Jump to content

Eπιλογή 12αρη ανεμιστήρα

nickthegreek

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Το aerogate 3 κλείνει τελείως τους ανεμιστήρες? Ποιο fancontrol έχει τέτοια λειτουργεία?

Ναι το aerogate 3 κλεινει τους περισσοτερους ανεμηστιρες..

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Απλα απο ποσες μςχρι ποσες στροφες μπορεις να τους ρυθμισεις?(μιν-μαξ)

Ρωταω γιατι οταν συνδεω το cpufan το ρυθμιζω απο 1500 μεχρι 3400 ενω απο μητρικη περνει μεχρι 4600.

Δεν παει με τις στορφες παει με την ταση, Το aerogate 3 νομιζω οτι ριχνει απο τα 12V στα 5V (σταδιακα). Αλλα το ανοτατο οριο δεν αλλαζει δηλαδη εαν επαιζε 4600 το ιδιο θα παιζει και μετα, εκτος εαν εχει καποιον αισθητηρα ο ανεμιστηρα δικο του που του ριχνει την ταση...

το θεμα ειναι οτι το καταλαβαινω και απο το θορυβο που κανει οτι δεν το παει στο μαξ.Μηπως επειδη εχω και αλλους 3 επανω και δεν δινει τερμα?

Για το aerogate 3 μιλας? Απο οτι λεει Fan Output: <5V 12V/ 1.5A . Τι ανεμιστηρες εχεις πανω?

To 2 εχω εγω.Εχω 2 8αρηδες νοναμε και 1 δωδεκαρι Θερμαλτακε.

Απο οτι βλεπω στο site της Cooler Master λεει οτι: Support 4 fans (max. output 18W each) Fan output 7-12V / 1A, για το aerogate 2. Οποτε δεν παιζει να ζορίζετε με 2 80mm και ενα 120mm αργο... Να είχες κανενα 120mm γομαρι να το καταλαβω. Το πιθανοτερο ειναι να εχει σενσορα ο ιδιος ο ανεμισηρας που κοβει τις στροφες του. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.