Jump to content

linksys AG241V2

antonis

Recommended Posts

παιδες τα φωτα σας , χτες πηρα απο την αποθηκη ενα linksys AG241V2

κατεβασα ενα αρχειο με το ρουτερ της τελλας με 1.4 mb/s βαζω το linksys τα ιδια.

μαλιστα πριν καιρο ειχα δει μεχρι 1.7 mb/s σταθερο για πολλες μερες με το siemens (τελλας).

μηπως θελει καλη ρυθμηση ?

για πειτε τι να κανω να το κρατησω η να το παω πισω (δανεικο ειναι ετσι και αλλιως)

Ποιο siemens δίνει η Tellas? CL-110?

Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για το Siemens, το Linksys το συγκεκριμένο δεν το έχω ξαναδεί.

Δες πως τα πάνε και τα 2 με max connections σε p2p, αν έχουν QoS που να δουλεύει κτλ

Mε μια πρωτη ματια στα Setting του Αντωναρου ειδα οτι το Router συγχρονίζει στα 13XXX ενω τα db της γραμμης ηταν πολυ καλα.

Θεμα ρυθμισεων δεν παιζει να καναμε λαθος..ισως εκει τελικιαζει η γραμμη ασχετως μαρκας/ρυθμισεων Router.

• 1 year later...

ξεθαβω αυτο το θεμα γιατι τωρα που εστησα το παλιο λαπτοπ με ubuntu θα ηθελα να εχω νετ και στα 2 .

το προβλημα ξεκηναει οταν συνδεω το linksys με ethernet κανο τα κουμαντα μου με κωδικους ρηθμησεις και λοιπα ,και ολα μεχρι εδω καλα βλεπει και την dsl ολα κομπλε ,ρο προβλημα ομως ειναι οτι δεν κανει connect το gateway με την καμια . εκανα firmware update αλλα τιποτα .

δωκημαστηκε σε xp win 7 και στα ubuntu σε ολα εκανε το ιδιο .

για πειτε ρε παιδες .

το προβλημα ομως ειναι οτι δεν κανει connect το gateway με την καμια . εκανα firmware update αλλα τιποτα

Εξηγησε το λιγο καλυτερα αυτο το κομματι γιατι δεν καταλαβα...

• 1 month later...
  • 2 months later...

μετά από αναβάθμιση σε 24 mbit και με αυτές τις ρυθμίσεις έχω αυτά.

[ATTACH]8390[/ATTACH]

[ATTACH]8391[/ATTACH]

μετά από τηλέφωνο στον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν έχει γίνει ακόμα ι αναβάθμιση σε 24 .

και πως κατεβαζω με 1,2 mb ρε μαστορα?

αύριο μεθαύριο λένε θα γίνει η αναβάθμιση

post-497-1414343454,0534_thumb.jpg

post-497-1414343454,1397_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.