PGM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 Διαβαζωντας ενα αρθρο στο HITECH για τα "Music Organizer Programmes" και πιο συγκεκριμενα για το Moodlogic, σκεφτηκα οτι ηρθε η ωρα να οργανωθω και εγω λιγακι. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποια αλλη λυση περα του Moodlogic που να εχετε δοκιμασει και εχετε μεινει ευχαριστημενοι.Αυτο που με απασχολει , ειναι να ειναι 'δυνατο' στο update του ID3 Tag του mp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 MP3 tag & rename & Advanced Mp3 Catalog και τα δυο πολυ καλα με πολλες δυνατοτητες Οπως batch rename, id3v2 tags editorsπαραμετροποιηση τροπου εμφανισης τιτλου και αυτοματη αντιγραφη σε id3 tag και αλλα πολλα...δοκιμασε και διαλεξε αναλογα με το τι σε βολευει...καλο κουραγιο παντως...(τρελλη δουλεια αυτη η διαδικασια...αλλα καποιος πρεπει να την κανει ρε γμτ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Θενκς! Τα βρηκα και τα 2. Θελουν ομως ποοοοοοοοοολυ δουλεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 To νεο MusicMatch Jukebox ..Ταξινομεις τους δισκους mp3 με εικονα του εξοφυλου..Δεν ψαχνεις ονοματα αλλα φωτος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Σεπτέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 εγώ την 'εχω βρει με τον library του winamp 5. Καλό είναι και το Advanced mp3 catalog, το media monkey, το musicmatch + το mp3-explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.