Jump to content

Δεν μπορώ να μπω στο BIOS

tristeno1416003162

Recommended Posts

Σταματάει στο

Detecting array... (είχα RAID εγκατεστημένο)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω την αναζήτηση array στην αρχή?

Δεν ήθελα να φτάσω στην λύση του cmos αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω. Περιμένει πρώτα να δει το array και μετά να μπει στο BIOS. Αν δεν υπάρχει hotkey για παράκαμψη πάμε για cmos.

DFI NF4

και γω raid0 εχω......απο οτι ειδα ειναι λιγο παραξενη στο ποτε θα πατησεις το DEL για να μπεις bios.πρεπει να το πατησεις 2-3φορες με το που αναβοσβησουν τα Caps/Scroll/Num locks και μετα αλλη μια με το που περασει στην οθονη με τα array.

Να πατησεις Esc στην αρχικη οθονη πριν το array δοκιμασες?μηπως αλλαζοντας απο κει κανα boot priority φτιαξουν τα πραγματα.......

και κατι ακομα..........βγαλε οτι usb storage device εχεις επανω......(external hdd/usb stick/memory cards:...:

Αρχική απάντηση από greekfragma

και κατι ακομα..........βγαλε οτι usb storage device εχεις επανω......(external hdd/usb stick/memory cards:...:

Σόρρυ για το οφ τόπικ...

Αυτό μου το κάνει και μένα στην abit μου γιατί; δηλαδή όταν έχω έναν usb2serial adaptor μου κολάει στο array detection το μηχάνημα γιατί συμβαίνει αυτό; προσπαθεί να μπουτάρει από εκεί;

Αρχική απάντηση από greekfragma

καποιο conflict συμβαινει........καλο ειναι να απενεργοποιησετε τις επιλογες boot from other device που βρισκεται στο advanced νομιζω.

Σωστός!! αυτό είναι κ δε το είχα σκεφτεί!!! Θα το δοκιμάσω το απόγευμα μόλις γυρίσω σπίτι. Να 'σαι καλά μαν :)

Απενεργοποιώντας το RAID μπαίνω με τον δευτερεύοντα δίσκο. Μόλις ξαναστήνω το array δεν μπαίνει καθώς ψάχνει μάλλον να στήσει πάλι το array με βάση τον πρωτεύοντα δίσκο. ’λλαξα θέσεις αλλά τίποτα (λογικό μάλλον καθώς το ποιός είναι πρωτεύων δίσκος δεν εξαρτάται από το καλώδιο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.