antonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2008 παιδες τα φωτα σας , χτες πηρα απο την αποθηκη ενα linksys AG241V2κατεβασα ενα αρχειο με το ρουτερ της τελλας με 1.4 mb/s βαζω το linksys τα ιδια.μαλιστα πριν καιρο ειχα δει μεχρι 1.7 mb/s σταθερο για πολλες μερες με το siemens (τελλας).μηπως θελει καλη ρυθμηση ?για πειτε τι να κανω να το κρατησω η να το παω πισω (δανεικο ειναι ετσι και αλλιως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Νοέμβριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Ποιο siemens δίνει η Tellas? CL-110?Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για το Siemens, το Linksys το συγκεκριμένο δεν το έχω ξαναδεί.Δες πως τα πάνε και τα 2 με max connections σε p2p, αν έχουν QoS που να δουλεύει κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 25, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Mε μια πρωτη ματια στα Setting του Αντωναρου ειδα οτι το Router συγχρονίζει στα 13XXX ενω τα db της γραμμης ηταν πολυ καλα.Θεμα ρυθμισεων δεν παιζει να καναμε λαθος..ισως εκει τελικιαζει η γραμμη ασχετως μαρκας/ρυθμισεων Router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Νοέμβριος 25, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 τι λετε ρε παιδες να το κρατησω η να ξαναβαλω το siemens ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 15, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 ξεθαβω αυτο το θεμα γιατι τωρα που εστησα το παλιο λαπτοπ με ubuntu θα ηθελα να εχω νετ και στα 2 .το προβλημα ξεκηναει οταν συνδεω το linksys με ethernet κανο τα κουμαντα μου με κωδικους ρηθμησεις και λοιπα ,και ολα μεχρι εδω καλα βλεπει και την dsl ολα κομπλε ,ρο προβλημα ομως ειναι οτι δεν κανει connect το gateway με την καμια . εκανα firmware update αλλα τιποτα .δωκημαστηκε σε xp win 7 και στα ubuntu σε ολα εκανε το ιδιο .για πειτε ρε παιδες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 το προβλημα ομως ειναι οτι δεν κανει connect το gateway με την καμια . εκανα firmware update αλλα τιποταΕξηγησε το λιγο καλυτερα αυτο το κομματι γιατι δεν καταλαβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=CoLpEr=- Απρίλιος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2010 δηλαδή έχεις internet αλλά δε μπορείς να μπεις στο router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούνιος 7, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 μετά από αναβάθμιση σε 24 mbit και με αυτές τις ρυθμίσεις έχω αυτά. [ATTACH]8390[/ATTACH] [ATTACH]8391[/ATTACH] μετά από τηλέφωνο στον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν έχει γίνει ακόμα ι αναβάθμιση σε 24 . και πως κατεβαζω με 1,2 mb ρε μαστορα? αύριο μεθαύριο λένε θα γίνει η αναβάθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Ιούνιος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 antonis το Encapsulation δε θα ηταν καλυτερο να το ειχες επιλεξει σε PPPoE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούνιος 10, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 antonis το Encapsulation δε θα ηταν καλυτερο να το ειχες επιλεξει σε PPPoE? τελικά ήταν πρόβλημα καλωδίωσης όλα οκ τώρα. [ATTACH]8438[/ATTACH] [ATTACH]8437[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.