεγαλη σε νεο παραθυρο μονη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Σεπτέμβριος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Στη πρώτη φωτό φαίνεται σα να σου έχει σπάσει ένας SMD πυκνωτής ή αντίσταση.Πάνω από το 16 pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Παιδιά συγνώμη ,τώρα τα είδα τα πόστ πάλι!Την επόμενη φορά θα τα φτιάξω σωστά τα image.Όσο για τη RAM προτείνετε κάτι?Λέτε να καλύβομαι από καμιά εγγύηση?Θα στείλω στη Geil να δώ τι θα μου πεί.Θα το δω συγκριτικά με το άλλο τσιπάκι που έχω.Αλήθεια,ποιός είναι ο 16ος πυκνωτής?Πως μετριούνται αυτά?Σόρυ για την ασχετοσύνη αλλα μηχανικά πολλές φορές φαίνεται κοστίζουν οι βλακείες. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 24, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Εγγυηση με αγορα απο ebay χλωμο!Αυτο που σου ειπε ο Gabriel μαλλον ισχυει,γιατι το ειδα κι εγω καθαρα στην πρωτη φωτογραφια.Ειναι μεταξυ των τσιπ 220,022(αριστερα στην φωτο κατω απο τα τσιπακια της μνημης).Πρεπει να σου ξεκολλησε και παπαλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 24, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από ergotelis Παιδιά συγνώμη ,τώρα τα είδα τα πόστ πάλι!Την επόμενη φορά θα τα φτιάξω σωστά τα image.Όσο για τη RAM προτείνετε κάτι?Λέτε να καλύβομαι από καμιά εγγύηση?Θα στείλω στη Geil να δώ τι θα μου πεί. Θα το δω συγκριτικά με το άλλο τσιπάκι που έχω.Αλήθεια,ποιός είναι ο 16ος πυκνωτής?Πως μετριούνται αυτά?Σόρυ για την ασχετοσύνη αλλα μηχανικά πολλές φορές φαίνεται κοστίζουν οι βλακείες. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Οκ παιδιά κατάλαβα που λέτε,αλλά,θα σας ανεβάσω και άλλες φωτό,μόλις ξαναπιάσω το ψφ,να δείτε ότι το συγκεκριμένο μέρος είναι οκ.Απλά έχει ξεβάψει.Γι'αυτό και εγώ ζορίστηκα λίγο να καταλάβω που λέτε. Αν δείτε προσεκτικά στη φωτό από την δεξιά μεριά έχει ένα αντίστοιχο κομμάτι παρόμοιο η μνήμη,με βάση τη διάταξη των πυκνωτών.Όταν σας βγάλω κάποιες φωτό θα δείτε ότι τα 2 αυτά μέρη είναι ίδια,θα το συγκρίνω με την άλλη μνήμη κιόλας.Κάτι άλλο να φταίει??Ευχαριστώ παίδες πάντως για τη προσοχή που δείχνετε σε τέτοια θέματα! :Τ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Πως αφαίρεσες τις ψύκτρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.