Spanaks Σεπτέμβριος 26, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 To Zalman έχει 2 διακόπτες 12-5-off (αλλά δεν είναι ροοστάτες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Σεπτέμβριος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Το aerogate 3 κλείνει τελείως τους ανεμιστήρες? Ποιο fancontrol έχει τέτοια λειτουργεία? Ναι το aerogate 3 κλεινει τους περισσοτερους ανεμηστιρες..Αρχική απάντηση από mefistofelis Απλα απο ποσες μςχρι ποσες στροφες μπορεις να τους ρυθμισεις?(μιν-μαξ)Ρωταω γιατι οταν συνδεω το cpufan το ρυθμιζω απο 1500 μεχρι 3400 ενω απο μητρικη περνει μεχρι 4600. Δεν παει με τις στορφες παει με την ταση, Το aerogate 3 νομιζω οτι ριχνει απο τα 12V στα 5V (σταδιακα). Αλλα το ανοτατο οριο δεν αλλαζει δηλαδη εαν επαιζε 4600 το ιδιο θα παιζει και μετα, εκτος εαν εχει καποιον αισθητηρα ο ανεμιστηρα δικο του που του ριχνει την ταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 το θεμα ειναι οτι το καταλαβαινω και απο το θορυβο που κανει οτι δεν το παει στο μαξ.Μηπως επειδη εχω και αλλους 3 επανω και δεν δινει τερμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Σεπτέμβριος 28, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis το θεμα ειναι οτι το καταλαβαινω και απο το θορυβο που κανει οτι δεν το παει στο μαξ.Μηπως επειδη εχω και αλλους 3 επανω και δεν δινει τερμα? Για το aerogate 3 μιλας? Απο οτι λεει Fan Output: <5V 12V/ 1.5A . Τι ανεμιστηρες εχεις πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Σεπτέμβριος 28, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 To 2 εχω εγω.Εχω 2 8αρηδες νοναμε και 1 δωδεκαρι Θερμαλτακε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Σεπτέμβριος 28, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis To 2 εχω εγω.Εχω 2 8αρηδες νοναμε και 1 δωδεκαρι Θερμαλτακε. Απο οτι βλεπω στο site της Cooler Master λεει οτι: Support 4 fans (max. output 18W each) Fan output 7-12V / 1A, για το aerogate 2. Οποτε δεν παιζει να ζορίζετε με 2 80mm και ενα 120mm αργο... Να είχες κανενα 120mm γομαρι να το καταλαβω. Το πιθανοτερο ειναι να εχει σενσορα ο ιδιος ο ανεμισηρας που κοβει τις στροφες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.