Jump to content

Folding@Home

Raiden

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά δεν ξερώ πόσοι από εσάς γνωρίζεται το Folding@Home αλλά όπως και να έχει θα ήθελα ένας σας ενημέρωσε επί του θέματος .

Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε στον προσωπικό σας υπολογιστή συγκεκριμένες εργασίες (ή αλλιώς WUs-Work Units) ακαδημαϊκών ινστιτούτων (και συγκεκριμένα του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου του Stanford),τις οποίες αδυνατούν να επεξεργαστούν τα συγκεκριμένα ινστιτούτα λόγω περιορισμένης υπολογιστικής ισχύος .Επίσης, με τον τρόπο αυτό,τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα για περαιτέρω έρευνα από τους ειδικούς πολύ νωρίτερα και έτσι έχουμε μεγάλο όφελος στον τομέα της επιστημονικής έρευνας. Όσοι από εσάς ένδεια φέρεστε να συμμετείχε σε αυτήν τη προσπάθεια ας κατεβάσουν το πρόγραμμα από εδώ. Αφού το εγκαταστήσετε βαλτέ το user name που θέλετε ( εφόσον δεν το έχει κάποιος άλλος ) και στο αριθμό ομάδας βαλτέ 46188 ( για να συμμετέχετε στην ομάδα μας ). Στο connections κλικαρουμε την πρώτη επιλογή ( αν έχουμε Dial-up αλλιώς όχι ) και την δεύτερη. Στο display πειραματιστείτε δεν παίζει μεγάλο ρολό . Τέλος στο advantage τσεκάρετε την επιλογή Ignore Deadlines Locally.

Ελπίζω να έχω σύντομα νέα από εσάς και εύχομαι να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μου . Περιμένω απαντήσεις , όσοι θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω μπορούν να μου στείλουν e-mail.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας περιμένω στην ομάδα μας

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.