Jump to content

Serious Sam 2 demo

unstoppable

Recommended Posts

Το σκηνικο με την πολη ειναι σε προχωρημενη πιστα.Το παιχνιδι αρχιζει οπως το 1ο σε ζουγκλα και μπορω να πω οτι εχει απο τις καλυτερες μηχανες γραφικων μιας και ειναι πολυ ελαφρυ και μπορει κανεις ανετα να βαλει φιλτρα και μεγαλες αναλυσεις.Εγω με 1280χ960 ολα στο high and AA 4x AF 16x δεν ειχα κανενα προβλημα με φρεναρισματα.Και φυσικα αν παιξετε το hard ειναι φυσιολογικη η ζαλαδα.Η τελευταια πιστα ειναι ολα τα λεφτα.Δεν φτανουν οι σφαιρες με τιποτα!

Ρε παιδιά, κόλλησα στο Serious Sam 2, αν είναι δυνατόν. Στον δεύτερο κόσμο, λίγο μετά από ένα τερατάκι που καταστρέφει μια τεράστια πόρτα στους βάλτους. Τί κάνω εδώ; Η πόρτα λέει πως είναι κλειδωμένη και δεν μπορώ να την ανοίξω.

:help: :help:

post-1166-1416072303,2788_thumb.jpg

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από planetman [18-11-2005 22:27]

Ρε παιδιά, κόλλησα στο Serious Sam 2, αν είναι δυνατόν. Στον δεύτερο κόσμο, λίγο μετά από ένα τερατάκι που καταστρέφει μια τεράστια πόρτα στους βάλτους. Τί κάνω εδώ; Η πόρτα λέει πως είναι κλειδωμένη και δεν μπορώ να την ανοίξω.

:help: :help:

κολησα και εγω σε αυτο το σημειο....το περασες??

και γω σ αυτο το σημειο ειχα κολλησει... το τι ψαξιμο ειχα ριξει δε λεγεται.. στο τελος επαιξα ολη την πιστα απο την αρχη και το περασα... :boxed:

γενικα ωραιο παιχνιδι.. εγω το ειχα φτασει σε μια πιστα στην εξοχη που ηταν τα παντα τεραστια και μετα κατι επαθε και δε μπορουσε να κανει load. ελεος.... :tomato: τωρα το εχω παρατησει γιατι βαριεμαι να παιζω παλι απ την αρχη... σπαστικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.