Jump to content

Logitech Media keyboard..απλό η elite;

Fandom

Recommended Posts

Παίδες θέλω να αγοράσω νέο πληκτρολόγιο και σκέφτομαι το logitech media.Αυτό βγαίνει σε απλή κ ελίτ έκδοση, με την δεύτερη να έχει ελληνικούς χαρακτήρες επάνω (ψιλοάχρηστο) και σύνδεση usb εκτός απο ps/2. Αξίζει να πάρω το ελίτ μόνο για την usb? ή μήπως η ps/2 θα υποστηρίζεται ακόμα για τα επόμενα 2-3 χρόνια οπότε να γλιτώσω τα 5ε διαφορά;

(ακόμα, μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο keyboard;)

η USB εχει πλεονεκτημα με απεναντι στην PS/2 επειδη

1) ειναι plug n play

2) δεν ακους αυτο το ΜΠΙΠ οταν πατας 3-4 πληκτρα ταυτοχρονα, κατι που μου την ειχε σπασει στο natural multimedia της MS ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

εγω δεν δινω πανω απο 2-3 χρονια ζωης σε ps/2 μωβ κ πρασινη, ο μονος λογος υπαρξης τους ειναι η περιπτωση να εχουνε παθει τπτ οι usb κ να μην λειτουργουν :p τεσπα στην θεση σου θα προτιμουσα το elite η θα περιμενα για το ms comfort curve 2000 (http://www.microsoft.com/hardware/discover/cck2000.htm), το media keyboard το ειχα κ δεν ειχα καποιο ιδιαιτερα παραπονο αλλα τελικα εφαγε ποδι επειδη οταν εγραφα σπιντατα εκανε ΘΟΡΥΒΟ, παραγγειλα το comfort curve απο mgmanager κ μου ειπανε θα κανει 15-20 μερες να ερθει

εν τω μεταξυ εγω γραφω ακομα απτο λαπτοπ αυριο θα εχω τα παρτς για να αναστησω το pc :p οποτε τους ειπα οτι θα περιμενω :whistling

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την πρόταση σου. Τα καινούργια keyb της ΜS τα είδα αλλα δεν μου γεμίζουν το μάτι..ουδέποτε μου άρεσαν τα "περίεργα" σχήματα, τα δήθεν ανατομικά, τα ψιλοβρίσκω άβολα.Τώρα αν τα καινούργια μου κάνουν, θα πρέπει πρώτα να βρώ ένα να δοκιμάσω και αυτό δεν πολυπαίζει.

Αυτό που έχω τόσο καιρό ειναι το multimedia (MS) και δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του, ούτε μπίπ ούτε τπτ (χεχε μάλλον παίζω πιο ήρεμα), απλά το έχω ταλαιπωρήσει αρκετά και χρειάζεται upgrade :).

Παιδιά όταν το πληκτρολόγιο λέει οτι έιναι με ελληνικούς χαρακτήρες (και η logitech φτιάχνει τα keyb της με τους χαρακτήρες στο κέντρο του πλήκτρου), σημαίνει οτι δεν έχει καθόλου αγγλικούς; Δηλ, μόνο χ ω ψ κλπ; Αν είναι έτσι...αίσχος :-)!

Αρχική απάντηση από Fandom [Χθες, στις 22:59]

Παιδιά όταν το πληκτρολόγιο λέει οτι έιναι με ελληνικούς χαρακτήρες (και η logitech φτιάχνει τα keyb της με τους χαρακτήρες στο κέντρο του πλήκτρου), σημαίνει οτι δεν έχει καθόλου αγγλικούς; Δηλ, μόνο χ ω ψ κλπ; Αν είναι έτσι...αίσχος :-)!

δεν ισχύει το παραπάνω αγόρασε ένας φίλος απο e-shop microsoft (αναφέρει ελληνικούς χαρακτήρες) αλλά δεν διαφέρει από τα κλασσικά πληκτρολόγια. Δεν ξέρω αν η Logitech διαφοροποιείται σε αυτό το θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.