Jump to content

pci-e 2 molex

sotiris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει κάποιος τέτοιος adapter?

Το τροφοδοτικό μου έχει βύσμα για pci-e κάρτα, και εγώ θέλω να το βάλω στην agp μου που έχει molex. Παίζει?

δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο....

συνήθως όμως όλα τα καινούργια psu που έχουν pci-ex βύσμα έχουν και ενισχυμένο molex για vga....

edit

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Γιατί να μην βάλεις ένα απλό μόλεξ;

Α, ναι θυμήθηκα....(έχει την 6800 ULTRA-->2 molex)

Αρχική απάντηση από spc

δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο....

συνήθως όμως όλα τα καινούργια psu που έχουν pci-ex βύσμα έχουν και ενισχυμένο molex για vga....

edit

Α, ναι θυμήθηκα....(έχει την 6800 ULTRA-->2 molex)

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Γιατί να μην βάλεις ένα απλό μόλεξ;

1) θέλει 2 molex.

2) είχα παρατηρήσει αστάθειες, από αυτές που σημαίνουν ότι το pc ψοφάει από ρεύμα.

δεν είναι ιδιαίτερα overclocked, οπότε ίσως πρέπει να μοιράσω λίγο την τροφοδοσία.

βέβαια από ότι είδα, έχει 1 rail στη 12άρα των 25Α. οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Αρχική απάντηση από sotiris

1) θέλει 2 molex.

2) είχα παρατηρήσει αστάθειες, από αυτές που σημαίνουν ότι το pc ψοφάει από ρεύμα.

δεν είναι ιδιαίτερα overclocked, οπότε ίσως πρέπει να μοιράσω λίγο την τροφοδοσία.

βέβαια από ότι είδα, έχει 1 rail στη 12άρα των 25Α. οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω.

αν δεν κανεις τι δουλεια σου και χρειαζεσαι κανενα μετατροπεα,για την καρτα σου πες μου να ψαξω εδω γιατι γυρναω δευτερα

βασικά έβαλα το speedfan και έβαλα το doom να παίζει, δεν έδειξε κάποια πτώση τάσης.

οπότε μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα και τα αφήνω όπως έχει, driver oriented πρόβλημα πρέπει να είναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.