2cpu Σεπτέμβριος 27, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 πες πες το ειδες ζωντανο? απλα απο τις φωτο με φανηκε λιγο πολυπλοκο και σαν να ειδα οτι οι καρτες εχουν κουμπωματα και οχι βιδες πισω? το σονατα υποθετω πηρες το 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Το αρχικο κουτι SirGeorge παρε τηλ στη tmp αυτη το φερνει.ΤΟ αντεκ δοκιμασε την τυχη σου στον πουλιαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Το αρχικο κουτι SirGeorge παρε τηλ στη tmp αυτη το φερνει.ΤΟ αντεκ δοκιμασε την τυχη σου στον πουλιαδη. Και γιατι να μην παρει τηλεφωνο εμενα βρε.. αυτο της κωλο-ΤΜΡ είναι αυτό που εχω και δεν θα του κοστισει απολυτως τίποτα... να τα ξεφορτωθω θελω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Γιατι τα κουτια δεν ειναι ιδια ακριβως , απο εκει και περα ας σε παρει τηλ να συνεννοηθειτε......P.S. ( εαν θες μπορεις να τα ξεφορτωθεις και σε μενα δεν εχω προβλημα εχει ανεβει η δουλεια ολο και κανα pc εξτρα θα φυγει.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Γιατι τα κουτια δεν ειναι ιδια ακριβως , απο εκει και περα ας σε παρει τηλ να συνεννοηθειτε......P.S. ( εαν θες μπορεις να τα ξεφορτωθεις και σε μενα δεν εχω προβλημα εχει ανεβει η δουλεια ολο και κανα pc εξτρα θα φυγει.....) Χεχεχεεχεεεχεεχεχ καλο καλο!Το κουτί της εικόνας που έδωσε, ΔΕΝ είναι αυτό της ΤΜΡ. Απλά είναι το ίδιο σουλούπι, ίδια κατασκευή, λίγο διαφορετικά τα πλαϊνα και η φάτσα (διακόπτες).. αλλιώς είναι το ίδιο κουτί των 12$ με τροφοδοτικό που εισάγει η ΤΜΡ.... Τώρα αν έχεις δουλειά.. κοιτά τα ΠΜ σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 27, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 18:40] Και γιατι να μην παρει τηλεφωνο εμενα βρε.. αυτο της κωλο-ΤΜΡ είναι αυτό που εχω και δεν θα του κοστισει απολυτως τίποτα... να τα ξεφορτωθω θελω... ’υριο θα σου έρθω με έναν καφε και ένα κρουασαν σπέσιαλ κατα τις 21.00-22.00:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 27, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Αυτό πώς σας φένεται??? ωραιο ε?...για Μ-ΑΤΧ να υποθεσω... που μπορουμε να δουμε το εσωτερικο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 27, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu πες πες το ειδες ζωντανο? απλα απο τις φωτο με φανηκε λιγο πολυπλοκο και σαν να ειδα οτι οι καρτες εχουν κουμπωματα και οχι βιδες πισω? το σονατα υποθετω πηρες το 2? Το είδα, που να μη το έβλεπα... Πέραν του ότι: -όλα βγαίνουν -δεν παίζει βίδα πουθενα -τροφοδοτικό και σκληροί δεν επηρρεάζουν την θερμοκρασία του συστήματος -οι tri-speed 12άρηδες είναι ένα χάρμα οφθαλμών και ώτων (έχει έναν και το Sonata μου ) -η πάνω άκρη μιας ΑΤΧ μητρικής, απέχει 5-6 εκ από το ταβάνι και σε συνδιασμό με τον 12άρη εκεί ακριβώς, το κάνει ιδανικό για low-end υδρόψυξη είναι και πανέμορφο! Έχει κι ένα τρομερό φινίρισμα που κάνει τα υπόλοιπα κουτάκια να φαίνονται σα να βγήκαν από λαμαρινάδικο της Yugo... Τι σας λέω, όπου το δείτε σε βιτρίνα, μπείτε να το δείτε... Το δικό μου είναι το SonataII, με το SmartpowerII 450W, βρωμόσκυλο τροφοδοτικό, πρέπει να το παραδεχτώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Ρε παιδιά ποια είναι η TMP?? Δεν την ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Πορσωπικα επαθα πλακα απο αυτο.....http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=48και και την vfd που θελω ενσωματωμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge Ρε παιδιά ποια είναι η TMP?? Δεν την ξέρω Mια αντιπροσωπεια που φερνει κουτια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 ωραιο ε?...για Μ-ΑΤΧ να υποθεσω... που μπορουμε να δουμε το εσωτερικο του? Χμμ δεν είναι μATX αλλά δέχεται κανονικότατα όλα τα motherboard χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Το εσωτερικό του? μισόοοοοο Αρχική απάντηση από Vagouridis Πορσωπικα επαθα πλακα απο αυτο.....http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=48 και και την vfd που θελω ενσωματωμενη. μουσιουμ Βαγγουρίδ.. μας αρέσκουν τα ακριβούτσικα έ?? Έρχεται... υπομονή κάνα μήνα ενάμιση το πολύ.. όπως έρχονται και τα VFD ΣΚΕΤΑ! Αρχική απάντηση από SirGeorge Ρε παιδιά ποια είναι η TMP?? Δεν την ξέρω Και δεν θέλεις να την μάθεις... %^$#%$# Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Σεπτέμβριος 27, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από SirGeorge [22-09-2005 11:16] Θα με εξυπηρετούσες να μου πεις..... Συγνωμη για την καθυστερηση.Αγοραστηκε απο καποιο καταστημα στα.............Γρεβενα.Περισοτερες λεπτομερειες δεν μπορεσα να μαθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 27, 2005 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Χμμ δεν είναι μATX αλλά δέχεται κανονικότατα όλα τα motherboard χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Το εσωτερικό του? μισόοοοοο ....εχεις κανα λινκ που να μπορουμε να δουμε το κουτακι? πολυ ομορφο φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Το κουτάκι, κατά κόσμον R310 είναι ακόμη στο στάδιο προπαραγωγής.. δεν θα μπει σε παραγωγή νωρίτερα από δίμηνο και αυτό γιατί (έχω βάλει και γώ το χεράκι μου ώς γνήσιος Έλλην) γίνονται κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό του κυρίως... Μερικές απόψεις από μέσα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ... σημειώστε ότι το τελικό προϊόν θα είναι πολύ διαφορετικό στις λεπτομέρειες και αρκετά πράγματα θα είναι πιο καλοφτιαγμένα όπως πχ το πίσω brucket ή οι "θύρες" για τις PCI ... Επίσης, υπάρχει το ίδιο κουτί σαν γενικό design στην φάτσα, αλλά σε κανονικό Tower.. αλλά και ένα ακόμη με διαφορετικό design αλλά ίδιο display... Από δοκιμές πάντως που έχω από τους Κορεάτες αλλά και σχεδιαστικά, το R310 με τα κατάλληλα συνοδευτικά (ανεμιστήρες, ψύκτρες, τροφοδοτικο και τοποθέτηση δίσκου) έχει βλέψεις να είναι ένα ιδιαίτερα κρύο και αθόρυβο σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 27, 2005 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 σορρυ αν μαμαω το θρεντ του παιδιου...αλλα εχω ενθουσιαστει με το κουτι...τιμη που θα εχει οταν βγει στην αγορα ξερουμε στο περιπου?επισης καμια ιδεα για διαστασεις?το υψος ειναι ιδανικο...στο βαθος ποσο να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 27, 2005 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 σορρυ αν μαμαω το θρεντ του παιδιου...αλλα εχω ενθουσιαστει με το κουτι...τιμη που θα εχει οταν βγει στην αγορα ξερουμε στο περιπου?επισης καμια ιδεα για διαστασεις?το υψος ειναι ιδανικο...στο βαθος ποσο να ειναι? Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα ο SirGeorge.. άλλωστε το κουτάκι που ψάχνει άν του κάνει το παρόμοιο κατά 95% της ΤΜΡ το έχει έτοιμο να πάει ταξίδι!Διαστάσεις ακριβώς δεν έχω.. θα μάθω αύριο και θα ενημερώσω...Από τιμή πάντως σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω μιας και δεν έχουμε καταλήξει σε τελικό εξοπλισμό από διάφορες επιλογές που έχουμε για παρελκόμενα κλπ αλλά και το ίδιο το σχέδιο στο εσωτερικό θα αλλάξει.. πχ αν μπεί στήριξη για τις κάρτες χωρίς βίδες μπορεί να ανέβει το κόστος 2-3-6 ευρώ στην τελική και πάλι ανάλογα τις επιλογές.. Προσπαθούμε πάντως να έρθει κάπου κοντά στο 100-120 ευρω τελική λιανική στην Ευρωπαική αγορά πιθανότατα ΜΕ 400-500W τροφοδοτικό.. (350-435 πραγματικά δηλαδή και συνεχόμενα)Αν βιάζεσαι, ή άν θέλεις μATX κουτάκι, υπάρχει και αυτό πάντως: http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.