Jump to content

Μήπως πάει η μιά μνήμη?

ergotelis

Recommended Posts

Καλησπέρα,πως μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι καταστράφηκε η μια μνήμη geil? :help:

Χθές άνοιξα την μια για να δώ τι τσίπ φοράνε,πίστευα ότι τις άνοιξα προσεκτικά αλλά μετά την επανατοποθέτηση δε λειτουργούσε.:boxed:

Τι να κάνω?Τις αγόρασα από Αμερίκη μέσω ebay.Mήπως να αρχίσω να κλαίω ήδη τα λεφτά μου?Και που θα βρω τώρα άλλη μια ίδια,αν έστω τις θέλει κανείς να μου το πει.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Έβγαλα τις ψύκτρες της GEil να δω τα chip.Στην επανατοποθέτηση της μνήμης στην υποδοχή(με τις ψύκτρες πάλι απάνω) δοκίμασα στο ίδιο slot και την μια και την άλλη.Η ανοιγμένη(αναγνωρισμένη με τα chip) δεν έπαιζε ενώ η άλλη οκ.

Πακετο φιλε.Κατι δεν παει καλα..ηταν αυτες με το θερμομετρακι?Γιατι νομιζω πως ειναι κολλημενο με τις ψυκτρες.Παντως αφου στην ιδια υποδοχη σου βρισκει το ενα dimm κι οχι το αλλο..:bye:

2 φωτο απο τη μνημη που ξεκαλυψες.μια απο καθε πλευρα.οσο το δυνατον πιο μεγαλη σε μεγεθος.ανεβασε τες στο www.imageshack.us και βαλε το λινκ για forum thumbnail στο ποστ σου.

και αλλη μια φωτο απο την κουβερτα απο την μεσα μερια σαν ανοιγμενο σαντουιτς.(τι ειπα παλι):tomato:

την άλλη μερία δεν την άνοιξα οπότε δεν χρειάζεται να την ανοίξω τώρα για φωτό...

ωρίστε και κάποιες άλλες με τις κουβέρτες:

http://img320.imageshack.us/img320/8079/p92300021ok.jpg

και από πίσω

http://img268.imageshack.us/img268/1340/p92300049of.jpg

*** δες και πιο πανω ***

φιλε μου διορθωσε τα προηγουμενα ποστ.

σου ειπα πριν να χρησιμοποιησεις το 2ο!!!!!! λινκ που σου δινει το ιματζσακ.......ΟΧΙ το 1ο!!!!!!

ξεχειλωσες τελειως την σελιδα.κανε την διορθωση.....θα φτιαξει μια μικρη εικονιτσα δειγμα και πατωντας εκει θα ανοιξουμε την μεγαλη σε νεο παραθυρο μονη της.

Παιδιά συγνώμη ,τώρα τα είδα τα πόστ πάλι!Την επόμενη φορά θα τα φτιάξω σωστά τα image.Όσο για τη RAM προτείνετε κάτι?Λέτε να καλύβομαι από καμιά εγγύηση?Θα στείλω στη Geil να δώ τι θα μου πεί.

Θα το δω συγκριτικά με το άλλο τσιπάκι που έχω.Αλήθεια,ποιός είναι ο 16ος πυκνωτής?Πως μετριούνται αυτά?Σόρυ για την ασχετοσύνη αλλα μηχανικά πολλές φορές φαίνεται κοστίζουν οι βλακείες. :cry:

Εγγυηση με αγορα απο ebay χλωμο!Αυτο που σου ειπε ο Gabriel μαλλον ισχυει,γιατι το ειδα κι εγω καθαρα στην πρωτη φωτογραφια.Ειναι μεταξυ των τσιπ 220,022(αριστερα στην φωτο κατω απο τα τσιπακια της μνημης).Πρεπει να σου ξεκολλησε και παπαλα..

Αρχική απάντηση από ergotelis

Παιδιά συγνώμη ,τώρα τα είδα τα πόστ πάλι!Την επόμενη φορά θα τα φτιάξω σωστά τα image.Όσο για τη RAM προτείνετε κάτι?Λέτε να καλύβομαι από καμιά εγγύηση?Θα στείλω στη Geil να δώ τι θα μου πεί.

Θα το δω συγκριτικά με το άλλο τσιπάκι που έχω.Αλήθεια,ποιός είναι ο 16ος πυκνωτής?Πως μετριούνται αυτά?Σόρυ για την ασχετοσύνη αλλα μηχανικά πολλές φορές φαίνεται κοστίζουν οι βλακείες. :cry:

p92302241sx29mt.th.jpg

Οκ παιδιά κατάλαβα που λέτε,αλλά,θα σας ανεβάσω και άλλες φωτό,μόλις ξαναπιάσω το ψφ,να δείτε ότι το συγκεκριμένο μέρος είναι οκ.Απλά έχει ξεβάψει.Γι'αυτό και εγώ ζορίστηκα λίγο να καταλάβω που λέτε. Αν δείτε προσεκτικά στη φωτό από την δεξιά μεριά έχει ένα αντίστοιχο κομμάτι παρόμοιο η μνήμη,με βάση τη διάταξη των πυκνωτών.Όταν σας βγάλω κάποιες φωτό θα δείτε ότι τα 2 αυτά μέρη είναι ίδια,θα το συγκρίνω με την άλλη μνήμη κιόλας.Κάτι άλλο να φταίει??

Ευχαριστώ παίδες πάντως για τη προσοχή που δείχνετε σε τέτοια θέματα! :Τ:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.