Jump to content

Μετα την Κατρινα......η Ριτα

greekfragma

Recommended Posts

ΟΤΙ κανεις μπροστα σου το βρισκεις κυριε Μπους.εβαλε το χερακι του σε ολο τον κοσμο για να γινονται πολεμοι,τωρα πληρωνει τις επολογες του. ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

αχαχαχαχαχ τι λεει ρε ο ανωμαλος " ειναι τυχαιο αγαπητοι μου πως συνεπεσε η επισκεψη του πουτιν στο αγιο ορος μετα την επιθεση , ειναι τυχαιο που δωσανε ρωσικο ονομα στο τυφωνα , ειναι τυχαιο σας ρωταω λοιπον?!"

αχ μανουλαμμμμμμμ

παιδια αν εχετε δορυφορικη δειτε τωρα CNN στα βενζιναδικα οι ουρες φτανουν τα 10 χιλοιμετρα τα αποθεματα μεχρι το απογευμα θα εχουν τελειωσει,αυριο υπολογιζουν να περασει απο την ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ και το σπουδαιοτερο δεν ξερουν την κατευθηνση που θα παρει μετα

Ααχχχ... Εγώ ένα ξέρω. Πως μπορεί να πάθουν ό,τι θα πάθουν οι Αμερικάνοι, μπορεί να πληρώνει αυτή τη στιγμή ο Bus για τις επιλογές του κ.τ.λ. αλλά πάλι όλλος οι υπόλοιποι θα πληρώσουν. Δεν θα παραξενευτώ καθόλου άμα δω τιμή λίτρου 2 και 3 καμια ώρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.