kolobaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 Γεια χαρα!Οπως γραφω και στο τιτλο ψαχνω ενα προγραμμα το οποιο να κανει αυτη τη δουλεια.Υπαρχει;Ευχαριστω οσους ασχοληθουν με το θεμα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 GOOGLE IT NOOOB !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 ωρε μη κραζεις τα νεα μελη.... :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Περασε τα 20 ποστ ηδη....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από kolobakiΕυχαριστω οσους ασχοληθουν με το θεμα μου. [Το γνωστό clopyright] Ας του απαντήσει κάποιος του ανθρώπου, δεν προλαβαίνω τώρα ασχολούμαι με το θέμα του def [/Το γνωστό clopyright] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Το γνωστό clopyright] Ας του απαντήσει κάποιος του ανθρώπου, δεν προλαβαίνω τώρα ασχολούμαι με το θέμα του def [/Το γνωστό clopyright] Του def ???? Μήπως κάνεις κάποιολάθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Παίδες, εντάξει ηρεμήστε λίγο με το spamming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 ρε ρε θα σας μαδησω και τους 2... :turn: μη σπαμμαρετε (χωρις λογο)(εχουμε εντολη να βαραμε στο ψαχνο πλεον...):smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Σορυ παιδια....Ξεφυγα καπως@kolobaki Yποψιν αν κατεβασεις καποιο απο αυτα, θα σε αφησει να κανεις την μετατροπη μονο 3-4 αρχεια την φορα κ μετα θα θελει κλεισιμο κ ανοιγμα παλι....Αλλα ειναι πολυ γρηγορα ολα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Το αγαπημένο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:28] Το αγαπημένο μου Το ειχα δοκιμασει στο παρελθον μαζι ενα μαματο codec (δεν θυμαμαι πως λεγονταν) και εκανε απιστευτη δουλιτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Σεπτέμβριος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 http://www.e-soft.co.uk/AudioConverter.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Το ειχα δοκιμασει στο παρελθον μαζι ενα μαματο codec (δεν θυμαμαι πως λεγονταν) και εκανε απιστευτη δουλιτσα... :T: :T: και απο μένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.