gfa3 Νοέμβριος 18, 2005 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Το σκηνικο με την πολη ειναι σε προχωρημενη πιστα.Το παιχνιδι αρχιζει οπως το 1ο σε ζουγκλα και μπορω να πω οτι εχει απο τις καλυτερες μηχανες γραφικων μιας και ειναι πολυ ελαφρυ και μπορει κανεις ανετα να βαλει φιλτρα και μεγαλες αναλυσεις.Εγω με 1280χ960 ολα στο high and AA 4x AF 16x δεν ειχα κανενα προβλημα με φρεναρισματα.Και φυσικα αν παιξετε το hard ειναι φυσιολογικη η ζαλαδα.Η τελευταια πιστα ειναι ολα τα λεφτα.Δεν φτανουν οι σφαιρες με τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 18, 2005 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Ρε παιδιά, κόλλησα στο Serious Sam 2, αν είναι δυνατόν. Στον δεύτερο κόσμο, λίγο μετά από ένα τερατάκι που καταστρέφει μια τεράστια πόρτα στους βάλτους. Τί κάνω εδώ; Η πόρτα λέει πως είναι κλειδωμένη και δεν μπορώ να την ανοίξω. :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Νοέμβριος 19, 2005 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Οταν τελειωσεις με ολους τους εχθρους και παρεις ολα τα αντικειμενα θα πας εκει και θα ανοιξει μονη της.Εχει καποιους στα ψηλα τους εφαγες?Ψαξε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 19, 2005 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2005 Έχω φάει πολύ ώρα και δεν μπορώ να το περάσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σπάσιμο νεύρων...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_24 Ιανουάριος 7, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από planetman [18-11-2005 22:27] Ρε παιδιά, κόλλησα στο Serious Sam 2, αν είναι δυνατόν. Στον δεύτερο κόσμο, λίγο μετά από ένα τερατάκι που καταστρέφει μια τεράστια πόρτα στους βάλτους. Τί κάνω εδώ; Η πόρτα λέει πως είναι κλειδωμένη και δεν μπορώ να την ανοίξω. :help: κολησα και εγω σε αυτο το σημειο....το περασες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 7, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 και γω σ αυτο το σημειο ειχα κολλησει... το τι ψαξιμο ειχα ριξει δε λεγεται.. στο τελος επαιξα ολη την πιστα απο την αρχη και το περασα... γενικα ωραιο παιχνιδι.. εγω το ειχα φτασει σε μια πιστα στην εξοχη που ηταν τα παντα τεραστια και μετα κατι επαθε και δε μπορουσε να κανει load. ελεος.... τωρα το εχω παρατησει γιατι βαριεμαι να παιζω παλι απ την αρχη... σπαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.