DarkSaga Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2005 ποιές πόσα mAHμε τι φορτιστή? απο πού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 δεν ξερω αν εχεις παρει πρεφα τον τελευταιο καιρο την διαφημιση των καταστηματων RadioShack τα οποια ηρθαν πλεον και στην ελλαδα.ειναι καταστηματα ηλεκτρονικων με μεγαλη ποικιλια σε προιοντα.κατι αναλογο με γερμανο.το μεγαλο τους προτερημα ειναι οτι βρισκεις τα παντα και σε αρκετα καλες τιμες.καλο για μας ωστε να αυξηθει ο ανταγωνισμος και να πεσουν οι τιμες.απο ατομα που ψωνισαν απο εκει 4-5φορες μονο θετικα εχω ακουσει.κυριως για την ποκιλια και τις τιμες.παρε ενα λινκ απο το αγγλικο σαητ.ελληνικο ακομα δεν εχει στηθει.αλλα λογικα αμα παρεις στο 11888 θα σου δωσουν το τηλεφωνο καταστηματων και τοποθεσιεςhttp://www.radioshack.com/category.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F001%5F000%5F000%5F000&site=CTLG%5F001%5F000%5F000%5F000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Dark για κοινες cr-2 μιλας ή για τις μπαταριες που περνει απο τη μαμα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 για την Z3 αναφέρομαι και μιλάω όχι για battery pack επαγγελματικό αλλα για ΑΑπου θα χάσουν διάρκεια μετά απο 4 φορτίσεις και για φορτιστή που δεν θα τις λιώνει(ultraFast)αλλα δε θα ξημερώνει κιόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 08:57] RadioShack τα οποια ηρθαν πλεον και στην ελλαδα. πλεον ???εχουν τουλαχιστο απο το 2002 εδω (τοτε τα πουλουσα εγω δηλαδη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 συγγνωμη αλλα εγω αυτες τις μερες ακουσα οτι ανοιξαν επισημα σαν αλυσιδα στην ελλαδα.μηπως παλιοτερα απλα ειχαν ενα κεντρικο καταστημα στην αθηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 μα ειμαι (και τοτε ημουνα) στην επαρχια καλε μου. και δινανε πανελληνιως απο αλλο δικτυο καταστηματων, το οποιο μαλιστα υποστηριζε πως ειχε αποκλειστικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 οκ τοτε σορρυ.......μαλλον δεν με πληροφορησαν σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.