tristeno1416003162 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 Σταματάει στο Detecting array... (είχα RAID εγκατεστημένο)Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω την αναζήτηση array στην αρχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 ccmos ή κάποιο jumper? ποια mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Δεν ήθελα να φτάσω στην λύση του cmos αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξω. Περιμένει πρώτα να δει το array και μετά να μπει στο BIOS. Αν δεν υπάρχει hotkey για παράκαμψη πάμε για cmos.DFI NF4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Κράτα πατημένο insert κατά το post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Δεν κάνει διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 και γω raid0 εχω......απο οτι ειδα ειναι λιγο παραξενη στο ποτε θα πατησεις το DEL για να μπεις bios.πρεπει να το πατησεις 2-3φορες με το που αναβοσβησουν τα Caps/Scroll/Num locks και μετα αλλη μια με το που περασει στην οθονη με τα array.Να πατησεις Esc στην αρχικη οθονη πριν το array δοκιμασες?μηπως αλλαζοντας απο κει κανα boot priority φτιαξουν τα πραγματα.......και κατι ακομα..........βγαλε οτι usb storage device εχεις επανω......(external hdd/usb stick/memory cards:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaκαι κατι ακομα..........βγαλε οτι usb storage device εχεις επανω......(external hdd/usb stick/memory cards:...: Σόρρυ για το οφ τόπικ...Αυτό μου το κάνει και μένα στην abit μου γιατί; δηλαδή όταν έχω έναν usb2serial adaptor μου κολάει στο array detection το μηχάνημα γιατί συμβαίνει αυτό; προσπαθεί να μπουτάρει από εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 καποιο conflict συμβαινει........καλο ειναι να απενεργοποιησετε τις επιλογες boot from other device που βρισκεται στο advanced νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καποιο conflict συμβαινει........καλο ειναι να απενεργοποιησετε τις επιλογες boot from other device που βρισκεται στο advanced νομιζω. Σωστός!! αυτό είναι κ δε το είχα σκεφτεί!!! Θα το δοκιμάσω το απόγευμα μόλις γυρίσω σπίτι. Να 'σαι καλά μαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Απενεργοποιώντας το RAID μπαίνω με τον δευτερεύοντα δίσκο. Μόλις ξαναστήνω το array δεν μπαίνει καθώς ψάχνει μάλλον να στήσει πάλι το array με βάση τον πρωτεύοντα δίσκο. ’λλαξα θέσεις αλλά τίποτα (λογικό μάλλον καθώς το ποιός είναι πρωτεύων δίσκος δεν εξαρτάται από το καλώδιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.