nickstamat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2005 Λοιπόν, παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας!Στο σχολείο μας ανατέθηκε να κάνουμε μια εργασία για το μάθημα της Πληροφορικής. Εγώ και ένας φίλος μου αναλάβαμε να κάνουμε μια εργασία με θέμα:"Η δημιουργία ενός βιντεο-παιχνιδιού"Ό,τι έχετε να πείτε, αν έχετε να μας δώσετε κάποιο χρήσιμο link (σχετικά με τις εταιρίες που αναπτύσσουν τα παιχνίδια), αν γνωρίζετε οτιδήποτε για μηχανές γραφικών, ή οτιδήποτε άλλο που αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την υλοποίησή της... όλα είναι καλοδεχούμενα!Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι, απευθυνθείτε σε εμένα ή στο χρήστη "ATi"...Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #2 Σεπτέμβριος 23, 2005 εγω θα σου προτεινα να πας στο γουγλη και να βαλεις σαν λεξεις κλειδια ''atari game developing''
trendy Σεπτέμβριος 23, 2005 #5 Σεπτέμβριος 23, 2005 http://www.csd.uoc.gr/~hy454/Ένα μάθημα στη σχολή μου που είχε Project τη δημιουργία του παιχνιδιού Space Invaders.
nickstamat Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 23, 2005 Ευχαριστώ, παιδιά!Συνεχίστε να ποστάρετε! Έχω ήδη προσθέσει αρκετές σελίδες στα Αγαπημένα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.